Članki bloga

Novosti Jesen/Zima 2017 ? CATRICE

Novosti Jesen/Zima 2017 ? CATRICE

Lepota

CATRICE je mešanica kakovostnih lepotnih izdelkov in zadnjih modnih trendov sezone. Kolekcije za jesen/zimo 2017 so navdih za nove “must have” izdelke druge polovice leta 2017.

LIMITED EDITION – V omejeni kolekciji Dawid Tomaszewski iz CATRICE, so ekskluzivni lepotni izdelki bili narejeni v sodelovanju z mednarodno priznanim oblikovalcem in z edinstvenim podpisom njegove jesenske/zimske kolekcije 2017. Oktober do sredine Novembra 2017.

ŠMINKA WILD MATT 
Limited edition-Dawid Tomaszewski – visoko prekrivna tekstura z zelo mat zaključkom za izjemen videz na ustnicah.
Izbiraš med: C01 Uncon-ventional Violet     Co2 Lucy˙sRed
cena: 4,29€

AQUA FRESH HIGHLIGHTING
Senčilo za oči je hitro sušeče in obstojno: elastična vodna tekstura vsebuje svetlobne pigmente za kovinski zaključek.
Izbiraš med: 010 Water Lights     020 Luminous Sensation     030 Bright Fusion
cena: 4,69€

TEKOČA ŠMINKA – ULTRA MATT
Pudrast-mat zaključek, peresno lahek občutek na ustnicah in obstojna formula z močnim prekrivanjem.
Izbiraš med: 070 Cafë Americano, Please     080 Pretty Little Roses     090 Spotted On Pink-erest     100 Violet Potion     110 REDdy For The Night     120 Will You Berry Me?
cena: 4,29€

NAD LAK POWER VOLUME 3D
Nad lak prepriča z “gel-look” sijajem in na površini nohta naredi zaščitni sloj. Več slik sledi na Pinky Fashion Blog ツ.
cena: 3,29€

MNENJE/OCENA
Šminka je zvesta spremljevalka žensk in ima velikokrat v rokah vse niti stila. Dobro izbran odtenek lahko naši celotni opravi v trenutku doda nekaj skrivnostnosti, prefinjenosti in elegance.
Kako prepoznati kakovostno šminko?… Da se preprosto nanaša in ostane v enem sloju. Barva šminke mora biti tudi nekaj ur po nanosu enaka, okus in vonj pa morata biti prijetna. V vsem tem sem prepoznala šminko WILD MATT, ki lepo obarva ustnice in na njih pušča udoben občutek ter ustvari prečudovito žametno-mat teksturo. Barva je čudovita, zato sem jo uvrstila med tiste za nočne priložnosti, čez dan imam najraje nevpadljive, bolj naravne.

Mat šminka WILD MATT nudi odličen videz, je bolj obstojna, vendar je tudi bolj suha. Razlika je ta, da bolj kot je šminka mastna, bolj je svetleča in se lažje nanaša, vendar se tudi hitreje zbriše in izgine z ustnic. Rešitev z ultra mat?… Da, preprosti nanos ULTRA MATT tekoče šminke se nanaša gladko čez ustnice, jih naredi mehkejše ter jih enakomerno obarva z mat učinkom. Na ustnicah se obdrži nekaj ur. Ustvari mehak, žameten sloj, zaradi katerega so ustnice videti bolj polne. Ima natančen aplikator, ki sledi linijam ustnic in jih enakomerno prekrije z barvo. Prednost: ustnic ne izsuši in ne obteži, kljub mat zaključkom.

Mat šminke so primerne za vsak dan, še posebej takrat, ko želiš, da ličila na mestu ostanejo ves dan. Za vsak dan pa je primerno tudi senčilo za oči AQUA FRESH HIGHLIGHTING, ki ima ob nanosu na veke prijeten osvežilen efekt. Primerno tako za nočni kot dnevni make-up. Med mojimi priljubljenimi je pristalo zato, ker vsebuje svetlobne pigmente za kovinski zaključek in je na očesu čudovita.
Prednosti: ne zleze v gube in oči lepo poudari. 

Vsaka sezona prinese nove šminke, nova senčila in trende, a vseeno menim, da so določene barve večne, zato vedno primerne in prav te moramo imeti v svojem lepotnem kotičku ali toaletni torbici.

Bi rada svež in udaren videz brez pretiranega ličenja? Uporabi rdečilo za ustnice. Poišči takšnega, ki ti je pisan na kožo! Brez zadržkov si pa lahko drzna in izbereš tudi bolj živahne odtenke…
Lepotne posebnosti sezone ⏩ Catrice.eu, Facebook strani ⏩ Catrice Slovenia in v drogerijah DM, Tuš,…

Lep pozdrav ?

O avtorju