Članki bloga

LIMITED EDITION soleil d’été – CATRICE

LIMITED EDITION soleil d’été – CATRICE

Lepota

Catrice nas je ponovno presenetil z izjemno trend poletno poslastico, za vse ljubiteljice kovinskega sijaja… Znana blagovna znamka Catrice, vedno znova pritegne našo pozornost, saj je poznana po inovativnih izdelkih in dostopnih cenah, v katerih bomo vedno našle izdelek, katerega je težko spregledati.

LIMITED EDITION soleil d’été
Je edinstvena kombinacija lebdečih, kovinskih tkanin in trend bronzing ličenja dominirata na mednarodnih modnih brveh za pomlad/poletje 2017. Prefinjeni grafični kroji v družbi ekspresivnega kovinskega ličenja, ki je hkrati nežen in ženstven. Barvna shema se razprostira od poletnih tonov do intenzivnih kovinskih nians. V ospredju kolekcije so serum bronzer in kompaktni bronzer s pudrasto teksturo za zagorel izgled ter senčilo za oči s kovinskimi poudarki. Omejena kolekcija soleil d’été iz CATRICE bo na voljo od Julija do Septembra 2017.

NA TESTU: SUN STRIPPING BRONZER
Bronzing puder je idealen za trend ličenja “Contouring” in “Sun Stripping”. Primeren je za vse tone kože.

NA TESTU: GLOS ZA USTNICE
Sijoče zlato. Kovinski glos, ki optično poveča ustnice ustvari sijoče zlat zaključek. Nanešen samostojno nudi kovinski efekt, preko barvne šminke pa ponuja mehak sijaj.

MNENJE/OCENA
Pozornost, ki se ne konča…  Nova kolekcija soleil d’été, me je navdušila z izjemnim inovativnim dizajnom in kovinskim sijajem. Poletni lepotni odtenki ponujajo privlačne bronzing izdelke, za izjemen sijaj in izgled naravne zagorelosti.

Moja absolutna lepotica te kolekcija je Bronzing, ki je idealen za oba lepotna trenda: “Sunn Stripping” in “Contouring”.
Bronzing  (C01 Each And Every Sun) je primeren za vidno definicijo obraz z namernim ustvarjanjem senc. Za lepotno tehniko “Sunn Stripping” izdatno količino teksture nanesemo na lica in nos – to ustvari iluzijo naravne zagorelosti. Za “Contouring”, puder nanesemo na predele, ki bi morali biti v ozadju – na primer pod ličnice, pod čeljusti ali na nos – obraz je tako ožji in bolj definiran.
cena: 4,69€

Glos (C01 Golden Sun-Bath) nudi različne možnosti kombinacij. Da ustvarimo nežen izgled, očrtamo ustnice z nude svinčnikom za ustnice in jih nato še pobarvamo. Nato preko nanesemo glos za ustnice. Za bolj viden volumen, nanesemo glos na sredino spodnje ustnice. Še bolj intenziven efekt lahko dosežemo če ga nanesemo preko barvne šminke – efekt je bolj viden na temnejših odtenkih kot na svetlejših.
cena: 4,29€

Omejena kolekcija bo na voljo v drogerijah DM, spletni trgovini Click2Chic.si, parfumerijah Beauty World in Interspar Citypark Ljubljana, od 26.7. naprej.
Vabljene na spletno stran ⏩ catrice.eu in facebook stran ⏩ Catrice Slovenia.

Želim vam veliko lepih nakupov!

O avtorju