Članki bloga

❝zabrite❞ ? MOŠKE in ŽENSKE frizure 2016

❝zabrite❞ ? MOŠKE in ŽENSKE frizure 2016

Modni nasveti

Sedaj je pravi čas za drastično spremembo. Letošnji trend kratkih pričesk pa se bodo nadaljevali. Z menjavo frizure se lahko znebite uničenih las in razcepljenih konic. Kratke moderne frizure, pa ne zahtevajo veliko urejanja, tako da boste prihranili tudi na času. Ženske nosijo razmršene pričeske in v ospredju je videz urejene neurejenosti. Zjutraj si boste pričesko le malo razmršile, uporabile nekaj gela in pripravljene boste na odhod.
.? Zabrite frizure 2016 so najprej začeli nositi fantje, za njimi pa niso dosti zaostajala niti dekleta. Takšen stil pristaja vsem vrstam in dolžinam las, od kratkih in srednjih, do dolgih. Zmotno je mišljenje, da zabrite frizure 2016 zgledajo dobro samo na kratkih laseh, saj se kar veliko deklet z dolgimi lasmi odloča za ta trend.

Stil ❝zabrite frizure❞ je najbolj primeren za ljudi, ki se ne bojijo spremembe in si želijo resnično zgledati drugače od večine.

? Zabrite frizure s skritimi motivi oz. tatu za lase, kot jim tudi pravijo, je nov trend v svetu ženskih frizur, kjer je trenutno eden vodilnih prav undercut pričeska, ki jo nosijo tudi številne zvezdnice.
? Valoviti lasje in kodri
Modna napoved strokovnjakov in stilistov so valoviti lasje in pa kodri. Tukaj boste prišle na svoj račun tiste, ki vam je narava podarila bujne kodre ali pa nežno valovite lase. Narava vam je torej pomagala do izredno modnega izgleda, pričesko lahko le utrdite z gelom in že ste pripravljene za službo ali večerni zmenek. Takšno pričesko je priporočljivo malce osvežiti s kakšnimi nežnimi prameni, ki bodo dali lasem videz, kot da jih je posvetlilo sonce.
? Barvanja las
Pri barvanju boste ohranile naraven videz. Izredno moderni so prameni v več ujemajočih se barvah in pa tehnika barvanja ombre, ki da lasem izgled, kot da jih je posvetlilo sonce. Bolj drzne ženske se lahko prepustijo eksperimentiranju z barvo. Še vedno ostaja tehnika barvanja ombre. Ne glede na to, kakšno dolžino las imate, pomembno je, da vaša pričeska ustreza vašemu stilu življenja in stilu oblačenja. Trend napoveduje, da jih lahko prilagajate glede na svoje želje in nudi nam ogromno možnosti za spremembo videza. Pomembno je, da pričeska še dodatno pripomore k vaši samozavesti in čudovitemu izgledu.  Najboljše, da se svetujete z svojim frizerjem, ki vam bo pomagal pri odločitvi, katera pričeska bi bila prava za vas, glede na obliko obraza in vaš osebni stil.
11AA.MEN HAIRSTYLES
Časi, ko so se urejale samo ženske so za nami. Še ne dolgo nazaj, moški niso posvečali tolika časa urejanju, kot ga namenjajo danes. Vse več je moških, ki si neurejeni ne upajo stopiti niti iz stanovanja. Zabrite frizure prevladujejo predvsem pri mlajši populaciji moških. Gre za najbolj vpadljiv slog frizure, ki še posebej izstopa, v kolikor le ta ni narejena simetrično. Bolj neenakomerno kot je narejena, bolj je zanimiva. Ta frizura je za tiste, ki bi radi izstopali in bili drugačni.
Med elegantne moške frizure 2016 pa sodijo tudi sivi lasje, ki predstavljajo predvsem očarljive in elegantne moške. Take frizure se poslužujejo predvsem moški srednjih let, ko se jim začnejo pojavljati prvi sivi lasje. Seveda pa je potrebno za dober izgled tako pričesko stilsko oblikovati. Za oblikovanje sta najbolj primerna krema in gel.

1AA.OMBRE

Ste dovolj pogumne za zabrito frizuro?? Namreč ravno te frizure zahtevajo od človeka določeno mero poguma, saj to pomeni veliko spremembo v videzu in stilu vsakega posameznika. ? Jaz ostajam pri dolgih ampak seveda modnih laseh… ?

Veselo branje!

O avtorju