Članki bloga

Kako do svežega videza z izdelki Avon?

Kako do svežega videza z izdelki Avon?

Lepota

Za najboljšimi rezultati  stoji dobra nega obraza, ki razkrije naravno lepoto naše kože.
S čiščenjem kože na obrazu odstranimo odmrle celice, prah, umazanijo in ličila. Tako koža lahko diha in učinkoviteje opravlja svojo nalogo. Pomembno pa je tudi, da mora biti koža po čiščenju mehka in sijoča; ne smemo imeti občutka zategovanja in v svoji koži se moramo vedno počutiti udobno.

NA TESTU: Mark PRIMER ZA VEKE
Mark primer v novi embalaži. Podaljša obstojnost senčila za veke, prepreči nalaganje senčila v gube, ter je primeren za vse tone kože. Katalog ⏩ Avon 13.
cena: 2,90€

NA TESTU: MARK BIG&STYLE maskara
Oblikuj trepalnice po svoji želji z Mark Big&Style Volume, 1. maskaro na svetu z lashflex tehnologijo!
Inovativna formula trepalnicam omogoča fleksibilnost tudi ko se posuši, da jih lahko ponovno oblikuješ v vsakem trenutku. Katalog ⏩  Avon 13.
cena: 6,50€

NA TESTU: CLEARSKIN ČRNA MINERALNA MASKA
Poživite in napolnite kožo z energijo s to masko, ki vpija olja. Formulirana je z mešanico mineralnih glin, ki privlačijo umazanijo iz por kot magnet. Očisti kožo ter ji nudi občutek hlajenja. Primerna za vse tipe kože. Katalog ⏩ Avon 12.
cena: 3,50€

NA TESTU: KONJAK GOBICA Z OGLJEM
Odstrani odmrle celice kože in nežno očisti kožo, hkrati pa nežno masira tvoj obraz. Narejena iz 100% naravnih vlaken. Katalog ⏩ Avon 12.
cena: 5,90€

MNENJE/OCENA
Samo voda za čiščenje obraza ni dovolj, ker ne odstrani umazanije in bakterij, ki se vsakodnevno naberejo na obrazu. ? Odlična rešitev za učinkovito čiščenje obraza doma, ti predstavljam moja testna izdelka: Clearskin črno mineralno masko in Konjak gobico z ogljem. 

Clearskin črna mineralna maska s katero se boš za vedno poslovil-a od ogrcev in nečistoč. Popolnoma globinsko očisti pore brez izsušitve kože in odvečna olja, ter matira kožo. Maska je pravi magnet za umazanijo. Koža je že po prvem koraku čiščenja sijoča, mehka in osvežena. Po večkratni uporabi pa je tudi že vidno izboljšanje stanje kože.
Uporaba: tanek sloj nanesem na obraz in počakam 10-15 minut, da spremeni barvo iz črne v svetlo sivo. Nato temeljito izperem.

Konjak gobica z ogljem pomaga odstraniti mrtve celice in koži nudi nežen piling. Z masažo spodbuja mikro-cirkulacijo in obnavlja kožo. Ne poškoduje površine kože, zato je primerna tudi za občutljivo kožo. 
Uporaba: Konjac gobico sem prejela suho. Da se zmešča, jo namakam v topli vodi 3-5 minut. Po uporabi jo obesim, da se posuši.  Ko se ta posuši, postane spet trda. Gobica se lahko uporablja z ali brez čistilnega sredstva.

Za popolni make up in čaroben pogled, sta še tukaj testna izdelka, katera nikakor ne smeš spregledati: Mark Shadow attract primer in Mark&Big&Style maskara 

Mark&Big&Style maskara 1. maskara na svetu za oblikovanje trepalnic z lashflex tehnologijo, formula, ki na trepalnicah ostane fleksibilna ves dan. Lahko jih preoblikuješ tudi, ko se posušijo. Dolge in kratke ščetine zagotavljajo ultimativen volumen tudi za trepalnice ob robovih.
Uporaba: Privzdiguj jih po celotni liniji; od notranjega do zunanjega roba in z večkratnim nanosom bodo postale pahljačaste, bogato polne trepalnice. Maskara se lepo razporedi po celoti trepalnic, jih ne zlepi, brez grudic in razmazovanja. Zadovoljna z umetnino na trepalnicah!

Mark Shadow attract primer  podlaga za senčila je zame ena najboljših inovacij pri ličenju in brez katerega več ne grem nikamor. Zakaj? Kot prvo je odlična osnova za nanos senčil. Z njeno pomočjo se podaljša obstojnost senčil, ki ostanejo na vekah cel dan. Poudari intenzivnost barv in jih zavaruje pred nalaganjem senčila v gube. Lahka in kremasta tekstura poskrbi, da bo ten kože na vekah bolj enakomeren in da bo koža vidno bolj gladka. Pričara svež in naraven videz.

Si že preizkusila kateri izdelek iz zadnjega kataloga? Če še nisi, hitro klik na katalog ⏩ Avon 13 ali jih spremljaš na Facebook strani ⏩ Avon.

Prijetno nakupovanje in ličenje!

O avtorju