ńĆlanki bloga

L.O.V: ūüĎČ kozmetika katero boste Ňĺelele v svoji torbici…

L.O.V: ūüĎČ kozmetika katero boste Ňĺelele v svoji torbici…

Lińćila

Kozmetika¬†L.O.V je sestrska znamka Catrice in essence in ko je priŇ°la v Slovenijo¬†sem se vanjo zaljubila na prvi pogled.
V¬†sredini januarja¬†so na svoje police zańćeli dodajati¬†nove produkte,¬†ki jih zaznamujejo¬†pametni koncepti¬†ter¬†trendi, kovinski odtenki, zaradi katerih ponujajo neskonńćne moŇĺnosti lińćenja. Da pa bo zańćetek leta Ň°e lepŇ°i ponujajo nepogreŇ°ljive lepotne inovacije, za razlińćne nańćine izraŇĺanja svoje osebnosti. “Za super Ňĺenske, ki stojijo za svojimi ideali in se za njih borijo z lepoto in Ň°armom.”

Kateri lepotni bombonńćki te znamke so preprińćali mene? Predstavljam vam nekaj izdelkov, ki sem jo prejela na test:¬†‚§Ķ

‚ĖĘ lak za nohte
Formula¬†laka za nohte¬†vsebuje inovativno¬†polimerno tehnologijo, ki nudi¬†intenzivno barvo, dolgo obstojnost¬†in¬†visoko sijońć zakljuńćek¬†skozi¬†ves teden. Popoln izgled je zagotovljen Ňĺe z¬†enim samim nanosom,¬†ńćopiń欆pa je oblikovan tako, da zagotavlja¬†enostaven in gladek nanos.
cena: 5,99‚ā¨
na testu:¬†tudi sama veliko prińćakujemo od laka, saj mora barva dobro in enakomerno prekriti noht, hkrati pa lak ne sme biti pregost, da se lahko enostavno nanaŇ°a. Ker nimam ńćasa, da bi si vsak dan lakirala nohte, Ňĺelim in prińćakujem, da lak nekaj dni nepoŇ°kodovan obstane na nohtih, torej mora biti dovolj proŇĺen, da se ne okruŇ°i zaradi vsakdanjih opravil.
Obstojnost ni ravno nek preseŇĺek, ni tako dobra, kot sem prińćakovala. Je pa ńćudovita barva, ki kar zasije v vsej svoji lepoti.¬†Zelo lep finish, dovolj je samo en nanos (jaz imam najraje prekrivnost v dveh slojih). Zaradi Ň°irokega ńćopińća je nanos izredno enostaven; objame celotni noht in Ň°e hitro se suŇ°i!

LOVinity LONG LASTING NAIL LACQUER – 301 Bridal Bloom

‚Ėʬ†Ň°minka Lipaffair COLOR&CARE LIPSTICK BRAVE NUDES 613
Intenzivna in fantastińćno mazljiva, hkrati pa obstojna. Obńćutek na ustnicah je odlińćen, ker ima udobno Ňĺametno teksturo. Zahvaljujońć negovalni formuli, ki je obogatena ‚Äúhyaluronic filling spheres‚ÄĚ in kendi oljem mońćni nude odtenek daje ustnicam takojŇ°njo barvo Ňĺe s samo enim nanosom. Enostaven nanos in enakomerno bledenje. VŇ°eńć mi je barva in lahkotnost na ūüíč skozi cel dan .
EmbalaŇĺa: zelo lepa na izgled, masivna in kvalitetna embalaŇĺa s magnetnim ‚Äúklik‚ÄĚ zapiranjem. Top!
610 Svenjas Attitude     611 Janines Resolve     612 Angelinas Belief     613 Selmas Courage
cena: 9,99‚ā¨


Lipaffair COLOR&CARE LIPSTICK BRAVE NUDES 613

‚Ėʬ†EYEBROW¬† BROWlights Pomada za obrvi in osvetljevalec
Pomada je vodoodporna in z njo je definiranje obrvi veliko laŇĺje in bolj natanńćno.¬† Prejela sem v odtenku 120 Powerful Ebony, kateri mi je pretemen, zato ga je testirala prijateljica.
Kremni osvetljevalec je zelo neŇĺne barve, zelo pigmentiran in z lahkoto prekrije vse delńćke, kjer dlańćice ne rastejo.¬†Preprosto nanaŇ°anje, dobra tekstura in obstojnost ńćez dan.¬†Pod obrvi na koncu naneseŇ° Ň°e osvetljevalec.
100 Astonishing Blonde     110 Graceful Brown     120 Powerful Ebony
cena: 9,99‚ā¨

120 Powerful Ebony

‚Ėʬ†toaletna torbica
ńĆudovita torbica na zadrgo z ‚Äėmarble‚Äô efektom, mi je zelo vŇ°eńć.¬† Je odlińćen potovalni pripomońćek, praktińćne velikosti in se bo brez teŇĺav prilagodila v vsako torbo. Vanjo lahko spravim vse manjŇ°e pripomońćke, ki jih potrebujem za osebno nego in za lińćila.

