Članki bloga

Q10 BIO HYALURON ANTI-AGE ? NOČNA KREMA z ioni srebra

Q10 BIO HYALURON ANTI-AGE ? NOČNA KREMA z ioni srebra

Lepota

Koža hranljive snovi najbolje vpija med spanjem, zato je uporaba nočne kreme obvezni lepotni ritual v boju proti gubam. Nočne kreme so namenjeni za zagotovitev, da nahranijo in vlažijo kožo, medtem ko spimo. Zakaj? Ker koža čez dan opravlja svojo pregradno funkcijo, ponoči pa se obnovi, nahrani ter odstrani strupe, ki so se nakopičili čez dan. Pri tem ji lahko še dodatno pomagajo nočne kreme.

ZAKAJ JE DOBRO UPORABLJATI NOČNO KREMO?…
Z uporabo nočne kreme je dobro začeti okrog 30. leta, ker takrat proizvodnja kolagena upade, zato koža postane manj elastična, pojavijo se prve gube. Nočna krema spodbuja prekrvavljenost povrhnjice, pospešuje proizvodnjo kolagena in elastina ter tako upočasnjuje staranje. Pomembno je, da za svojo kožo najdemo kremo, ki nam popolnoma ustreza, zato poleg svoje starosti in tipa kože je dobro upoštevati tudi njene posebne zahteve – preprečevanje gub, odstranjevanje pigmentnih madežev …

NEGA KOŽE Z SREBROM…
Koloidno srebro ne pušča stranskih učinkov, je naravni antibiotik in učinkovita alternativa vsem sintetičnim antibiotikom. Mnoge raziskave dokazujejo, da ima antibakterijski učinek in da deluje proti virusom in glivam, mikoplazmi in nekaterim parazitom. Njegovo uspešno delovanje je opisano pri širokem spektru bolezni. Pomembno je, da je uporaben tudi za preventivo ali podporo zdravljenju, saj nadomesti ali razbremenjuje imunski sistem organizma. Več o koloidnem srebru ⏩ BODY LOTION z ioni srebra.

1aasanomarnocnakrema

NA  TESTU: Q10 BIO HYALURON ANTI-AGE NOČNA KREMA z ioni srebra
Q10 Hyaluron nočna krema je regenerativna krema, ki obnavlja in pomlajuje kožo, gladi gube in celostno obnavlja kožo ponoči. Edinstvena formula z bio hyaluronom in vitamini, poveča naravno raven koencima Q10 v koži. Kombinacija Vitamin E in Q10 nevtralizira in pospeši biosintezo kolagena, elastina in druge ključne celice kože. Naravna olja olive, avokada, mandljev in grozdnih pečk hranijo in ščitijo kožo ter ohranjajo njeno naravno vlažnost. V kremi Q10 Hyaluron nočna krema je koencim naravnega izvora, ki se zahvaljujoč posebni formuli absorbira skozi kožo tam, kjer je njegova koncentracija zmanjšana. Koža, ki je bogatejša s koencimom Q10 se hitro regenerira in zaradi elastina in kolagena postane mehkejša, bolj čvrsta in mlajša. Globinsko hranjenje, glajenje in polnjenje izraznih gub. Koži lica se počasi vrača izgubljena elastičnost, postaja nežna in mlajša.

ZAKAJ KUPITI KREMO Z KOENCIM Q10?…
Koencim Q10 včasih poimenujejo kar eliksir mladosti, saj upočasnjuje proces staranja. Kreme z dodanim koencimom Q10 so primerne za zrelo kožo, saj preprečuje nastanek novih gub, kožo obnavlja in jo ščiti pred prostimi radikali ter UVA žarki. Večja količina koencima Q10 zagotavlja večjo sposobnost tvorjenja kolagena, elastina in ostalih pomembnih molekul v koži.

┬••┴ Če boste upoštevali uporabo in navodila, lepota vaše kože ne bo več naključje. ┬••┴

MNENJE/OCENA
S tem ko pred spanjem na obraz nanesem najboljšo nego, sem dosegla največji izkoristek lepotnega spanca. Pri tem pa mi pomaga nočna krema. Ker uporabljam kakovostno, je ta mojo kožo spremenila v čistejšo, bolj gladko, sijočo in čvrsto, noč za nočjo.  Ponoči krema ne počiva, kot mi, ampak njeno delovanje je, da čisti, zmanjšuje mastnost kože, pomirja dejavnike draženja in pordelosti. Kremo testiram že nekaj časa in sem z njo zelo zadovoljna. Dober občutek na koži pred spanjem in po njem. Super! Zavedajmo pa se eno, čudežev ni, rezultatov ne dosežemo čez noč, z redno uporabo, pa je opazna že v nekaj tednih.
A ste se kdaj vprašali, kakšna bi bila naša oblačila, če jih ne bi vzdrževali?? ? Točno, enako je tudi s kožo, ki jo je potrebno vzdrževali in negovati. Ta pa nam bo hvaležnost pokazala tako, da bo ostala lepa in se bo počasneje starala, ter ostala mladostna. 

Uporaba: Q10 nočna krema je namenjena za vsakodnevno uporabo. Zvečer nanesem na temeljito očiščen obraz in vrat z blazinicami prstov kremico in z nežnimi krožnimi gibi lepo nežno vmasiram v kožo. Nikakor pa ne pozabimo na vrat, kajti ta je hitri izdajalec ženskih let, zato je zelo pomembno, da ga zvečer natrimo s kremo. Pri nanašanju kremice, je pomembno, da so naši gibi nežni, da kože ne vlečemo in raztegujemo, saj ima to dolgoročno nezaželene učinke, temveč kremo razmažemo s tapkanjem.
Embalaža/Vonj: Eleganca v črnem. Obožujem črno. Všeč mi je pakiranje v črnem lončku, bele črke in srebrni logo. Vonj dovolj nevtralen za vse uporabnike.

1aa-amaxlab-sanomar-2

NAS POMLAJUJE…
Naravna kombinacija sestavin koži vrača svežino, elastičnost, zmanjša pore in zmanjša staranje kože. Maxlab Q10 ANTI-AGE NOČNA KREMA nudi kvalitetno zaščito za dolgoročno ohranjanje občutljivih naravnih molekul. Kot vsaki kremi tudi nočni dopustite nekaj časa, saj ne bo čudežno spremenila vaše kože čez noč.

ocena: 5/5 ★
cena: 50ml – 23,20€

 Ključ do kvalitetne nočne nege, se skriva v črni eleganci. Z enim klikom skok v spletno trgovino ⏩ SANOMAR V skladu z naravo ali Facebook, kjer si lahko naročiš svojo. Priporočam!

O avtorju