Članki bloga

Si želiš opazno daljše, gostejše, poudarjene in polne trepalnice? Preprosto! ? Molash Serum

Si želiš opazno daljše, gostejše, poudarjene in polne trepalnice? Preprosto! ? Molash Serum

Lepota

Vse ženske sanjamo in si želimo dolge in goste trepalnice, ki so lepotni ideal.
Pred nekaj leti so ženske morale biti zadovoljne z trepalnicami, kot jim jih je podarila mati Narava. Danes temu ni tako, nismo zadovoljne, če niso dolge, poudarjene, gostejše,…
Izumili so izdelek, ki pomaga trepalnicam zrasti v dolžino, naredi jih gostejše in jih krepi z hranilnimi snovi.  Ta čudežni izdelek je na voljo v obliki seruma in se imenuje Molash serum.

Trepalnice so že nekaj zadnjih let na vroči lepotni lestvici. Večje so, tem bolje. Kako do njih? ⤵

NA TESTU: MOLASH SERUM ZA INTENZIVNO RAST TREPALNIC
Molash je rezultat dela in raziskav skupine strokovnjakov, ki so razvili eno najnaprednejših formul v segmentu izdelkov za rast trepalnic. Vaše trepalnice bodo le po nekaj tednih uporabe Molash seruma opazno daljše, gostejše, poudarjene in polne.
cena: 15,30€

MNENJE/OCENA
Na policah drogerij lahko najdemo veliko produktov, kot recimo celo vrsto maskar, umetnih trepalnic, ki zares podaljšajo naše trepalnice in razni serumi za hitrejšo rast. Zgodi pa se nam ravno tole, da smo pogosto zmedene, kaj izbrati, kaj je boljše in da bo res tisti pravi učinek do željenega cilja.
Ena izmed rešitev je obisk kozmetičarke, ki vam bo trepalnice podaljšala s pomočjo pravih dlačic. Ampak vemo, da so vse te variante kratkotrajne, zahtevajo veliko časa in redno obnovo in še nenazadnje veliko denarja. Da se boste lažje odločile, si preberite moje izkušnje z Molash serumom.

Po 30. letu se naše trepalnice stanjšajo, zredčijo in postanejo krajše. Ampak brez skrbi, obstaja več načinov, kako jih olepšamo in dopolnimo. Do vsega tega nas pripelje vztrajnost, ki je tukaj ključnega pomena. Vztrajajte in boste čez čas videle spremembe, kot sem jih jaz. Rezultati ne bodo vidni čez noč, po pravici povedano sem sama razlike opazila šele po približno treh tednih, ampak izdelek še uporabljam naprej. Dlje časa bomo uporabljali, večji bo efekt in naše zadovoljstvo.

ZAKAJ MI JE VŠEČ?…
Polepšala sem svoj pogled... ? Oči so tiste, katere želim poudariti, zato ne preseneča dejstvo, da si ženske želimo zapeljivega pogleda ter daljših trepalnic. Kako do njih?… Takole preprosto do željenih trepalnic z serumom Molash, kateri rezultati so vidni že po treh tednih redne uporabe in kateri bo postal nepogrešljiv v tvoji kozmetični torbici.
Moje trepalnice niso ne dolge in ne kratke. So zdrave in tudi za njih lepo skrbim. Z serumom so se lepo ujele in na njih je bil učinek pozitiven. Odlično trepalnice podaljša, da so videti polnejše, jim doda volumen in obenem jih poudari! Obstoječe trepalnice so postale polnejše, bolj goste in močnejše. In to le v nekaj tednih!  

Ko nanesem maskaro, izgledajo trepalnice bogate, kot umetne. Kar nekaj prijateljic me je že vprašalo, če nosim umetne ali katero maskaro uporabljam? Ne, ne umetne in tudi maskare ne delajo čudežev, če imamo že v osnovi kratke, redke ali uničene.  Čudežev ni, lahko samo z nekaj podpore naravne trepalnice najhitreje podaljšamo in zgostimo.  

Nasploh prvič preizkušam serum za rast trepalnic. Na trgu je kar nekaj izdelkov, slišala sem že veliko o njihovih učinkih, a nikoli se nisem odločila za nakup. Glede na to, da prisegam na naravni videz, ne razmišljam o uporabi umetnih trepalnic, kljub temu pa sem si seveda želela poudariti svoje naravne. Zato mi je bil izziv testiranje seruma Molash, ki deluje in je cenovno primeren za vsak žep. Moram priznati, da sem bila malce v dvomih, dejansko kaj od njega pričakovati?! Navdušena nad rezultati! Pozabite na umetne trepalnice!
Uporaba: Uporaba seruma je izredno enostavna in hitra. Zvečer, ko očistim obraz in oči, nanesem na linijo zgornjih trepalnic (tako kot bi nanesla črtalo za oči). Če izdelek zaide v oči jih dobro izperemo z vodo. Ne uporabljamo  ga na notranjem delu očesa.

KAJ JE POMEMBNO PRI NEGI TREPALNIC?…
Pomembno je, da smo do svojih trepalnic nežni in pazljivi, ter da jih negujemo prav tako, kot negujemo svojo kožo. Predvsem pa moramo poznati, kakšen je njihov cikel rasti in obnove – tako kot pri laseh in koži. 
Ženske imamo običajno krajše trepalnice od moških in to jim seveda zelo zavidamo. Obstajajo pa tudi tiste “srečnice”, katerim ni potrebe v boj po daljših in gostejših.

Že uporabljaš kateri izdelek iz njihove spletne trgovine? Katere vse blagovne znamke najdeš v njihovi spletni trgovini? Z enim klikom, skok ⏩ superskin.si, za vse novosti, pa jih lahko spremljaš na Facebook strani ⏩ Superskin Slovenija.

O avtorju