Članki bloga

Popolnoma naravni in ekološki deodorant ? SUNNA

Popolnoma naravni in ekološki deodorant ? SUNNA

Naravna kozmetika, Nega telesa, Podpiram slovensko

Večina si nas brez deodoranta ne predstavlja življenja in ga uporabljamo vsak dan, celo večkrat na dan. Koža absorbira velik del tistega, kar nanjo nanesemo, zato nikakor ni vseeno, kakšen deodorant uporabljamo. Še sreča, da obstajajo popolnoma naravne, zdravju prijazne učinkovite alternative!

KDO SO HIŠKA ZELIŠČ?…
SUNNA, new skin care culture je prva slovenska certificirana ekološka kozmetika, ustvarjena leta 2009 v Hiški zelišč, ekološki kmetiji. Zraven vrhunskih “pure” kozmetičnih izdelkih, lahko najdeš tudi velik izbor zelišč in zeliščnih izdelkov.
Filozofija Hiške zelišč je narediti izdelek prost kemikalij, pesticidov, konzervansov in emulgatorjev, ki s premišljeno sestavo, po načelu manj je več, zadostijo različnim potrebam naše kože.

KDAJ VAM GA PRIPOROČAM…
Ste obupali pri iskanju naravnega in ekološkega deodoranta, ki deluje? Uporabi popolnoma ekološko in zdravo alternativo DEO SUNNA. Zakaj?

  • če se želiš izogniti aluminijevim solem, alkoholu, parabenom in konzervansom
  • če potrebuješ zdravo zaščito, ki drži ves dan
  • če iščeš svež, dišeč in ročno narejen ekološki deodorant
  • vrhunska kvaliteta preizkušenih sestavin
  • SUNNA je prva slovenska certificirana ekološka kozmetika
  • 100 % GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

NA TESTU: EKOLOŠKI DEODORANT 70g
Popolnoma naravni in ekološki deodorant, ki RESNIČNO DELUJE! Z izbiro deodorantov imamo vedno težave. Kar deluje, je škodljivo, naravni pa ne zdržijo več kot nekaj ur, sploh kadar smo napeti in pod stresom. Pozorni moramo biti le na to, da ga ne nanesemo na sveže depilirano kožo, saj vsebuje sodo bikarbono, ki lahko deluje dražilno na drobnih ranicah.
Sestavine: kokosovo maslo, soda bikarbona, koruzni škrob, karitejevo maslo, eterično olje limone, eterično olje žajblja, eterično olje geranije.

MNENJE/OCENA
Komercialni deodoranti so polni kemikalij, ki so lahko škodljive za naše zdravje, kot denimo razni nano delci in alkohol, ki kožo suši. Razlogov za uporabo naravnih alternativ je tako dovolj. Naravni kozmetični izdelki so zato pogosto precej dražji, od običajnih, a popolnoma delujejo in ostanemo brez smradu potenja čez cel dan.

Če skrbiš zase in za svoje zdravje, ti to dobronamerno uporabo popolnoma naravno in zdravo alternativo zelo priporočam. Že sama sem nekaj časa iskala učinkovit deodorant brez alkohola ter aluminijevih soli in potem dobila na test tega, ki deluje. Ekološki deodorant uporabljam že nekaj časa in sem nadvse zadovoljna.
Vemo, da je predelu pazduh lahko koža zelo občutljiva in  natur zadeva je več kot dobrodošla, posebno, če drži cel dan. Deo Natur Creme je kot krema, za sabo ne pusti mastnih madežev, preprosta uporaba in preprečuje nastajanje in razmnoževanje bakterij, ki proizvajajo slab telesni vonj. Za nameček je pa še brez parabenov, alkohola, konzervansov. Zato… Počutite se dobro in uporabljajte popolnoma naravni izdelek, ki deluje…

Uporaba: Je kot krema, ki jo nanese na kožo pazduh. Priporočam, da se ne nanaša 12 ur po depilaciji.

“Ta dva tedna sem ga stestirala z vidika delovanja. Res vam je uspelo najti formulo za učinkovit naraven deodorant. Čestitam!  Na cedilu me ni pustil, saj se po njegovi uporabi nisem prav nič spotila.”

ocena: 5/5 ★
cena: 12.00€

Zakaj ga ne bi preizkusila še ti? Z nakupom ne tvegaš ničesar. Če ne boš zadovoljna, ti vrnejo denar. ⏩ ? HIŠKA ZELIŠČ ali Facebook stran ⏩ Hiška Zelišč/House of Herbs.

O avtorju