Članki bloga

Zeliščna kozmetika: Relaxing gel ? HERBIO

Zeliščna kozmetika: Relaxing gel ? HERBIO

Naravna kozmetika, Nega telesa

Bolj ko drvimo skozi težke in naporne dneve, bolj smo izpostavljeni stresnim dejavnikom, kot so obremenjujoče službene, šolske obveznosti, neurejeni družinski odnosi, vsakodnevne obveznosti, gospodinjstvo … manj energije imamo. Takrat nam začnejo odpovedovati funkcije, ki za naše telo niso življenjskega pomena. Najpogosteje občutimo bolečine in napetost v mišicah, vratu, hrbtu,… in nemalokrat tudi slabše spimo. Zato je dobro ukrepati takoj ter ob prvih znakih napetosti, si reci stop in vzeti čas za sprostitev.

KDO SE ZELIŠČNA KOZMETIKA HERBIO?…
Herbio ? blagovna znamka se je rodila sredi polj, travnikov in gozdov, v Naravi. Podjetje HERBIO INT d.o.o. je ponudnik slovenske blagovne znamke moderne zeliščne kozmetike. Ponudba v direktni prodaji obsega izdelke iz zeliščnega programa z naravnimi sestavinami za osebno higieno in nego za vso družino. Namen je v izdelkih ponuditi najboljše, kar nam lahko ponudi narava v kombinaciji z znanostjo, torej izdelke na visoki ravni kvalitete in inovativnosti, prav tako pa tudi izdelke narejene po tradicionalnih recepturah.

PREDNOSTI HERBIO ZELIŠČNIH IZDELKOV…
◾ Izdelki so zasnovani na zeliščni osnovi.
◾ Herbio kozmetika je izredno blaga, učinki so dolgoročni.
◾ Zagotavlja resnično delovanje. Kombinacija zeliščnih izvlečkov in ostalih sestavin na naraven način vzpodbujajo obrambo telesa proti zunanjim vplivom.
◾ Izogiba se umetnim in genetsko spremenjenim sestavinam, izdelki so v večini brez silikonov, parafinskih olj, dodanih barvil, konzervansov.
◾Uporablja izključno izbrane, varne, harmonične in kvalitetne sestavine, farmacevtske kakovosti, iz nadzorovane pridelave in so sledljive.

1aa-relaxing-gel-1

NA  TESTU: SPROSTITVENI GEL
Sprostitveni gel blagodejno deluje proti stresu in utrujenosti, ter hladi in neguje kožo. Mentol, kafra, eterično olje evkaliptusa, brina, limonske trave in timijana hladijo, vlažijo in negujejo kožo, poživljajo in ustvarja občutek ugodja. Sprostitveni gel sprošča mišično napetost, umirja um, koži pa vrača prožnost, sijaj in mehkobo.
Opozorilo: Ni primerno za otroke do četrtega leta starosti.

1aa-relaxing-gel-2
.
SPROŠČANJE…
Sproščanje je eden od osnovnih načinov obvladovanja stresa in sprostitev postaja vedno pomembnejša, saj sta delovni tempo in način življenja vedno hitrejša. Načinov sproščanja je veliko in vsak si izbere tisto dejavnost, ki mu najbolj ustreza in ga sprosti. Za nekatere je to nekaj čisto vsakdanjega in preprostega, kot na primer : vroča kopel, počitek s poslušanjem glasbe, umirjeno dihanje,… Za nekoga je sprostitev sprehod v naravi ali delo na vrtu, za drugega so to reševanje križank, delo z računalnikom, in še mnogo drugih možnostI. Na splošno velja, da je učinkovita tista sprostitev, ki je posamezniku naravna, mu je v veselje in pri tem uživa.

.

Zeliščni izdelki za vsakogar. Z ljubeznijo.

MNENJE/OCENA
Današnji ritem življenja nas pogosto sili v situacije, ko se počutimo nelagodno in smo napeti. Počitek ali lenarjenje še ni sproščanje in sprostitev. Pri tem se le delno sprosti naše telo – mišice, misli pa so ponavadi še vedno zaskrbljujoče. Kadar smo v stiski ali pod stresom se je težko sprostiti, ker prevladuje preveč negativnih dejavnikov, od telesnega slabšega počutja do slabih misli in čustev. Takrat je pomembno, da to stanje pri sebi prepoznamo in se zavedamo, da je to posledica stresa in ne neke bolezni, kar si nekateri pogosto razlagamo. Sprostitev nam prinaša ugodje, s tem pa tudi lepše misli in prijetnejša čustva.  

Moje testiranje izdelka se je pričelo z neprijetno bolečino. Zjutraj sem se zbudila z grdo bolečino v vratu, katera je bila posledica nerodnega spanja. Yeah!  Kaj narediti in kako omiliti to bolečino?!… Sprva se nisem takoj spomnila na Relaxing gel. Po nekaj minutah premišljevanja, da bo to moje stanje najmanj štiri dni premikanja, kot robot, mi je naredilo nasmešek na obrazu. Ja imam rešitev. Sprostitveni gel. Takoj sem si namazala v predelu vratu na boleč predel. To sem ponovila čez dan štirikrat, ter pred spanjem. Drugo jutro pravo olajšanje. Wow, a je res to mogoče?! ? Bolečina res ni izginila v celoti, prisotna je bila čisto rahla, vrat pa sem lahko premikala brez problema. Res Woow!! Ker sem se prvič srečala z zeliščno kozmetiko Herbio, seveda nisem vedela nič o njenih učinkih in kvaliteti. Zdaj lahko preverjeno trdim in vam priporočam.
Obstaja kar nekaj vzrokov, ki privedejo do bolečin v vratu ali bolečin v križu, posebno za tiste, ki ste dosti pred računalnikom, kot sva midva z partnerjem. Uporabljava ga oba, na koži se razvije svež občutek, ki ima sproščujoč učinek. Vonj je nežen, zeliščni in nevsiljiv. Popolna rešitev in sprostitev, ki odpravlja negativne učinke, ki nastanejo čez dan. Z uporabo gela pomagamo odpraviti občutek utrujenosti in otopelosti ter dosežemo takojšnji učinek olajšanja.

Uporaba: Gel po potrebi nanesem in vtrem na čisto kožo na utrujenih in napetih delih telesa (okončine, hrbet, vrat), lahko večkrat dnevno. Pazimo, da ne pride v stik z očmi ali sluznico. Ne uporabljamo na odprtih ranah.

ocena: 5/5 ★
cena: 200ml 17,00€

Herbio ? izdelki za intenzivno nego z močjo Narave, zelišč in rastlinja zame in mojo družino za dobro počutje in boljše življenje. Več o izdelkih na spletni strani ⏩ Herbio ali Facebook strani Zeliščna kozmetika Herbio.

Happy December! ?

O avtorju

2 Komentarja

 1. Sabina Cvelbar
  13 januarja, 2017 at 4:52 dop

  Top komentar za relax gel od Herbia, res smo lahko veseli, da imamo vas blogerke, ki pustite, res tako resnicno in mocno objavo. Saj tudi drugace ne gre, ker je vse res. Iz ciste radovednosti, pa tudi zato, ker ga prodajam in vem, kako so kvalitetni izdelki, sem ga prebrala. In se tudi vedno, kaj novega naucis v znanju pa je moc. Top komentar hvalaaa tiii!

  • PinkyFashion
   14 januarja, 2017 at 2:18 pop

   Hvala Sabina. 🙂 Z veseljem pohvalim izdelek, s katerim sem osebno zelooo zadovoljna. Lp

Komentiranje je zaprto.