Članki bloga

? ROKOVNIK 2017 ? De Le Roi

? ROKOVNIK 2017 ? De Le Roi

Tyashin svet

Sami smo ustvarjalci svojega življenja. Vsaka še tako najmanjša odločitev, ki smo jo sprejeli, nas je in nas še bo pripeljala do bodočega cilja. Te izbire so nam podarila izkušnje, ki so bile prijetne in malo manj prijetne, vsaka pa nas je obogatila z novim znanjem.
Ste si že kdaj zastavili drzen cilj, pa ste že po nekaj dneh obupali? … Zapisovanje ciljev, dogodkov, sestankov, vse kar želimo storiti in doseči in kako si predstavljamo našo prihodnost, nam bo pomagalo k večji produktivnosti in za vse to je pametno imeti rokovnik.

KAJ JE ROKOVNIK?
Zapiski v rokovnikih, beležkah, planerjih,… niso nikoli le mrtve besede na papirju, temveč so obenem že dejanja. Posegajo v resničnost in jo spreminjajo. In ne samo to, imajo realno moč kot dokazila, strokovna mnenja, uradna poročila itn… hkrati pa pomembno vplivajo na samodojemanje uporabnikov. Rokovnik uporabljamo vsak dan, večkrat na dan, celo leto. Rokovniki niso vsi isti, zato mora biti oblikovan tako, da nam je v pomoč pri boljši organizaciji tako dneva kot poslovanja.

PREJELA: Rokovnik De Le Roi 2017
Rokovnik De Le Roi na 275 barvnih strani formata A5 z dnevno napovedjo energetske podpore, mesečno duhovno in astrološko napovedjo, članki, prostorom za zapiske, …

1aa-rokovnik2017deleroi-11a-1

Rokovnik se začne:
Uvod: Leto 2017
Ugoden dan za:
mesečno duhovno in astrološko napovedjo
Uvodna misel za vsak mesec
beležka za zapis pomembnih dogodkov
Horoskop
Barve (pomen barv)

ZAKAJ JE ROKOVNIK De Le Roi NEKAJ POSEBNEGA?…
Sandi Dolinar avtor štirih knjig in enih energetskih kart. V rokovniku 2017 vam predstavlja pot na višje vibracije, saj ko ste v stiku s seboj, vam nobena pot sprememb ni težka. Sprejemanje je tisto, ki vas dviga nad vsakdanje težave. Sandi v svojih delih opisuje kako najti pot do svojega srca, urejati zadeve sproti in kako v sebi najti notranji mir. Ponazarja pot zdrave duhovnosti v vsakdanjem življenju.

Tadej Šink je horarni astrolog, ki pomaga ljudem pokazati smernice in predstaviti planetne položaje. Svoje delo izpolnjuje z delom na sebi, raziskovanjem in poučevanjem. Je predsednik Astrološkega društva Modra Luna, v okviru katerega vodi tečaje in delavnice na temo astrologije.

“Dobra organizacija časa postaja vse bolj nepogrešljiv dejavnik uspešnega in zdravega življenja.”

MNENJE/OCENA
Vsak izmed nas, si lahko z nekaj pozornosti in iznajdljivosti precej izboljša svojo uspešnost in zmanjša vsakdanji stres. Kup obveznosti v našem življenju je rutinskih. In opravila so del našega vsakdana. Marsikdaj so dnevni seznami predolgi in prepolni in enostavno se izgubimo, zmanjka nam časa ali še tako pomembne dogodke spregledamo ali na jih pozabimo. In kaj je tisto, da nam vsaj delno olajša ta stres?!
Če se znamo dobro organizirati, si tako lahko zelo poenostavimo življenje in ko to dosežemo in ujamemo tisti pravi ritem, se zdi, da stvari začnejo teči bolje. Ja! Postanemo bolj učinkoviti, lažje se osredotočamo na vsa opravila, ki so načrtovana. Tako si ustvarimo nek red ter smo veliko bolj umirjeni in delovno učinkoviti. Moja organiziranost pomeni, da sem si stvari zastavila nekoliko drugače in glavni namen je, da si močno poenostavim življenje. Zato je zame rokovnik nepogrešljiv! Vanj zapisujem, kako želim razporediti svoj čas in energijo, vse pomembne in manj pomembne dogodke. Za boljši dan, pa me navdihuje, ko ga odprem; njegova barvitost, pozitivne barve, zapisani citati, sam izgled, mi dajeta dodatno pozitivno energijo in moč, da “šibam” vsak dan naprej.
Material: Rokovnik s trdo platnico je visokokakovostni rokovnik z kvalitetno vezavo in kompaktno izdelavo, ki omogoča dolgo obstojnost in zaščito rokovnika. Mene je prepričal in tudi vas bo.

Konec leta se bliskovita bliža, z njim pa tudi iskanje primernega darila za svoje najdražje. Zakaj ne bi letos podarili nekaj posebnega in nepričakovanega?! … darilo, ki bo v pomoč čez celo leto – barvit in slikovit slovenski Rokovnik De Le Roi 2017, ki je ustvarjen za vsakdanjo uporabo in vsebuje vse, kar potrebujete za dobro organizacijo. Več še o izdelkih De Le Roi ⏩ DeLeRoi Anti-Celulite creamSlovenska kozmetika prihodnosti.

Rokovnik De Le Roi 2017 že v vseh večjih knjigarnah MK, DSZ in Feliks. Naročila na www.deleroi.si

 

O avtorju