Članki bloga

Slovenska medena pot do popolne nege kože • ? Beesmetic

Slovenska medena pot do popolne nege kože • ? Beesmetic

Naravna kozmetika, Nega telesa, Podpiram slovensko

Že od pradavnine so marljive čebele božje poslanke, ki so tesno povezane s človekovim mišljenjem in življenjem. Ljudje so bili že takrat prepričani, da so čebelji pridelki zdravila in njihova uporaba koristi zdravju ljudi – tako v prehrani kot tudi medicini in kozmetiki.

             Ta ta ta… še ena čudovita slovenska blagovna znamka, ki se je pridružila moji dnevni rutini in katero vam z veseljem v naslednjih vrsticah na kratko predstavim – to so izdelki plod spoštljivega odnosa do narave, do domačih slovenskih čebel, izvirnega recepta, lokalnosti, butičnosti in ročno izdelanih izdelkov, ki izdelke spremlja že od samega začetka.                

Kdo so Beesmetic?…
Beesmetic je luštno, mlado slovensko podjetje, ki jo sestavlja ekipa študentov.  Njihova zgodba se je začela že v otroštvu, obkroženi z čebelami na cvetočih travnikih neokrnjene narave Dolenjske.
Močna želja po nečem svojem jih je pripeljala do lastne znamke – izdelave naravne kozmetike z čebeljih proizvodov, ki imajo zaradi bogate vsebnosti vitaminov, mineralov in antioksidantov številne pozitivne učinke na kožo. V izdelkih uporabljajo izključno naravne sestavine, ki jih, če je le mogoče, dobivajo od lokalnih proizvajalcev.

                           ? »Ko se združita moč narave in tradicija čebelarstva, nastane
                                                        medena kozmetika Beesmetic.« ?

? tyasha marcelly

Čebele delajo za naše zdravje in lepoto…
Čebelji pridelki so popolnoma naravna živila, saj so neposreden dar narave oz. čebel. Te žuželke z opraševanjem pripomorejo k ohranjanju biološkega ravnovesja v naravi, omogočajo obstoj različnih živalskih in rastlinskih vrst ter seveda človeka, poleg tega pa nam dajejo tudi čebelje pridelke, ki so primerna hrana za vse hitrejši način sodobnega življenja.

Med in čebelji vosek sta polna vitaminov, mineralov in antioksidantov. Med v sebi skriva neverjetne protivnetne lastnosti in kožo vlaži, nahrani in neguje, čebelji vosek pa jo obnovi, zaščiti in ji daje elastičnost. Čebelji produkti tako predstavljajo ključ do zdrave in sijoče kože.

Sledi spoznavanje z medeno linijo izdelkov ▼

Naravni dezodorantZAKLADNICA ROŽNEGA VRTA
Nežen, a učinkovit dezodorant vpije neprijeten vonj, na koži pa delujeta antibakterijsko. Pri tem ne zamaši por in ne zavira izločanja toksinov in zdravju škodljivih snovi.

Negovalna ploščicaDotik očarljive vrtnice
Služi kot krema ali losjon za roke in telo, le da je v trdi, maslu podobni, obliki. Odlična je za nego suhe in poškodovane kože, saj spodbuja njeno obnavljanje in vlaženje ter ji vrača mehkobo.

Balzam za ustniceMedeni poljubčki SIVKA
Med v balzamu pospešuje celjenje ranjenih ustnic, ščiti jih pred vetrom in mrazom ter jih ohranja zdrave in sijoče tudi v mrzlih zimskih dneh.


Če si tudi ti med tistimi, ki obožujemo medene izdelke, si lahko več prebereš tukaj ‣   Beesmetic fb stran Beesmetic in IG besmetic.

psss… Katera bi bila vesela takšnega darilca?▼

Do petka, 7.2.2020, imate čas, da se potegujete za Medeni paketek, klik ‣ fb Pinky Fashion Blog in IG stran ‣ pinky_fashion_blog, ki ga je za vas pripravila Beesmetic… Nagrajenec-ka bo znana tukaj ‣  Aleksandra Heimann Čestitke!

Takole! In z malo sreče je lahko nagrada tvoja. Želim vam veliko sreče! Pa hvala za vsak všeček in deljenje.

O avtorju