Članki bloga

… V samo nekaj korakih do… lepih, polnih in urejenih ustnic…

… V samo nekaj korakih do… lepih, polnih in urejenih ustnic…

Lepota

Lep nasmeh, še lepše ustnice ? in zdravi zobje so poseben dar, ki nam krasijo obraz bolj kot se tega zavedamo. Zato moramo posebno skrb namenimo tudi ustnicam. Vsakdanja uporaba rdečil, ki vsebujejo okside, pomanjkanje vitaminov, veter in mraz pa tudi dehidracija povzročajo postopno izsušitev ustnic. Suha usta so nagubana in rada pokajo. Zato moramo poskrbeti, da do tega ne bo prišlo!
Kadar imamo zelo občutljive ustnice in hitro izgubijo vlažnost si jih ne šminkajmo z obstojnimi lip-stiki temveč raje uporabimo mastne lip-glose.Če so zelo suhe in razpokane, si jih ne šminkajmo z obstojnimi lip-stiki temveč s mastnimi lip-glosi. Nikar ne slinite ustnic, ker jih tako še prej izsušite.
Z Glosom dosežemo lep lesk in rahlo obarvanost ustnic.  Ustnice navlažimo, kar je samo dodaten plus, da so naše ustnice zdrave in lepe. ?

MODNI HIT: lepe, polne ustnice so sanje vsake ženske…

Razvajajmo svoje ustnice; da bi bile ustnice vedno videti sveže, jim občasno privošči nežno ščetkanje s krtačko, s katero najlažje odstraniš odmrle celice ali pa pripravi nežen piling iz medu in sladkorja. S slastno zmesjo nežno zmasiraj ustnice, nato pa jo speri z mlačno vodo. Po naravni negi bodo tvoje ustnice spet polne življenja.
Vsakodnevna negaustnice neguj tako skrbno kot kožo. Privošči jim posebna mazila za zaščito in zadrževanje vlage. Ne pozabi, da je sonce lahko zelo škodljivo tudi v zimskih mesecih, zato izberi preparat z zaščitnim faktorjem.
Dnevno dovolj tekočine; suhe in razpokane ustnice se namreč pokazatelj, da je telo dehidrirano.
Pravi balzami za ustnice; izberite takega, ki vsebuje karitejevo maslo (ši), vitamin E, mandljevo olje ali olje z jojobo oziroma kokosovo olje. To so sestavine, ki ustnice negujejo, navlažijo in nahranijo.

manhatan and deborah 1

Letos v naših torbicah ne sme manjkati rdeča… Ni je čez rdeče na ustnicah… moja izbira glosov je tokrat: DEBORAH Glossissimo – za popolni sijaj lepih ustnic. Rahlo obarva in navlaži ter daje nežen lesk.
popolna paletka senčil za »zadimljen videz« DEBORAH Milano – ob nanašanju senčila drsijo z neverjetno lahkostjo, prekrivnost je lahko lahka ali intenzivna, odvisno od želenega rezultata. Senčila se ne kopičijo v grudicah in so nadvse mazljiva. Super mehkemu, super mazljivemu prašku do profesionalnega videza samo v štirih korakih…  Deborah Milano Slovenija ↘ DEBORAH Milano ?

Izbrala sem še: MANHATTAN High Shine Lipgloss – svetlikajoč glos je pika na i za odhod na party ali posebne priložnosti. Lahko ga uporabljamo tudi za vsak dan, v moji torbici je pristal za bolj divje in večerne izhode.
in še MANHATTAN Lip Lacquer – obstojen glos nežno rdeče obarva ustnice, tudi volumen ustnic je vidnejši. Uporabljam ga za vsak dan in moje ustnice so čez dan urejene. ? Manhattan Slovenija

O avtorju