Članki bloga

EKO DARILA ? Za dobro počutje ? naravna mila in izdelki

EKO DARILA ? Za dobro počutje ? naravna mila in izdelki

Modni nasveti

Ko v roke najraje vzamete dobro in priročno knjigo, vam bodo nove ideje – in z njimi spoznanja – pomagale širiti vaše razumevanje o pripravi naravne kozmetike. In to je le ena od možnih dobrobiti branja knjige eko darila.
Predstavila vam bom tri knjižne mojstrovine za poletne večere, ob katerih vas bo zamikalo, da ste tudi same ustvarjalne … Kot prvo vam predstavljam knjigo, ki je polna idej za darila v zadnjem trenutku: za različne okuse, različne žepe in zadnje minute. Nimate ideje za darila? Se tudi vam ponavlja ista zgodba? Nakupovanje daril zna biti težka naloga pa naj gre za rojstni dan, obletnice ali praznike kot sta božič in novo leto. Kozmetični darilni paketi, ki jih lahko pripravite sami doma ali kupite že pripravljene izdelke ➤ Calendula, so vedno uporabno darilo, ki bo razveselilo katerokoli pripadnico ženskega spola. Če iščete kaj bolj posebnega in ne najdete, pa so primerni tudi Darilni bon, ki je odlična izbira kadar niste čisto prepričani kaj podariti.

EKO DARILA – Naravna mila in izdelki za lepoto ter dobro počutje

Avtor: Karmen Gostinčar  ➤ Calendula

Vonj po vrtnici vedno ostane tudi na roki, ki jo podarja, pravi misel. In res je – ko obdarujemo, razveselimo sebe in drugega. Še posebej, če darilo ustvarimo sami, saj s tem podarimo tudi del sebe, svojega razmišljanja, ustvarjalnosti in izvirnost. Tako v poklon vpletemo svojo ljubezen in misel na tistega, ki mu je darilo namenjeno. In če je za nameček darilo še ekološko, je veselje neizogibno.

V knjigi je zbranih skoraj sto receptov naravnih trdih in tekočih mil, krem, losjonov, mazil … s spremljajočimi fotografijami. Zadnji del knjige je namenjen dobremu počutju v zavetju toplega doma.

V današnjem hitrem življenjskem tempu ljudje mislijo, da nimajo časa za izdelavo kreme, ampak to ni res! Čar narave je to, da je preprosta, samo priti nam mora v navado, da sami pripravimo svojo kozmetiko. To niso samo darila za naše prijatelje in družino, predvsem je to darilo sebi. Podarili smo si ta čas za to, da ustvarimo nekaj novega, kreativnega, naravnega in predvsem uporabnega. Ampak pazite, ko nekomu podarite eko darilo, se pripravite na to, da bo kmalu hotel še in vas nagovarjal, da mu še kdaj naredite tisto super kremico, zato priporočam, da takoj kupite več izvodov knjige.
1AA.EKO DARILA 2

Priznam, tudi sama rada razvajam svojo kožo. Doma si pripravljam maske za obraz in lase, a v kaj bolj zahtevnega ne upam, kajti vse te “zvarke” si seveda nanašamo na telo in če ne poznamo samo sestavo sestavin, bolje opustiti idejo in varno kupiti preverjen izdelek. V knjigi eko darila, pa niso samo recepti, ampak tudi nasveti in opozorila. Recepti so slikovno prikazani in opisi razumljivi. Osebno me je navdušil recept Limetina kopalna kroglica! ? Priporočam knjigo, ker vam omogoča prednosti za domačo izdelavo izdelkov in prav je, da izkoristite in nadgradite svoje znanje. Svojo si lahko naročite ➤ Knjige.

Dobra knjiga je lahko tudi lepo darilo! ?

O avtorju