Članki bloga

AFRODITA – Mystic Argan

AFRODITA – Mystic Argan

Lepota

Afrodita je vodilna slovenska hiša lepote, ki z visoko kakovostnimi kozmetičnimi izdelki in storitvami zadovoljuje naše želje, potrebe in pričakovanja. Njihovo osnovo vodilo je ponuditi izdelke iz pretežno naravnih sestavin s konstantno kakovostjo.

MYSTIC ARGAN – Oljni gel za prhanje
Mistični oljni gel za mistično doživetje pod prho. Jaaaaa! Obožujem arganovo olje in ker je ta sestavina v tej preprosti embalaži, sem se odločila, da ga preizkusim. Komu in zakaj je namenjen oljni gel? … Namenjen je osebam, ki se rade razvajajo, sebe in svojo kožo. Glavna sestavina je arganovo olje, ki bogato nahrani in neguje kožo, medtem, ko oljna formula s prefinjenim vonjem pomiri in sprosti naše čute. In to je najlepši del dneva, ko stopiš pod tuš in se prične tvoj ritual razvajanja… Ja in še lepši, ko prideš ven in tvoja koža mehko svilnata. “The Best”! 🙂 Idealna je za nego izsušene in suhe kože. Uporabna je za vse tipe kože. V prešnjih blogih sem že pisala, zakaj vse je dobro arganovo olje in kje se vse uporablja, (lahko si kaj več prebere nazaj) zato bom naredila zaključek: Preizkusite ga, ne bo vam žal. In vonj je omamen!

afrodita

Enega smo uporabili in že drugega kupili 😀 AFRODITA: RED GRAPES Oil Shower Gel – oljni gel za prhanje s poživljajočim vonjem grozdja. Obožujem vonj!! Grozdje daje čudovit vonj in po prhanju je naša koža sveža in vonj ni kratkotrajen, ker je bogato sestavljen iz izvlečkov naravnih olj kokosa, sončnice in palmovih jedrc in le ti ohranjajo vlago v koži ter preprečuje izsuševanje kože.
MINERAL WATER with aloe vera – piling gel za prhanje, ki daje koži izjemen občutek svežine: Poživi telo in duha! 🙂 Aroma je čudovita, ni agresivna, gel pa je obogaten z sestavinami abrazivnimi zrnci jojobe, ki na kožo deluje, da nežno odlušči sloj odmrlih celic povrhnjice, naravna mineralna voda z izvlečkom aloe vere in kumare pa dobro kožo navlaži. Za popolno osvežitev pa poskrbi svež vonj eteričnega olja limone. Popoln oljni gel za tiste, ki veste, kakšno razvajanje pod tušem je najboljše! Preizkusite ga, boste res zadovoljni. 🙂 klik na NEGA TELESA Afrodita.

O avtorju