Članki bloga

De Le Roi ? vrača vitalnost in notranjo umirjenost…

De Le Roi ? vrača vitalnost in notranjo umirjenost…

Lepota

De Le Roi je sveža Slovenska kozmetika prihodnosti… Posebnost teh kremic je ta, da obnavljajo energijo kože, odpravljajo energetske blokade ter zastarano energijo in osnova delovanja je prenos visoke energije iz krem v kožo. Te energetske informacije vstavlja v kremo Dolinar Sandi, ki se z energetskim delovanjem ukvarja že 14 let. Del svojih duhovnih darov prenaša na ljudi tudi z meditacijami. Sandijeve duhovne sposobnosti potrjujejo tudi znanstveni dokazi, ki potrjujejo neverjeten vpliv njegove energije na materijo.

OSNOVNO DELOVANJE DE LE ROI – Kozmetika prihodnosti…
Osnova kreme je kvalitetna dermatološko testirana bazna krema, ki prenaša visoko energijo in energetske informacije na kožo. Po končani proizvodnji krem jih Sandi s pretokom svojih misli in duhovnih energij najprej energetsko prečisti, da krema lahko sprejme in ohrani čistost informacij. Nato kremi doda zapis visoke čiste energije in energetsko informira vsako molekulo vode, ki je del bazne kreme. Te informacije se aktivirajo ob stiku s kožo, jo informirajo kako naj optimalno deluje in koži pri tem dajo potrebno energetsko podporo.

De Le Roi izdelki vračajo vitalnost in notranjo umirjenost.

1a-de
NA TESTU: DeLeRoi Belly Fat reducing cream | DeLeRoi krema za zmanjšanje obsega pasu
Krema za zmanjšanje obsega trebuha s svojim energetskim delovanjem učinkuje na zmanjšanje trebušne maščobe, hkrati pa koži omogoča boljšo prožnost in napetost.

Uporaba: kremo nanesemo v tankem sloju dvakrat dnevno na predel trebuha. Priporočljivo je, da popijemo čim več vode, vsaj 2dcl vsakih 15 minut, da krema optimalno deluje. Uporaba kreme, ob zadostnem pitju tekočine, lahko vodi v boljše počutje, višjo energijo in najpomembnejše, zmanjša obseg trebuha. Vodo pijemo eno do dve uri po nanosu.

 

NA TESTU: DeLeRoi Anti age cream | DeLeRoi krema proti gubam
Visoka energija in energetske informacije omogočajo poleg hitrejše revitalizacije in boljšega tonusa kože tudi pomlajen videz kože na obrazu in zmanjšanje gub. Počutili se boste lepši in mlajši, kar pripomore tudi k vaši samozavesti.
Stres, prehrana in premalo gibanja povzročajo tudi hitrejše staranje kože, gube, celulit in še marsikatero nevšečnost, ki jo ob tem doživljate. Ko je koža izpostavljena stresu in onesnaženosti, se zmanjšuje tudi njena energetska pretočnost in tako na posameznih mestih prihaja do zastoja energije. Namenjena je tako ženskam kot moškim. Z dvigom energije pripomore k boljšemu videzu kože in posledično zmanjšuje gube na obrazu.

Uporaba: preprosto kremo nanesemo na dobro očiščen obraz dvakrat dnevno, najbolje zjutraj in zvečer. Uporablja se samo po navodilih. Po redni uporabi, bodo v nekaj dneh gube manj vidne in koža lepa in sijoča.

1aa-de-le-roi-3

MNENJE/OCENA
Svojo dnevno rutino sem popestrila  z prav posebno nego – energetskima kremama De Le Roi z obnavljanjem energijske kože, ki sta me popeljali do sožitja s samim seboj.

DeLeRoi krema za zmanjšanje obsega pasuTrebušna maščoba je bila vedno povezana z skrbmi. Ne le, da uniči naš izgled, ampak tudi povečuje tveganja za številne zdravstvene tegobe. Krema DeLeRoi Je posebna krema za razgrajevanje nakopičene maščobe, ki se nabira na predelu trebuha. Kremo uporabljam že več kot dva tedna: »Rezultati so se jasno pokazali precej hitro. Čutim, da je moje telo bolj čvrsto, počutje precej boljše, koža pa bolj napeta.» Krema je nežnega vonja, preproste bele embalaže in predvsem mi je všeč, ker nič ne draži kože, a učinkuje. Vključila sem aktivno gibanja najmanj urco na dan. Superca!! Sprva nisem verjela, da bo po tako kratkem času že opazen rezultat, ampak res deluje.

DeLeRoi krema proti gubam: Lahko le rečem izjemna in čudežna!  ?  Že po prvem nanosu, sem občutila, da je nekaj drugače…. A po redni uporabi, pa zagotovo lahko trdim, da me na začetku občutek ni zavedel.  Krema dobro omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo in že po dveh tednih uporabe sem opazila razliko. »Koža je bila takoj lepša in bolj gladka, nasplošno mladostna, sijoča in sveža. Gubice so postale nekako manj opazne, kot da bi jih krema zapolnila in zgladila. Opazna je čvrstost kože in obraz izžareva nekakšno notranjo energijo.»
In dobra novica je ta, da se v preprosti 100ml tubi skriva lahka krema z prijetno strukturo in vonjem. In s pomočjo le-te lahko pomladimo kožo in izbrišemo gube.

ocena: 5/5 ★

DeLeRoi Anti age cream je je najboljša kremica EVER, prisežem! Po dolgem iskanju sem končno našla idealno kremo za svoj obraz! ?
Toplo priporočam vsem, ki si želite zdrav in mladosten videz kože z edinstvenimi kozmetičnimi izdelki De Le Roi, katere najdete na njihovi spletni strani  ⏩ De Le Roi Kozmetika prihodnosti.

 

O avtorju