Članki bloga

LIMITED EDITION: catrice “lala BERLIN”

LIMITED EDITION: catrice “lala BERLIN”

Lepota

Fashion-Proof. CATRICE omejena kolekcija “lala Berlin” je rezultat sodelovanja mednarodno priznane modne znamke z istim imenom.
Trend izdelki, ki nudijo holografdke efekte, da ustvarijo poseben sijaj, so bili narejeni v sodelovanju z berlinsko oblikovalko Leylo Piedayesh in se odlično skladajo z njeno pomladno/poletno kolekcijo.

OSVETLJEVALEC V STIKU
Vsestranski osvetljevalec v stiku s kremno teksturo. Srednje prekrivanje za ustnice s holografskim sijajem ali individualni poudarki na očeh, ličnicah ali nad zgornjo ustnico. Na voljo v treh barvnih različicah.
C01 Prismatic Peach     C02 Prismatic Pink     C03 Prismatic Blue
cena: 4,29€

Osvetljevalec v stiku Prismatic Pink rahlo osvetli in v trenutku poudari dele obraza; ličnice, oči in predele nad ustnicami. Rahlo svetlikajoč za osvetljevanje na ličnicah, (sama ga uporabim v še notranjem kotičku očesa in za ta namen mi je super) ali pod obrvmi. Preizkusila sem ga tudi na ustnicah, ki jih res rahlo osvetli, ampak kot samostojen mi ni dovolj vlažilen. Je nežne kremne strukture, ki se lepo razmaže. Všeč mi je priročna embalaža, primerna za v torbico ali na pot. Svetlo pink barva je ravno primerna za spomladanske dni in ki najbrž pristaja prav vsem. 

STROBING OSVETLJEVALEC
Črn, tekoči gel primer se na koži spremeni v brezbarvno teksturo! Lahko ga uporabite tudi kot osvetljevalec – za bolj intenziven, sijoč zaključek.
C01 Cosmic Night
cena: 5,29€

Čisto prvi vtis testiranja: Za pridih glamurja in elegance je dovolj le kanček bleščic, kot jih vsebuje primer. Je prijetne teksture in deluje malo vlažilen. Zelo všeč mi je prijeten vonj! Luštna embalaža je priročna in  preprosta za uporabo, brez packanja. Primeren kot osvetljevalec ali zaključek, ki koži daje rahel sijaj. Všeč!

GLOS ZA USTNICE
Dva glosa za ustnice, dva efekta: za intenziven, gladek in holografski izgled, ju naneseš samostojno ali preko šminke.
C01 Cosmic Babe     C02 Cosmic Night
cena: 3,79€

VEČNAMENSKI ČOPIČ
Večnamenski čopič s kvalitetnimi, mehkimi in gostimi sintetičnimi ščetinami. Primeren za uporabo z vsemi pudrastimi teksturami.
cena: 4,69€

EYELINER V TRAKU
Holografski samolepljivi eyeliner trakovi za popoln futurističen stil. Različne velikosti puščajo veliko prostora za ustvarjanje edinstvenih lepotnih lookov.
cena: 3,29€

SENČILO ZA OČI
Tri harmonična pudrasta senčila za oči z holografskim zaključkom v eni paleti. Praktična za na pot: paletka vsebuje veliko ogledalo.
C01 Prismatic Persian
cena: 5,29€

MASKARA GLAM&DOLL ORANGE
Ustvarite videz, ki bo privabljal poglede! Najbolje prodajana maskara je sedaj na voljo v omejeni svetlo oranžni barvi. Za izjemen pogled z gostimi trepalnicami in ekstra volumnom. Lahko jo uporabite samostojno ali kot vrhnji premaz.
C01 Orange Punk
cena: 4,69€

Omejena kolekcija je na voljo v drogerijah Dm, drogerijah Tuš, na Click2ChicLičila.si, ter Spar Citypark Lubljana  od 04.04. naprej.

Lep dan, ?

O avtorju