Članki bloga

Zapeljiva dišava MySpirit by Rebeka – Special Edition

Zapeljiva dišava MySpirit by Rebeka – Special Edition

Parfumi, Podpiram slovensko

Čarobnost vonjev je vedno delala čudeže. Izbira pravilne dišave pomirja ali poživi, hkrati pa vpliva na naše razpoloženje.
Danes je parfum predvsem pomemben “modni dodatek”, predstavlja pa tudi našo osebno noto. Lahko imamo več parfumov in nekatere uporabljamo leta in leta, pa se jih nikakor ne naveličamo. Nekateri pa v nas enostavno že na pogled pustiju déjà vu efekt.

Naša osebnost  je ogromno odvisna od dišave, ki jo kupimo.

Kaj vas bo očaralo že na samem začetku?…
Ključ za uspešnost MySpirit by Rebeka parfuma je skladnost med sporočilom vonja in stekleničko, celotno embalažo. Podobno kot ljudje razlikujemo osnovne tone v glasbi, tako razlikujemo tudi nekaj osnovnih dišav – vonj po sadju, po cvetju, po mošusu,…

V MySpirit by Rebeka se prepletajo vanilija, ki po napornem dnevu pomiri vse čute; eksotičen jasmin, ki parfumu doda tisto nepremagljivo moč in zapeljivost; ter sladka pomaranča, ki v pustih dneh toliko bolj vlije veselje do življenja.


Me je uspela navdihniti dišava MySpirit by Rebeka?…
»V steklenički je ujeta dišava, ki lepo poveže pozitiven pogled na svet in veselje do življenja. Kombinacija jasmina s čutno in toplo vanilijo, ter pridihom svežih citrusov, da dišavi ženstveno, zapeljivo, čutno in popolno harmonijo.
Prav lepo se postopoma razdiši in zlije z vonjem kože ter tako pridobi tisti zapeljiv občutek. Ko razpršim svežino po sebi, me dišeče note v mislih odpeljejo daleč vstran, za mano pustijo oblak skrivnosti!«

Obožujem dobre dišave in rada dobro dišim, zato imam parfum vedno v torbici. Tako lahko še tekom dneva po potrebi malo osvežim vonj in definitivno diši za menoj. 

Zelo šik, ženstveno in zapeljivo… Najbolje je, da ga nanesete takoj po prhanju. Ker je telo segreto, koža ga intenzivneje vsrka. Dišavo MySpirit by Rebeka KLASIK – Special Edition lahko nosite čez celo leto in je primerna za vse priložnosti. In verjemite, da je dolgo obstojna.
Parfum W023 SE     39,90€    37,90 €

Me je očarala tudi embalaža?
Privlačna na pogled, otip in vonj… Parfumska embalaža je neločljivo povezana z dišavo, ki jo vsebuje. Pošilja informacije o njej, sooblikuje imidž in ugled parfumske hiše.
Zame mora predstavljati ne le izdelek, temveč tudi podobo znamke – črna trend škatlica z elegantnim zlatim vzorcem me spomni na brezskrbno in sproščujoče uživanje življenja. 50ml steklenička iz stekla je okrašena z elegantno črno pentljo, z črnim napisom in  vzorcem.  

Kaj vsebuje posebna izdaja parfuma MySpirit by Rebeka?…
V stekleni elegantni embalaži polni skrivnosti, se skriva vonj, ki prepriča. V črni darilni škatlici “Vsebina je tisto, kar šteje” pa je pripravljena za obdarovanje.

Čaroben december – z njim pa zavijanje daril, ki je sestavni del praznikov. Za marsikoga to predstavlja najprijetnejše opravilo, a marsikomu preglavice, saj je na nek način svojevrstna umetnost. Da prihraniš precej časa, ti MySpirit – Prva slovenska parfumarna letos pomaga pri zavijanju ?. Te zanima kako? Hitro pokukaj sem ➡ Darilno zavijanje.? tyasha marcelly

Zakaj ne bi bilo vse, kar nosite na sebi, le čutna dišava?
Vam pristajajo sveži, sladki in morda cvetlični vonj jasmina? Potem je dišava MySpirit by Rebeka KLASIK – Special Edition varna in enostavna izbira.
Če želite imeti elegantno darilo (tudi za moške), izberite za letošnji božič nekaj dišečega. Za več izdelkov kliknite tukaj ⏩ Darila. Prepričana sem, da bodo tvoji najdražji prijetno presenečeni.

Poglej praznični video ⤵

Vesele praznike! ?

O avtorju