Članki bloga

Ličenje je UMETNOST ? Makeup Revolution

Ličenje je UMETNOST ? Makeup Revolution

Lepota

Ličenje je zame umetnost in slikarsko platno je moj obraz.
Žensko lepoto ne predstavlja popolno naličen obraz. Lepota je najprej naravna, ličila pa so samo pika na i, s katerimi poudarimo lepe poteze obraza in skrijemo slabosti.

Makeup Revolution vseskozi preseneča z novostmi. Letošnja novost, ki je razveselila mene in še nešteto žensk je ravno znamka Makeup Revolution, ki je dobila čisto svojo poličko v drogeriji Tuš po Sloveniji, seveda po isti ceni kot na Ličila.si.  Ob tej priložnosti je presenetila tudi mene in ja ….ostala sem brez besed… ? Wow, veselje z naslednjimi izdelki:

◼ PRO HD AMPLIFIED 35 – NEUTRALS WARM 30g
V paletki se skriva kar 35 prečudovitih kompaktnih senčk, s katerimi imaš neomejene možnosti ustvarjanja makeup-a. Z njimi boš lahko ustvarila tako glamurozno šimraste, kot tudi nevtralne mat looke.
Senčke so krasno mazljive in se dobro zabrišejo, so visoko pigmentirane, njihova obstojnost pa je dolgotrajna. Za še daljšo obstojnost senčk predhodno na veko nanesi primer.
cena: 19,99€

◼ MAKEUP REVOLUTION STROBE HIGHLIGHTER – FLASH 7,5g
Neverjetni profesionalni osvetljevalec s formulo, ki osvetli in poudari tvojo polt. Nanesi ga na predele obraza, ki jih želiš poudariti.

MAKEUP REVOLUTION – ICONIC MATTE NUDE REVOLUTION LIPSTICK – INSPIRATION
Super intenzivna pigmentiranost in prekrivnost z mat finišem, v kombinaciji z neverjetnim udobjem na ustnicah. Več ⏩
cena: 4,99€

MNENJE/OCENA
Velikokrat mislimo, da je za brezhibno naličen obraz potrebno ogromno truda in znanja ter celo goro ličil in pripomočkov.  Ne, že z nekaj osnovnega znanja in pravilnimi izdelki, lahko dosežemo “popoln” učinek na našem obrazu.
Nedvomno, da se ženske počutimo bolj samozavestne in urejene, če uporabimo ličila. Pri tem je priporočljivo, jih pravilno izbrati, kaj nam najbolj pristoji in kateri je tisti atribut, ki ga želimo izpostaviti.

Osebno zavračam težki make up in se raje odločam za naravni videz. Za nežno poudarjeno naravno lepoto potrebujem nekaj osnovnih ličil in pravilno ličenje. Lepo naličen obraz s pravilnimi poudarki je lahko eleganten, privlačen, strasten, zapeljiv, naraven …

Paletka s krasnimi odtenki je “must have” vsake sodobne ženske. 35 prečudovitih senčk za vsakdanji izgled,  vse od tistih svetlejših s katerimi naredim podlago in vse do meni priljubljenih temnejših, ki jih obožujem in posledično tudi temnejše looke, tako da je tale paleta popolna zame. Super barve za malce več eksperimentiranja in dovolj vsestranskimi, da se jih lahko nosi skozi celo leto. Ustvariš lahko preprosti dnevni make up, do večernega, kateremu dodaš nekaj bleščic za posebne priložnosti. Senčila so mi zelo pri srcu, tako da bom zagotovo veliko ustvarjala z njo. Priporočam!

Prednosti
◂ ogromno ogledalo, kar jo naredi zelo praktično, še posebej za kakšna potovanja ali pa za bolj precizen nanos senčil.
◂ tekstura senčil je super, vsa so zelo mehka, se lepo mažejo, z lahkoto zabrišejo, tako, da z njimi res ni težko ustvariti lepega “looka”.
◂ je polna odlično pigmentiranih , šimrastih in dolgoobstojnih senčk, nekatera pa vsebujejo tudi bleščice.
◂ obožujem, ko ima vsako senčilo svoje ime, kar daje vsakemu tisto nekaj kar ga naredi še dodatno posebnega.
◂ na vekah so obstojna čez dan, ne da bi zlezle v gubo.
◂ minimalna poraba
Embalaža: je za moj okus; elegantna, tanka, povsem črna in kar je zelo pomembno, da se odpre z lahkoto. Edini minus je ta, da so takoj vidni odtisi prstkov, a še to me toliko ne moti.

Osvetljevalec obraza je idealna rešitev za kožo brez sijaja in je eden izmed nepogrešljivih pripomočkov pri ličenju. Koža na svetlobi zasije, je videti sveža in spočita ter poudari poletno zagorelo polt.
Nežna svilnata tekstura se prilagodi vsaki koži in zagotavlja enostavno nanašanje s čopičem ali s prsti. Nanašamo: na ličnice, pod obrvi, dolžina nosu, sredina brade,… Ne pusti barve, temveč samo matira in odvzame odvečni sijaj. Jaz ga u
porabljam na delih, ki jih želim izpostaviti v smislu svežine  ter mladostnega žara. 

Šminka je kot pika na i, ki jo nanesemo na koncu ličenja, v nežnem odtenku, (nude), ki naredi ustnice sočne in polne.  Več si lahko prebereš Za lepe in zapeljive ustnice.

Si sama že preizkusila katero od Makeup Revolution palet? Kako so všeč tebi?  V spletni trgovini Ličila.si je velika izbira popolnih ličil in pripomočkov. Če želiš kupovati ceneje, jih spremljaj na Facebook strani ⏩ Ličila.si, kjer je veliko akcij in novosti.

Lepotni pozdrav,

“Najlepši del lepote je tisti, ki ga slika ne more izraziti.”

O avtorju