Članki bloga

? Popolno odkritje: Vse kar potrebuje lepa koža obraza…

? Popolno odkritje: Vse kar potrebuje lepa koža obraza…

Lepota

Vsakodnevna nega kože na obrazu je zelo pomembna za ohranjanje zdravega in mladostnega videza.
Negovalni izdelki, naj bi našo kožo dobro navlažili, nahranili in že po prvem nanosu pustili prijeten občutek na koži, ki bo trajal skozi ves dan… Toda ali se kdaj vprašate, ali jo res pravilno negujete? So izdelki primerni za vaš tip kože?

KATERE IZDELKE NAJDETE V SPLETNI TRGOVINI SUPERSKIN?…
Superskin – Super koža! A pred tem še super strokovni nasveti, super uporabniška izkušnja in seveda super izdelki za nego kože. V spletni trgovini Superskin najdemo inovativne in visoko kakovostne ter predvsem učinkovite izdelke: (Paula’s Choice – celovita linija izdelkov za vsakodnevno nego kože, Brow WowMolashThe OrdinaryLove Boo,…), ki svoje obljube tudi izpolnjujejo. To so skrbno izbrani najboljši izdelki v svetu lepote. Vsak izdelek je skrbno razvit, izdelan in preizkušen. Sestavine so dokazano učinkovite in temeljijo na obsežnih znanstvenih raziskavah. 

BLAGOVNA ZNAMKA THE ORDINARY…
The Ordinary je blagovna znamka krovnega podjetja DECIEM, ki pod svojim okriljem združuje blagovne znamke, za katere bi lahko rekli, da premikajo meje v kozmetični industriji s fokusom na napredku in funkcionalnosti. The Ordinary je v tem trenutku najbolj iskana in priljubljena kozmetična znamka.
The Ordinary izdelki ne vsebujejo: parabenov, sulfatov, mineralnih olj, živalskih olj, formaldehida, živega srebra in oksibenzona. Izdelki The Ordinary niso testirani na živalih.

NA TESTU: ALPHA LIPOIC ACID 5% 30ml
Alfa lipoična kislina je močan antioksidant, ki obnavlja izgled kože ter izboljšuje teksturo in ten kože. Izdelek vsebuje izjemno visoko 5% koncentracijo visoko čiste alfa lipoične kisline.
Sestavine: Propanediol, Thioctic Acid.
cena: 8,50 €

NA TESTU: NATURAL MOISTURIZING FACTORS + HA 30ml
Naravni vlažilni faktorji (NVF) so elementi, ki omogočajo, da je zunanja plast kože zaščitena in dobro navlažena.  NVF so sestavljeni iz večih amino kislin, maščobnih kislin, trigliceridov, uree, ceramidov, fosfolipidov, glicerina, saharidov, natrijevega PCA, hialuronske kisline in mnogih ostalih komponent, ki so naravno prisotne v naši koži. Ta krema je prva v seriji poizkusov, ki dejansko drži make-up 18 ur brezhiben.
cena: 8,00 €

MNENJE/OCENA
Se je tudi že vam kdaj zgodilo, da ste po prvem nanosu kreme imele občutek, da je koža še žejna in zateguje? Meni se že je in takrat sem vedela, da ta krema, preprosto ni prava za mojo kožo. In če ne poznamo svoje kože, je tudi nakup izdelkov lahko popolnoma zgrešen. V tem primeru je dobro, da naredimo obisk pri strokovnjakih, kjer dobimo najboljše nasvete in tudi izdelke.

ZAKAJ STA MI IZDELKA VŠEČ?…
Moja koža na obrazu ni občutljiva in z njo nimam nekih težav. Je pa vsekakor tudi zame izbrati dobro kremo za obraz kar izziv. V svojo dnevno nego sem zdaj uvrstila še Ordinary, od katerega sem testirala dva izdelka, tri tedne. Rezultati so naslednji:

Krema NATURAL MOISTURIZING FACTORS + HA mi je že po prvem nanosu pustila prijeten občutek na koži. Kot samostojna je malce premalo vlažilna, zato sem v kombinaciji z Alpha Lipoic Acid 5% kožo dovolj navlažila ter izboljšala vidne rezultate.  Z bogato formulo in skromno ceno je primerna za vsakodnevno uporabo, koža pa je žametno mehka, prijetno navlažena ter daje takojšen občutek negovanosti.
Zares čudovita krema, ki si zasluži več pozornosti. Priporočam v preizkus!

ZAKAJ JE KREMA ODLIČNA ZA BREZHIBEN MAKE UP?…
Z make upom lahko skrijemo številne nepravilnosti in znake utrujenosti. Puder naj nam ne bo nikoli nadomestilo za ustrezno nego, kvečjemu dopolnilo. Zatorej moramo narediti vse, kar je v vaši moči, da bomo imele kar najlepšo in čisto kožo tudi brez pudra.
Uporaba: kremo nanesem na obraz, počakam nekaj minut, preden nanesem podlago. Tako se lahko krema lepo vpije, nanos podlage pa bo lepši, bolj obstojen in tudi precej lažji. Ta fantastična krema ne vsebuje nobenih škodljivih kemikalij, ne vsebuje barvil, parfumov, je brez vonja, blagodejno vpliva na kožo ter odlično pripravi kožo na nanos ličil.

ALPHA LIPOIC ACID 5% 30ml:  Po 30. letu se zdi, da polt zaradi vsake malenkosti izgubi sijaj in Izguba enakomerne polti je prvi znak staranja kože. K sreči je na voljo pravo negovalno sredstvo – odličen serum za nego obraza, ki vsebuje izjemno visoko 5% koncentracijo visoko čiste alfa lipoične kisline, kateri bo spravil stvari v red. Za lepo kožo bo zadoščalo, če bomo pričeli z zadostnim vnosom: 2-3 kapljice na celoten obraz največ 2-3 krat tedensko. Ker je ta izdelek visoko koncentriran, dnevna uporaba ni priporočljiva. Formula je dobro premišljena, saj polt postane bolj gladka, sijoča in spočita. Priporočam!
Previdno:
Alfa lipoična kislina je občutljiva na sončno svetlobo, zato je uporaba priporočljiva samo zvečer. Pazite na predel okrog oči!

Ekipa Superskin vam bo z veseljem pomaga, le prepustite se njihovim strokovnjakom. V njihovi spletni trgovini ⏩ superskin.si najdete najboljše lepotne favorite, za celotno nego telesa. Za več novosti, pa jim lahko sledite tudi na Facebook strani ⏩ Superskin Slovenija.

O avtorju