Članki bloga

Do gladke in sijoče kože obraza z negovalno linijo (❛‿❛ ? Dr.Hauschka

Do gladke in sijoče kože obraza z negovalno linijo (❛‿❛ ? Dr.Hauschka

Naravna kozmetika, Nega obraza

Na človeku najprej opazimo njegov obraz, saj je najbolj izpostavljen del našega telesa. In če smo radi urejeni, je zelo pomembno, da obrazu posvečamo veliko pozornosti in si vzamemo čas za zdravje naše kože in poskrbimo za urejen videz, kljub sodobnemu tempu življenja.

NAŠ OBRAZ RAZKRIVA LJUBEZEN DO ŽIVLJENJA…
Ko se zazremo v ogledalo, zagledamo pred seboj več kot samo znan obraz; zagledamo signale, ki jih oddaja naša koža, ustnice in oči.
Koža je prilagodljiv, močan in občutljiv organ, ki ga ne moremo razvrstiti po “tipih”: različni dnevi in kraji, različni letni časi in različna življenjska obdobja različno vplivajo na stanje kože, zato je treba koncept nege ustrezno prilagoditi. Vsi izdelki Dr. Hauschka za nego obraza se med seboj dopolnjujejo in podpirajo. Začnite nego obraza z začetnim kompletom ⏩ Dobra dnevna nega

NA TESTU: MLEKO ZA ČIŠČENJE 30 ml
Mleko za čiščenje očisti kožo in ličila ter nežno neguje. Za občutljivo kožo je Mleko za čiščenje osnovna čistilna nega, ki hkrati tudi ščiti. Blaga emulzija pripravi kožo na nadaljnje toniziranje in zaščitno nego. Ranjak, jojobino in mandljevo olje ohranjajo naravni plašč hidrolipidov v koži.

KREMA ZA ČIŠČENJE 50 ml
Krema za čiščenje očisti in osveži kožo. Nežno čiščenje s Kremo za čiščenje zjutraj in zvečer je osnovna čistilna nega za vsa stanja kože. Kožo obda z naravnim plaščem hidrolipidov in jo hkrati pripravi na nadaljnje korake nege.
Ognjič, kamilica, šentjanževka, ranjak in mandelj nežno poživijo in čistijo. Pore so videti manjše. Kakovostni izvlečki zdravilnih rastlin lahko zaradi prijetne kremaste mandljeve moke odlično razvijejo svoje čistilne in negovalne moči.

TONIK ZA OBRAZ 30 ml
Tonik za obraz spodbuja lastne moči kože na nežen in blag način. Skrbi za rožnat ten, ki sije od življenja. Za normalno, suho, občutljivo kožo in kožo, ki potrebuje regeneracijo, je Tonik za obraz idealna nemastna osnovna nega. Z zdravilnima rastlinama nepozebnikom (hamamelisom) in ranjakom tonik aktivira delovanje metabolizma kože, kožo osveži in poživi. Uravnava postopek vlaženja in krepi lastno moč obnavljanja kože.

DNEVNA KREMA ROŽNA 30ml
Dnevna krema Rožna je klasični izdelek kozmetike Dr. Hauschka. Neguje in ščiti normalno, suho, občutljivo, k rdečici in razširjenim žilicam nagnjeno kožo. Dragoceni izvlečki cvetov žlahtne vrtnice in plodov divje vrtnice harmonizirajo in krepijo zgradbo kože. Karitejevo maslo, vrtnični vosek in avokadovo olje ščitijo pred izsušitvijo. Zdravilne rastline vrtnica, navadni slez in šentjanževka krepijo kožo in spodbujajo njene lastne moči. Rožna dnevna krema harmonizira ravnovesje med maščobo in vlago v koži.

MNENJE/OCENA
Zdrav in lep negovan obraz ni samo splet naključij. Običajno za njim tičijo genetske danosti, pa tudi veliko truda, ki ga vlagamo v nego za čim bolj sijoč videz. Da bo v prihodnje vaša negovalna rutina, priporočam kozmetično linijo Dr.Hauschka.
❕ ❝Lepota je v veliki meri le energija, ki jo oddajamo, zato sta toplina in pozitivnost lahko še posebej privlačni.❞

Za lepo in sijočo kožo na obrazu, je potrebno pravilno vsakodnevno čiščenje in nega doma ter nekajkrat letno redno globinsko čiščenje. Zakaj? Ker vplivi okolja, način življenja in ostali dejavniki povzročijo na koži različne nevšečnosti in težave, ki jih lahko s primerno nego ublažimo ali v celoti odstranimo.  Kako in kje začeti?…  Nepogrešljiv trojček: 1. čiščenje, 2. toniziranje in 3. vlaženje.  Postopek:

  1. Čiščenje: koži omogoča dihanje in jo osvobodi nečistoč in odmrlih celic in je temelj holističnega koncepta nege Dr. Hauschka. Ko kožo očistimo, jo pripravimo na dva nadaljna koraka.
  2. Toniziranje: koža potrebuje kanček podpore. Krepilni tonik spodbuja lastne moči kože za obnavljanje. Po jutranjem in večernem čiščenju, ki je prvi korak, je tonik idealen drugi korak pri negi kože. Njegova sestava brez maščob omogoča koži dihanje in ji pomaga k čistemu rožnatemu videzu.
  3. Vlaženje: Zaščita za dan, ki je pred nami. Vročina, mraz, sonce, stres, nečistoča in onesnaženost okolja so dejavniki, ki jim je koža izpostavljena vsak dan. Zato potrebujemo posebno zaščito in harmonično nego, ki bo kot tretji korak zaokrožila jutranje čiščenje in toniziranje. Visokokakovostni rastlinski izvlečki aktivirajo naravno dovajanje vlage, medtem, ko eterična olja in dragoceni voski zaščitijo kožo, ne da bi zmanjšali njeno naravno sposobnost dihanja.          

Osebno mi urejen videz veliko pomeni…  Zdrava koža obraza, je vidna že od daleč. Negovalni postopek je moja vsakodnevna rutina, ki kožo lepo očisti, prenovi, ji povrne mehkobo, njeno ravnovesje in jo nahrani ter obogati. S tem, ko jo nahrani in obogati, ji na nežen način omogoči, da vzpostavi svojo naravno zaščito pred negativnimi vplivi okolja. Zato je zelo pomembno, kako negujemo kožo. Vsi postopki, ki sem jih opisala zgoraj, so nepogrešljiv trojček in rezultat nege kože; zdrava, elastična, sijoča in napeta koža obraza. Priporočam, koža vam bo neizmerno hvaležna in še počutili se boste fantastično!  

ocena: 5/5  ★

Ali si tudi vi želite imeti kožo lepo kot svila? (❛‿❛? Le nekaj klikov vas loči do prave nege kozmetičnih izdelkov ⏩ Dr. Hauschka ali za več informacij in dnevnih novičk, Facebook stran ⏩ Dr. Hauschka Slovenija.

O avtorju