Članki bloga

Zimsko razvajanje z vonjem sladkih borovnic • Oriflame

Zimsko razvajanje z vonjem sladkih borovnic • Oriflame

Lepota

Zimsko sivino in mraz lahko premagamo s prijetnim sproščanjem v domači kopalnici. Dolgi večeri so kot nalašč za toplo kopel, ki pomirja in napolni naše baterije.

Prijetno razvajanje mi najbolj prija, ko sem utrujena ali brez energije, najbolj po stresnem dnevu, večerni telovadbi, prehladu in virozo s katero se bojujem zadnje dneve.

Zimske radosti; nega z borovnicami:


Osebno najraje uporabljam več različnih gelov za tuširanje z drugačnim vonjem, tako da se nikoli nobenega ne naveličam in vsak dan dišim drugače. V januarju me je med to zbirko negovala nova omejena izdaja z divjo borovnico: Zgornje note zimskih citrosuv z osrednjimi notami okusnih borovnic, ki jim sledi gurmanski mošus.

Krema za prhanje z izvlečkom divje borovnice
Obožujem borovnice, pa tudi njihov prijeten vonj. Nega z borovnicami je edinstvena in nepogrešljiva, vsekakor pa s hranili, vlaženjem in antioksidanti navduši mojo kožo.

Gel je po opisu glede vonja kot večnamenska krema. Kožo nežno, a učinkovito očisti, je ne izsuši in koži zelo prija. Ravno prav gosta tekstura se zelo hitro in lepo speni in pri uporabi z gobico se jo zato tudi malo porabi.
Edina, ampak res edina stvar, ki me ni prepričala, da se vonj na koži sploh ne obdrži dolgo. Nekaj minut po tuširanju ga praktično ne voham več na koži (v kopalnici pa še dolgo ne).

Po prhi jo nahranim z bogato vlažilno nego iz iste linije, ki vsebuje veliko hranljivih vitaminov, obenem pa jo sestavlja naravna osnova.

Večnamenska krema z izvlečkom divje borovnice

Vonj je blagi in prijeten, mogoče malce preblagi, vsaj meni. Nimam rada močnih in agresivnih, ampak ravno prav, da nimam občutka, da že ko se obrišem ni več nobenega vonja, da se vsaj nekaj časa obdrži na koži (sploh če kombiniram tuš gel s kremo ali mlekom za telo – da se na ta način obdrži kar nekaj ur ali da posteljnina diši še par dni). Ok, a vseeno sem pričakovala več.

Če odmislim vonj, je njeno delovanje krasno – ohranja kožo mehko in navlaženo v najbolj mrzlih dneh, jo pomirja in lepo osveži. Tekstura je izredno lahka, a tudi zelo vlažilna. Lepo se razmaže in hitro vpije v kožo.? tyasha marcelly

Slastni in zdravi sadeži iz gozda – borovnice
Borovnice niso samo še ena vrsta sadja, ki ima prijeten okus, ampak so najbolj znan antioksidant, ki upočasnjujejo procese staranja, delujejo blagodejno na kožo, jo ohranjajo zdravo in mladostno, zato so pogosto v kozmetičnih izdelkih. Polne so antioksidantov, ključnih vitaminov in mineralov.

Privoščite si čas zase, saj vsakdo potrebuje drobne užitke ‣ Oriflame.com.

O avtorju