Članki bloga

Dobra dnevna nega obraza se začne z (❛‿❛ ?Dr.Hauschka

Dobra dnevna nega obraza se začne z (❛‿❛ ?Dr.Hauschka

Naravna kozmetika, Nega obraza

Koža povezuje našo notranjost z zunanjim svetom in nas varuje pred vplivi iz okolja.
Preprosta osnovna rutina vsebuje osnovne izdelke, ki bi jih vsakdo moral uporabljati vsak dan. Negovanje kože poteka korak za korakom in je potrebno vedeti, katere izdelke uporabljati ter njihovo zaporedje. Ti koraki so enaki za vse tipe kože.

KDO SO DR. HAUSCHKA?…
Dr.Hauschka kozmetika – Moč holistične nege naravne in bio certificirane kozmetike združuje znanje, tradicijo in potrebe sodobnega človeka. Naravna kozmetika Dr. Hauschka je na trgu že več kot 40 let in danes je bolj kot kdajkoli prej, aktualna zaradi terapevtske vloge in biološke kvalitete. Preparati vsebujejo visoko kakovostna rastlinska olja, kot so mandljevo olje, avokadovo olje in olje jojobe; naravne voske, vključno s čebeljim voskom, candellila voskom in rožnim voskom; gojene zdravilne rastline, kot na primer ranjak, kapucinko in marjetice ter naravna eterična olja, med drugim sivkino, rožno in limonino olje.

NARAVNA KOZMETIKA Z RAZLIČNOSTJO…
Dr. Hauschka izdelki za nego kože so edinstveni: izbrane zdravilne rastline pridelane na biodinamičen ali kontroliran ekološki način koži pomagajo pri njenem lastnem delovanju, negovanju in obnavljanju. Izdelki ne vsebujejo umetnih konzervansov, barvil in dišav, mineralnih olj, parabenov, silikonov in polietilen-glikola. Zdravilne rastline izhajajo iz kontrolirane biodinamične pridelave in so pridobljene pod pravičnimi pogoji.

100% naravna in/ali bio kozmetika, s certifikatom NATRUE- in/ali BDIH
brez sintetičnih dišav, barvil in konzervansov
brez mineralnih olj, parabenov, silikonov in polietilen-glikola (PEG)
dermatološko testirana
brez poskusov na živalih
kjer je mogoče, izhajajo surovine iz kontrolirane biološke pridelave ali imajo certifikat biodinamične pridelave in so pridobljene pod pravičnimi pogoji

NA TESTU: Začetni komplet za normalno, suho in občutljivo kožo
Majhni začetni kompleti kozmetike Dr.Hauschka, vas popolnoma oskrbi za celotni podaljšani vikend ali če se odpravljate na krajše počitnice. Začetni komplet za normalno, suho in občutljivo kožo vsebuje:
kremo za čiščenje 10 ml, mleko za čiščenje 10 ml, tonik za obraz 10 ml, dnevno kremo za revitalizacijo 5 ml, kutinovo dnevno kremo 5 ml in rožno dnevno kremo 5 ml.

“Vzdržuj svojo lepoto in ohranjaj popolnost.”

MNENJE/OCENA
Zdrav in lepo negovan obraz ni le naključje, ampak pravilna nega in uporaba izdelkov. Popolna osnovna nega obraza se začne po korakih. Nadaljne postopke pa izbiramo glede na potrebe svoje kože. 
Ta članek je namenjen kratki predstavitvi in uvod o začetni negi Dr. Hauschka za dnevno nego obraza, ki so tako raznoliki, kot smo mi. Ne glede na stanje naše kože ali starost, sestava izdelkov spodbuja naravno obnavljanje kože. Rezultat pa je zdrava, lepa in sijoča koža obraza. 

Naša koža podnevi potrebuje vlaženje in zaščito pred zunanjimi vplivi. Majhni začetni komplet je uvod v koncept nege Dr. Hauschka. Vsebuje nepogrešljiv trojček za čiščenje, toniziranje in vlaženje. Vsi izdelki se med seboj dopolnjujejo in podpirajo. Priporočljivo za krajše počitnice, v potovalki zasede malo prostora in  nadvse primeren za vsakodnevno nego! Pomembni trije koraki, ki jih moramo upoštevati:

1. čiščenje (odstranimo nečistočo in odmrle celice, ne da bi kožo izsušili).
2. toniziranje (koži aktiviramo metabolizem in jo prebudimo).
3. vlaženje (kožo obraza harmoniziramo, uravnamo in zaščitimo).    

Moje “crkljanje” je tokrat z vrhunsko nemško kozmetiko Dr. Hauschka, kateri izdelki zadovoljijo še tako zahteven tip kože. Kmalu vam razkrijem rezultate testiranja osnovne nege obraza, ki jo uporabljam že več kot tri tedne.
Dr. Hauschka je primerna tudi za moško nego (res, da se sicer prične starati kasneje, a se zato stara hitreje kot ženska). ?

cena: 11,95€

(❛‿❛? Izdelki za nego obraza in ostali visokokvalitetni kozmetični izdelki so vam na voljo v spletni trgovini ⏩ Dr. Hauschka ali za več informacij in dnevnih novičk, Facebook stran ⏩ Dr. Hauschka Slovenija.

O avtorju