Članki bloga

Zima naj diši po cvetlični svežini · Giordani Gold ESSENZA SENSUALE

Zima naj diši po cvetlični svežini · Giordani Gold ESSENZA SENSUALE

Lepota, Parfumi

Dišave nas spremljajo že tisočletja. Nekoč so se uporabljale le za posebne priložnosti, danes pa si nekaj dragocenih kapljic privoščimo vsak dan.

Obožujem. Pravi vonj ustvari atmosfero, v kateri se dobro počutim in je kot pika na i – da dišim nežno, a opazno, nikakor pa ne agresivno.

                   Svojemu stylingu sem dodala dotik razkošja z novim luksuznim vonjem
                                 GIORDANI GOLD Essenza Sensuale parfumska voda

Visoko koncentrirana, cvetlična in ženstvena dišava je ustvarjena ekskluzivno za Oriflame, združuje cvet pomarančevca in visoko koncentrirane cvetlično-lesne dišave gardenije in burbonske vanilije.

Čutna izdaja ikonične dišave Giordani Gold Essenza poskrbi za eleganten nanos z aplikatorjem na dotik. Ko odvijem zlat pokrovček, kapljica dišave ostane ujeta do stika s kožo. Vonj je nežnen, ne premočen, koži prijazen in na njej pusti sledi dišeče kože.Mi je pri parfumih pomembna embalaža?…
Da, sem zelo vizualen tip človeka in me vse lepo in zapeljivo pritegne.
Giordani Gold Essenza Sensuale je zapakiran v zapeljivo embalažo. Ker… Zlata barva je simbol uspeha, sreče, blaginje, prefinjenosti,… parfumska embalaža pa nam sporoča, da nas bo parfum razveselil in osrečil, prinesel dobro počutje, eleganco, dodal nekaj strasti, z njim bomo pritegnili pozornost. In nenazadnje, ta Parfum je lahko zelo lepo darilo.

Da bo vonj obstojnejši …
Dišavne note v parfumu se aktivirajo, ko pridejo v stik s toploto telesa. Vedno ga nanašamo le na predele, kjer je koža najtanjša in najnežnejša: na tilnik, za ušesi, notranjo stran zapestij, notranjo stran komolcev in v pregib kolen.
Parfume shranjujem na temnem in hladnem mestu.
Uporaba: Odvij in dvigni pokrovček, nanesi kapljico na kožo. Nato zavrti in zapri, da bo aplikator pripravljen na naslednjo uporabo.? tyasha marcelly

Je vsak dan pravi za parfum?
Absolutno.

Priporočam?…
Da. Preizkusi tudi ti…

Kje jo najdeš?…
Dišavo najdeš v spletni trgovini Oriflame tukaj

Dišeč januarski pozdrav,

O avtorju