Članki bloga

Z romantičnima vonjema ECLAT Amour&Toujours v dišečo pomlad

Z romantičnima vonjema ECLAT Amour&Toujours v dišečo pomlad

Lepota, Parfumi

Pomlad je čas, da zamenjamo garderobo; odložimo težke zimske plašče in skočimo v lahkotna oblačila in čevlje. Pav tako pa je tudi čas za spremembo dišav, za nov začetek, ko preverimo poličko z dišavami, kjer zamenjamo z lahkotnejšimi vonji. Odličen namig

Prijetna vonja, Oriflame “modna romantična dodatka” za vsak dan, v elegantni škatlici, na kateri je srebrni motiv Pariza, in katerega bi lahko skoraj uporabila za dekoracijo… Všečno!

                      Zanjo & Zanj
Pomlad prinaša osvežilne, citrusne, cvetlično-sadne vonje…

● Nežna, zapeljiva dišava pomladiECLAT Amour toaletna voda
Gre za zares nežnejšo in še bolj romantično verzijo dišave, ujeto v steklenički, z notami nežne bele vijolice, bele perunike in cedrovine.
Bela vijolica cveti zgodaj spomladi in ima sladek, pudrast, lesno-cvetni vonj, ki prihaja iz iononov v cvetlici.

Je cvetno-sadna, romantična, ki navdihuje s svojo skrivnostno energijo in svežino. Sadna pa prebuja razigrane in brezskrbne dni. Vonj mi ustreza, je nekaj svežega in novega, lepo diši.

Zgornje note
frezija, hruška, bela vijolica
Srčne note
malina, šmarnica, bel iris
Bazne note
vanilija, cedra, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlično-sadna

● Čutna, zapeljiva moška ECLAT Toujours toaletna voda
Čas je… za pobeg na zmenek, da si ustvariš parižansko ljubezensko zgodbo na svoj način z romantično dišavo z izjemnih not mete, perunike in Cuir corroyé.

Cuir corroyé je visokokakovostno usnje, iz katerega je ustvarjalec dišave črpal navdih in zajel moško romanco. Zagotavlja osnovo za eleganten akord, ki je prepoznavna značilnost karizmatičnega moškega, ki je zaljubljen do ušes.

Citrusni vonji so energične in živahne dišave, ki navdihujejo s svežino in te lahko spremljajo na vsakem koraku pa naj bo to v službi, na kavi s prijateljem, ali pa kar tako za razvedritev.

Je prijetena, oddaja svežino in poživlja, ni premočna in ima nevtralen vonj (moj nosek sicer bolj zaznava bazne note, kar mi je zelo všeč), ki ustreza skoraj vsaki osebi.

Zgornje note
meta, mandarina, limona
Srčne note
perunika, sivka
Bazne note
jantar, usnje
Vrsta dišave
citrusna-aromatična

ECLAT Amour&Toujours navdih je romanca. Popelje te v Pariz in če ti je mesto všeč, potem ti bo tudi dišava pri srcu. Ker?… Sta sveži, lahkotni in nevsiljivi, idealni za dnevno uporabo, ker zdrži vonj par ur – nista pa tako močni in obstojni kot pravi parfum (je ena od različic parfumov oziroma parfumskih vodic). Žal se mi zdi, da se prehitro razdišita.Osvežila sem modne dodatke in dišečo poličko…

? tyasha marcelly

                    Kako bo pa dišala tvoja pomlad?

Nekaj je v zraku… Ljubezen? Pomlad? Vseeno. To sta srčni dišavi letošnje pomladi, ki sta že na voljo ▸Oriflame.

Dišeč pozdrav, 

O avtorju