Članki bloga

Sladki in negovalni • februarski Beauty Box Slovenija

Sladki in negovalni • februarski Beauty Box Slovenija

Lepota

Obožujem lepoto; je hrana za dušo, je način življenja, je notranja izkušnja sreče, živosti in ljubezni. S svojo barvito spontanostjo regenerira moje življenje na vseh ravneh.
Ena izmed močnih pasti lepote je pa je žal ta, da zapademo zgolj pod njen estetski vpliv in pri tem pozabimo na vrednote, kot so sreča, zadovoljstvo, pravičnost, ljubezen, ljubkost…

Pred nami je čas pomladi, ko se narava prebudi v vsej svoji lepoti, ko vse cveti, travniki so že polni trobentic, vijolic in zvončkov… Čas, ki nas vabi, da odložimo že znano, se za trenutek ustavimo, umirimo in počasi odpremo nečemu novemu, drugačnemu.

       Je tudi čas, ko osvežimo in nadgradimo kopalniško poličko z negovalnimi izdelki za dnevno rutino


Pomlad, ki se kopa v soncu, ptičjem petju in z rumenimi, belimi cvetovi travnike obarvajo trobentice in zvončki. Moj dom pa ta čudovita dekoracija.

Izdelki v februarskem Beauty Boxu:

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku mediumD
Dnevna krema proti gubam s pigmenti, ki izenačijo srednje temne do olivne tene kože za sijočo polt. Zaradi nemastne teksture jo lahko uporabiš kot dopolnitev običajnega vlažilnega izdelka ali namesto njega, zagotavlja pa tudi odlično osnovo za podlago in druga ličila. Za vse tipe kože. Več na eucerin.si.

catrice čopiči za ličenje
Set čopičev za nanos pudrastih in kremnih tekstur senčil. Čopiče občasno očisti s toplo vodo in blagim šamponom in jih dobro posuši.
? tyasha marcelly

essence rdečilo Melted Chrome
Z živahnimi bakrenimi in bronz pigmenti bodo tvoja lička sijoča s kovinskim sijajem ter zdravim in lepim videzom.

INGRID COSMETICS dekorativna kozmetika
Visoko kakovostna blagovna znamka za sodobne in energične ženske. V njihovi široki paleti najdeš izdelke, navdihnjene z najnovejšimi trendi v svetu mode, ki ti omogočajo, da ustvariš različnejše videze za vse priložnosti. Več na www.lepotna-polička.si.

LOREAL dnevna krema Hyaluron Specialist
Obogatena z visoko koncentracijo dveh vrst hialuronske kisline. Visoko molekularna hialuronska kislina prispeva k vlaženju in glajenju kože, mikro hialuronska kislina pa prodre do povrhnjice in koži povrne čvrstost.

                      In še nekaj sladkega za razvajanje…

ZOLLIPOPS sladkarije za bolj zdrav in lepši nasmeh
Okusne sladkarije, ki pomagajo zmanjšati kislost in uravnotežijo pH v ustih, obenem pa povečujejo proizvodnjo sline in zmanjšujejo suhost ust ter na ta način pomagajo obnoviti zdravje in lepoto tvojega nasmeha. Več na zollipops.si.

Za konec pa še samo tole: Kako ti je všeč februarski Beauty Box?… Če ti je všeč ne razmišljaj, hitro klik ▸beautybox.si.

Tyasha te pozdravlja,

O avtorju