Me je omejena kolekcija preprińćala?…
ŇĹenske veliko ńćasa preŇĺivimo pred ogledalom, da bi bile videti kot iz Ň°katlice. Od kremic, tekońćih puderov, rdeńćila, do senńćil, maskar, Ň°mink in Ň°e in Ň°e… vse to prispeva k urejenemu videzu in posledińćno tudi boljŇ°emu pońćutju in veńćji samozavesti.
L.O.V izdelki¬†bodo navduŇ°ili vsako ljubiteljico lińćil in s katero boste poudarile svojo naravno lepoto!¬†Nadvse¬†privlańćna, funkcionalna in kvalitetna embalaŇĺa,¬†kakor tudi kvaliteta nasploh.

Preostale novosti, ki te ńćakajo na prodajnih polińćkah:

‚ĖĘ PROFESSIONAL EYEBROW PALETTE
Inovativna profesionalna paleta za obrvi vsebuje vse kar potrebujete za vau obrvi: dva odtenka kremne teksture, ki se lahko zmeŇ°ata v idealen odtenek, brezbarven vosek, ki utrdi barvo in obrvi, pudrast osvetljevalec za poudarke, mini pinceta, dvojni aplikator, Ň°tiri silikonske Ň°ablone in navodila za VAU obrvi.
Paleta je na voljo na voljo v “Blonde Perfection” in “Brunette Perfection”.
cena: 14,99‚ā¨

‚Ėʬ†LOVillusion HOLOGRAPHIC HIGHLIGHTER
Holographic osvetljevalec v paleti je veńćnamenska paleta z zelenim, vijola.roza in marelińćnim odtenkom, ki ustvari mavrińćne poudarke na ońćeh, obrazu in telesu.
Holograpfske perlice v neŇĺni teksturi odsevajo svetlobo in nudijo sijońće efekte.
cena: 14,99‚ā¨

‚Ėʬ†PERFECTitude 3IN1 MATTE&FIX SPRAY
3in1 matirni&fiksirni spray je veńćnamenski PERFECTitude spray, ki je konńćno na voljo tudi v mat razlińćici: pripravi, matira in osveŇĺi koŇĺo – vlaŇĺilni veńćnamenski spraj s kokosovo vodo ponuja odlińćno osnovo!
KoŇĺa je optimalno pripravljena na lińćila, ki so obstojna ves dan.
cena: 10,99‚ā¨

‚Ėʬ†PERFECTitude AURA GLOW PRIMER
Aura¬† Glow Primer 2.0: primer z efektom proti gubam popravlja polt in nudi naraven sijaj. Ob vsakodnevni uporabi je koŇĺa obńćutno ńćvrstejŇ°a in vidno svetlejŇ°a.
Zelo lahka formula z UVA/UVB filtri popravlja drobne gube in nudi zaŇ°ńćito pred Ň°kodljivimi okoljskimi faktorji. Gladko polt zagotavlja tudi marelińćna tekstura, ki odbija svetlobo.
cena: 14,99‚ā¨

‚Ėʬ†BLUSHLiaison DEWY GEL BLUSH STICK
Dewy gel rdeńćilo v stiku2v1 je izdelek, ki je sestavljen iz kremnega rdeńćila in nagnjenega kabuki ńćopińća za hitre popravke na poti.
Gel tekstura nudi lińćkom dotik sveŇĺine in sijaj. ńĆopińć teksturo enakomerno porazdeli in nudi individualno mońć prekrivanja.
cena: 10,99‚ā¨

‚Ėʬ†LIPaffair COLOR&CARE LIP PENCIL
Color&care svinńćnik za ustnice je popolno ujemajońć z novim odtenkom Ň°t. 610 Ň°minke LIPaffair Brave Nudes. Novi svinńćnik nudi dolgo obstojno barvo in ńćudovito definirane ustnice.
cena: 5,99‚ā¨

Upam, da te je moj izbor, ki se je skrival v moji ūüĎ̬†kozmetińćni torbici in preostali opisani izdelki navduŇ°ili, da boŇ° lahko katerega od njih preizkusila tudi sama. Izdelke L.O.V najdeŇ° samo na polińćkah drogerij Muller, novosti pa so Ňĺe na voljo od sredine januarja 2018. Novosti… novosti…¬†‚Ź©¬†L.O.V Cosmetics…¬†¬†se Ňĺe veselim, da boste ljubiteljice¬†L.O.V¬†svoje izkuŇ°nje delile z mano/nami.

Poljubńćek,¬†ūüėė

O avtorju