Članki bloga

mehurčki narave JASMIN ~ IMMORTELLE NEROLI ?L’OCCITANE en Provence

mehurčki narave JASMIN ~ IMMORTELLE NEROLI ?L’OCCITANE en Provence

Lepota

Razkošni mehurčki in naravne, sproščajoče dišave vam bodo pomagali ponovno vzpostaviti stik s seboj. L’OCCITANOVE peneče kopeli z omamnimi dišavami vas bodo sprostile in poživile. Razkošne teksture se v stiku z vodo pretvorijo v bogato kremno peno, ki kožo nežno očisti in jo prefinjeno odišavi. ?

Rojstni dnevi ? so vedno bogati z darili ? katere se vsi razveselimo, še posebej, če te nekdo preseneti s tistim, kar želiš preizkusit. In v mojem paketku se je skrival JASMIN – IMMORTELLE NEROLI Gel Douche – Shower Gel,  pri katerem me je presenetilo to, ker Jasmin je eden tistih vonjev, ki ga bolj uporabljamo za dom (razne dišave). 250 ml oljni gel združuje bele dišavne note vrtov, ki zadehtijo ob zori, z zlatimi notami cvetlice, ki krasi korziško makijo. S svilnato tančico jasmina sta povezana v dišavni šopek, ki je popolnoma ženstven in presenetljivo čuten in pomirjajoč.

L’OCCITANE je poskrbel za sijočo, čutno angelsko dišavo Gel za prhanje Jasmin-Immortelle-Neroli, ki nežno in brez izsuševanja očisti kožo ter jo prefinjeno odišavi. Kot pa je izjavil francoski slaščičarski mojster Pierre Hermé: »Nasprotja se privlačijo.«, ki je ustvaril ženstveno cvetno dišavo za L’OCCITANE. Spaja bele cvetove in korziško immortelle/suhocvetnico. Sijoča angelska dišava Jasmin-Immortelle-Neroli je obenem nedolžna in opojna. Prav tako ima čutne note: roza popra, citrosa, jasmina, cvetov pomarančevca, immortelle, belega lesa, jantarja in mošusa =  je zelo bogata. Ta privlačen vonj se izvaja skozi celoten razpon. Mene je vonj čist prevzel in do zdaj najboljši izdelek kar sem jih preizkusila. ? Obožujem L’OCCITANE, in v starejših člankih so opisi nekaj izdelkov. Vsi imajo najboljšo bogato strukturo, in ta Jasmine – Immortelle Neroli gel za prhanje ni nobena izjema! Z bogato peno in dodatnih olj vlaži, obnavlja, pomirja in prebudi vse čute in telo.
1aaaaw-LOCCITANE EN PROVENCE SHOWER GEL

Obogatite vaš vsakodnevni negovalni ritual s čutnimi izdelki iz naravnih sestavin iz Provanse.

OCENA: 5/5 ⭐

O avtorju