Članki bloga

… ženski skrivnostni svet ? Desire D&G

… ženski skrivnostni svet ? Desire D&G

Parfumi

Dolce & Gabbana, znana italijanska blagovna znamka, ki se poleg oblačil, torbic, čevljev ali sončnih očal posveča tudi izdelavi najbolj pomembnih dodatkov, in to so dišave. Parfumi Dolce & Gabbana se za nič ne skrivajo. Ne bojijo se biti rahlo ekscentrični in v ospredju pozornosti. Mogoče vas očarajo na prvi vdih ali se bodo za vašo naklonjenost borili, ampak nikoli ne bodo delovati običajno ali ravnodušno. V teh dišavah je skrit italijanski značaj – odprt, strasten, samozavesten in tudi malo skrivnosten.
1AA.Desire D&G
Dolce & Gabbana The One Desire je zelo privlačna dišava za ženske, ki popolnoma spominja na skrivnostni svet. Parfum v vas zbudi željo. Ženska, ki uporablja dišavo The One Desire je za svojo okolico nepremagljiva.

Katera si ga ne bi želela; 😉 tisti moški, ki se zaljubi v dišave Dolce & Gabbana bo odkrit, malo hedonističen in nedvomno uspešen moški. Ne glede na to ali nosi ponošene kavbojke in majico ali mu odlično pristoji obleka. Takšen moški se ne ravna vedno po pravilih, včasih jih namreč sam ustvarja.

KAJ VAS BO OČARALO ŽE NA SAMEM ZAČETKU – dišave Dolce & Gabbana The One Desire vas očarajo note bergamotke, ki je dopolnjena z lilijo, eksotičnim ličijem in osvežilno mandarino. Srce dišave vsebuje tuberozo. Osnova je sestavljena iz jantarja, sladke karamele, tople sandalovine in vanilije. Ta ekskluzivni parfum za ženske od svetovno znane blagovne znamke Dolce & Gabbana je posebej zasnovan za večerno nošenje.

cena: 98.59€
ocena: 5/5 ✴

Z dišavo boste začutile pravo čutnost. Luksuzna ženska dišava Dolce & Gabbana The One Desire vam doda čar. Parfum se skriva v skrivnostni črni elegantni steklenički z zlatim pokrovčkom. Najdete ga na Müller poličkah. Več o The one D&G. Mene je očarala in začarala… Že sama mala količina nanosa, daje prijeten, nežen vonj čez cel dan. Res izjemen in ekstra vonj! Oblačila dišijo še po pranju. ✦ … moja 50 ml nova lepotička, je dopolnila mojo parfumsko sestavljanko. Moj skrivnostni svet – moj Desire ?

O avtorju