Članki bloga

VITANAYA body cream

VITANAYA body cream

Naravna kozmetika, Nega telesa

Se sprašujete kako imeti in seveda ohraniti lepo, sijočo in gladko kožo? Če želite imeti lepo in zdravo kožo, potem se ji morate redno posvečati, jo negovati in razvajati, vse zato, da bi dosegli želeni učinek. In kako to najlažje storite? Stvar je preprosta! Potrebujete le trdo voljo, čas in nekaj zlatih pravil!
Resda vam nekatere kreme s svojimi čudežnimi napoji lahko pomagajo izboljšati strukturo kože, vendar prava lepota prihaja od znotraj! Kožo lahko izboljšate in polepšate z ustrezno prehrano, ki bi morala biti bogata z vitamini in minerali, ki kožo hranijo in ščitijo ter podaljšujejo njen mladosten izgled. Ampak sama lepota od znotraj ni dovolj, da naša koža ostane mladostna. V pomoč so nam lahko razne kreme, ki so naravnega izvora in njihov učinek je rezultat do željenega. Če še niste našle in res želite izboljšati strukturo svoje kože, vam predstavljam ? izdelek ANAYA – VITANAYA body cream ?

VITANAYA body cream – kremica je namenjena za izboljšanje strukture kože na predelih stegen, bokov, trebuha, prsi in rok. Zakaj uporabljati? … ker topi celulit in maščobne celice, učvrsti in nahrani kožo, izboljšuje elastičnost in tonus kože ter pomaga pri preprečevanju in odpravljanju strij. ( strije se najpogosteje pojavljajo na mestih, kjer se koža najbolj razteza. To je predvsem na področju trebuha, dojk in kože na stegnih. Ker se ženske med nosečnostjo zredijo, se strije pojavljajo na mestih, kjer je največ podkožnega maščobnega tkiva. To so bedra, predel sedalnih mišic ter tudi podlahti in nadlahti). Po uporabi je koža občutno bolj čvrsta, prožna, napeta in svileno gladka.
Kremico uporabljamo po prhanju. Nanesemo tanko plast na kritična mesta, kot so: stegna, boke,… ter z počasnimi gibi vtiramo, dokler se krema popolnoma ne vpije v kožo. Če želimo še boljši rezultat, kremo lahko uporabimo dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer). Jaz jo uporabljam enkrat dnevno, je lepo mazava in z počasnimi ter enakomernimi gibi jo vtrem v kožo. Koža je res gladka in mehka. Kremica nima agresivnega vonja. Količina kreme je 150ml v plastični embalaži.  Za več informacij, si lahko pogledate in tudi povprašate ↪ ANAYA smart cosmetics 🙂

 

 

 

 

O avtorju