Članki bloga

Naravna lepota in zdrav videz – Erborian

Naravna lepota in zdrav videz – Erborian

Lepota

V zadnjih letih sta se način nege obraza po korejski metodi ter uporaba korejske kozmetike zelo razširila po svetu.
Korejke so znane po brezhibno porcelanasti polti in njihova skrivnost tiči v tem, da posvečajo svoji koži zelo veliko pozornosti, temu primerni pa so seveda tudi zavidanja vredni rezultati.
Poznajo posebne lepotne rituale, ki so pomemben del njihovega vsakdana že od rane mladosti in se jih disciplinirano držijo vsak dan zjutraj in zvečer.

Pa poglejmo “WOW novost”, kako in s čim svojo kožo negujejo Korejke in kaj je prava skrivnost korejskega ideala. ⤵

Koreja – dežela, ki lepotno navdihuje. Ja! Vsekakor je napočil čas, da tudi v Sloveniji poiščemo dovršene negovalne izdelke z oznako made in Korea. In tukaj je! Erborian, korejska kozmetična znamka, ki sta jo navdihnila tradicija in sodobnost.

Poslanstvo Erboriana: aktivirati kožo, da postane popolna ❞

Inovacija in tradicionalna korejska zelišča…
Erborian združuje najnaprednejšo korejsko tehnologijo in učinkovitost zelišč, ki jih uporablja tradicionalna korejska medicina. Rezultat so sodobni hibridni izdelki za obraz, ki kombinirajo nego in make-up.

Soustanoviteljica Erboriana, Katalin Berenyi, perfekcionistka z razvitim estetskim, ženstvenim čutom, se nam je predstavila na lepotni konferenci #BBMULJ, kjer smo med prvimi izvedeli, zakaj znamka Erborian navdušuje, zakaj je ena najhitreje rastočih blagovnih znamk v Sephori in vodilna znamka na področju korejske lepote v Evropi.

CC krema Centella Asiatica… Me je navdušila?…
Sijočo in zdravo kožo dosežemo le, če dosledno kombiniramo izdelke. Je dovolj uporaba kreme ali samo čiščenje kože? Se bo ta trend uveljavil tudi pri nas? Vsekakor!

Erborian je obsežni korejski lepotni ritual, ki je za ženske ustvaril inovativne izdelke za popolno kožo.
Ko nanesem CC-kremo na obraz, je tako, kot da je sploh ne bi nanesla, saj opravi več nalog; prekrije nepravilnosti, lepo poenoti polt in – kar je najboljše od vsega – čisto se prilagodi tenu kože in ustvari naraven videz – pričara lepo polt. Je lahkotne teksture, koži pa podarja večji sijaj, ji daje tudi potrebno vlažnost, prekriva drobne pomanjkljivosti kože in uravnava barvna neravnovesja. Primerna za vse tipe kože.

Če si želiš brezhibno mehko, zdravo kožo na obrazu, toplo priporočam!  Mene je naravnost navdušila.
Uporaba: kremo nanesem na čisto kožo in jo enakomerno razmažem od sredine obraza navzven.

Korejski lepotni ritual…
Korejke prisegajo lepotnim navadam in to je eden najbolj dovršenih ritualov na svetu in temelji na načelu “plastenja  izdelkov” v določenem zaporedju z namenom izboljšanja sijaja in stanja kože.
Vsaka ženska lahko doseže popolno kožo na preprost, a drugačen način z domišljenim ritualom, v treh korakih:

     1 Detox        Globinsko čiščenje kože
     2 Boost                   Nega kože z aktivnimi sestavinami
    3 Finish                Perfekcija polti za brezhiben videz

Lastnosti:

  • osvetljuje kožo
  • izenačuje barvni odtenek kože
  • izvrstno obnavlja kožo
  • zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo

Erborianove ekskluzivne formule so razvite v seulskem laboratoriju z uporabo najnaprednejše tehnologije, ki postavi v ospredje tradicionalna korejska zelišča. Tako nastane popoln preplet tradicije in visoke tehnologije. Pripravki Erborian so polni zeliščnih izvlečkov in moči naravnih sestavin, ki zagotavljajo njihovo visoko učinkovitost in vidne rezultate.

Maska BB SHOT…
Maska za obraz v lističih »Baby skin« učinek je pravi koncentrat izboljševalnih sestavin za biserno popolno polt, ki zagotavlja takojšen »boost-effect«. Listič je izdelan iz gladkih celuloznih vlaken, ki pomagajo porazdeliti negovalne aktivne sestavine. Rezultat: Nepravilnosti so vidno zmanjšane takoj po odstranitvi lističa. Takoj izboljšana koža, ki je izjemno navlažena in prožna, videti je opazno lepša, na otip pa žametno mehka.

Pomaga:

  1.  intenzivno navlažiti in napeti kožo
  2. zgladiti in izboljšati teksturo kože
  3. razjasniti polt


Uporaba: Pred odpiranjem narahlo pritisnem na embalažo, da se maska porazdeli po lističu. Nato razprem listič in ga nanesem na suho očiščeno kožo obraza. Pustim delovati 15 minut, odstranim listič in morebiten ostanek maske na rahlo s prsti vtrem v obraz. Preprosto, a ne?! Tako, koža je pripravljena na naslednje korake mojega lepotnega rituala. Izogibaj se predelu okrog oči!

? tyasha

Si že preizkusila katerega od Erborian izdelkov? Zaupaj mi zakaj ti je všeč. Hvala.

Korejska lepota Erborian, je lahko praktično darilo, kaj podariti v prihajajočih praznikih; Valentinovo, 8. marec, rojstni dan, obletnico,.. Izdelki so na voljo na prodajnih mestih: Nama v Ljubljani, Maxi in Müller. 

Tyasha te pozdravlja, ?

O avtorju