Članki bloga

Osebna nega – INTIMNA MILA

Osebna nega – INTIMNA MILA

Lepota

Nega intimnih predelov telesa je zelo pomembna, saj vas pomanjkanje higiene lahko pripelje do različnih zdravstvenih težav. Redna higiena je enako pomembna tako za ženske kot tudi za moške. Za preprečitev raznih nevšečnosti je najpomembnejše vzdrževanje normalne nožnične flore in kislosti, ki preprečuje razvoj okužb in bolezni. Do padca kislosti običajno pride zaradi bolezni, kot so sladkorna bolezen, težav s ščitnico, bolezni imunskega sistema, pa tudi v menopavzi, zaradi uživanja kontracepcijskih tabletk ali v nosečnosti. Na kislost nožnice pa vpliva tudi slaba ali pretirana higiena intimnih delov. Pogosto pa sta vzrok za spremenjeno kislost tudi stres in nepravilna prehrana. Ne pozabite, da tudi moški morate za svoje intimno področje dobro poskrbeti!!
intimno milo Bionsen

Napačna intimna nega lahko vodi v številne zdravstvene zaplete in druge neprijetne težave.

Predstavljam vam dva kvalitetna intimna mila: 1. NOVELTY FAMILY  in  2. BIONSEN ( Japanese Spa Minerals )
NOVELTY FAMILY je nevtralno družinsko milo – nevtralni intimni detergent nežno očisti vse intimne predele in pri tem upošteva fiziološko pH vrednost. Njegova dermatološko testirana formula je bila proučena za zmanjšanje tveganj razdraženosti in rdečice. Ne vsebuje agresivnih dišav, ima tako blag in lep vonj. Agresivnih vonjev ne maram in tudi odsvetujem takih uporabo. Vsebina embalaže je 250 ml. Izdelek je možno kupit Trudi Slovenijawww.trudi-kozmetika.si.
BIONSEN ( Japanese Spa Minerals ) je blago intimno milo z izvlečkom aloe vere. Ohranja fiziološko ravnovesje kože, nežno čisti intimne dele telesa. Ker je obogaten z aloe vero, ima obogaten hidratacijski in blažilni učinek, ter je idealen proti neprijetnemu draženju in daje maksimalno zaščito. Prednost mila je, da ga lahko uporabljate večkrat na dan, čistega ali raztopljenega v vodi. Po uporabi ne pozabite, da ga izperete. Vonj je prijeten, če vam odgovarja vonj aloe vere je idealen za vas. Vsebina embalaže je 200 ml, možno ga je kupiti v lekarni ali vseh trgovinah z kozmetiko. Jaz sem ga kupila v drogeriji Müller. 🙂

O avtorju