Članki bloga

Spletna trgovina z ljubeznijo… AAM?RI

Spletna trgovina z ljubeznijo… AAM?RI

Lepota

Spletna trgovina aamori, je nastala iz ljubezni do potovanj, soljudi in čudovitih izdelkov, blagovnih znamk in zgodb, ki jih le-te pripovedujejo. V njej najdete kvalitetne izdelke, ki so prijazni do narave, prijetni za uporabo in najpomembneje – ponujajo priložnost, da tudi sami naredimo nekaj dobrega. Več si lahko preberete ⏩ Prva spletna trgovina z DOBRODELNO NOTO.

NA TESTU: EKO ZOBNA ŠČETKA
Zobna ščetka Humble Brush ima mehke (za odrasle) in ultra-mehke (za otroke) ščetinice, ki so najprimernejše in s tem najboljše za naše dlesni. Najpomembnejše preverjeno dejstvo sledi v podatku, da zobne ščetke ne vsebujejo BPA (bisfenol A). Ščetinice so narejene iz najlona, trajnega materiala, ki se samostojno razgradi v daljšem časovnem obdobju.
Ročaj zobne ščetke je izdelan iz 100% biološko razgradljivega bambusa. V rokah ne drsi, kot pri ostalih ščetkah iz plastike, saj ima ščetka ergonomsko oblikovan oprijem. Eleganten ter hkrati popolnoma preprost dizajn ročaja je tako obvezen dodatek vsake kopalnice.

NA TESTU: NEGOVALNA MASKA ZA OBRAZ – DEAD SEA SHEET MASQUE
Odlična negovalna Montagne Jeunnesse maska iz blaga, kožo osveži in ji povrne energijo. Napojena je z učinkovinami minerali mrtvega morja, rdečih morskih alg ter morske trave, ki kožo zmehča, ji povrne tonus ter navlaži.

MNENJE/OCENA
Maska iz blaga odlično očisti odmrlo kožo in nečistoče ter jo dobro navlaži. Zelo priporočljiva za vsakič, ko je tvoji koži vsega dovolj in si želi privoščiti malce sprostitve. In kar je najpomembnejše, hkrati tudi navlažitve. Z redno uporabo maske, boste izboljšale izgled svoje kože ter osvežile njen ten.
Uporaba: Na očiščen obraz nanesem masko iz blaga in jo na koži pustim delovati 5 minut, nato jo nežno sperem z obraza s pomočjo tople vode.

Bambusova eko zobna ščetka z mehkimi ščetinami v rumeni barvi. Prijazna dlesnim in primerna za vsako družino (zbirate med otroškimi in odraslimi). Imajo povsem naraven ročaj iz bambusa, ki se popolnoma in zelo hitro razgradi, kot tudi ščetine, ki so izjemno kvalitetne.  Z vsako kupljeno zobno ščetko dodatno podarimo eno zobno ščetko ljudem v stiski, ki nimajo dostopa do zobozdravstvene oskrbe.
Uporaba: Humble Brush zobno ščetko lahko uporabljamo isto dolžino časa, kot navadne plastične ščetke. Na tri mesece pa je zobno ščetko priporočljivo zamenjati.

21 različnih blagovnih znamk in vsaka zase ima dobrodelno noto. Preveri, kakšno! Najdeš jih v spletni trgovini ⏩ aamori.com ali Facebook strani ⏩ Aamori.

Dobro narejeno se vedno obrestuje!

O avtorju