Članki bloga

Little sequin dress AVON ? ?fantastičen vonj svežega sadja in cvetja…

Little sequin dress AVON ? ?fantastičen vonj svežega sadja in cvetja…

Parfumi

Parfum je nepogrešljiv del  garderobe marsikatere ženske, kot tudi moškega.
Dišave, ki jih nosimo spomladi, naj bodo lahke in zračne in te se popolnoma dopolnjujejo k toplejšemu vremenu. Fantastičen Little Sequin Dress pomladni parfum je prepojen s cvetličnim in sadnim vonjem in večinoma ga lahko nosimo tako podnevi kakor tudi zvečer.

KDO SO AVON?…
Avon je svetovno znano in edino kozmetično podjetje, ki zagotavlja 100% vrnitev denarja. Takšno jamstvo velja že od same ustanovitve pred več kot 130. leti. Podjetje, v svoji ponudbi združuje lepotne in sorodne proizvode ter svojim članom omogoča naročanje v udobju lastnega doma. Zavezuje se odličnosti. Vsak proizvod z imenom Avon je izdelan po najvišjih standardih varnosti in popolnosti, proizvode pa uporablja milijone žensk po vsem svetu, ki so dokaz kvalitete in zadovoljstva z proizvodi.
❕ Katalog izhaja vsake 3 tedne, v njem pa lahko najdemo sodobne kozmetične in lepotne proizvode po zmernih cenah. Člani Kluba Avon naročila oddamo po internetu, proizvode v paketih pa prejmemo na želeni naslov.

NA TESTU: Little sequin dress eau de parfum 50ml
Izjemna kompozicija, ki jo je navdihnil šik bleščic, za posebne priložnosti – za žensko, ki ve, kako zahtevati popolno pozornost…
Osupi s svetlimi notami mandarine in manga, da razvname čute z omamno mešanico gardenije in vročih tropskih cvetlic, na podlagi iz senzualnega mošusa in esence zlatega jantarja.

glavne note: sijoča mandarina, rožnata poprova zrna, mango
srce vonja: gardenija, ylang-ylang, tropske cvetlično-sadne note
osnovne note: esenca zlatega jantarja, sandalovina, mošus

Little Sequin Dress, pomladi vonj s sladkimi notami svežega sadja in cvetja…

MNENJE/OCENA
S preprostim vonjem cvetlic, se spomnimo pomladi in vse lepote z njo, ki nas ponese med polja dehtečih rož, sadovnjakov, travnikov,…
Cvetlični in sadni vonji, so zelo priljubljeni posebno pomladi. Zato je lahko prijetna pomladna svežina tvoja pika na i za vsako priložnost!

Moje prvo srečanje z Little Sequin Dress mi je bil vonj nekoliko premočen. A čez nekaj časa, ko se je ta vonj lepo vpil v kožo, pa je nastala tako fantastična, prijetna dišava, ki se je na koži obdržala kar nekaj ur. ? Kaj pa embalaža?… Preprosta in “punčkasta” ? spominja me na leta, ne bom rekla ravno najstniška, ampak leta kasneje, ko sem obvezno vsak vikend zahajala v diskoteke, v lepih svetlikajočih oblekcah in krilih… ? ?ekskluzivna . unikatna . glamurozna.

Če si ljubiteljica parfumov s sladkimi, cvetličnimi notami, potem je kot za nalašč Little Sequin Dress zate!
Parfum nanesi na zapestja, za ušesi in vrat. Vendar ne pretiravaj! To so pulz točke, zato se parfum lepo sprošča okoli tebe. Jaz si občasno še nanesem na lase in tako ob vsakem svojem premiku lepo zadišim!

Katalog je lahko tvoja trgovina iz udobnega domačega kavča! ⏩ Avon.si. Uživaj v najboljših popustih in pametnih prihrankih. Razveseli sebe in svoje najdražje z Avonovimi proizvodi po super cenah! ⏩ Avon Slovenija.

Želim ti lepo dišanje na vsakem koraku… ?

O avtorju