Članki bloga

Ujemite vonj cvetja v trdnem parfumu ?Nashe

Ujemite vonj cvetja v trdnem parfumu ?Nashe

Parfumi

Koža je največji organ našega telesa in aktivna prepreka med našim telesom in okoljem. Vse s čemer naša koža pride v stik, vse kar nanesemo nanjo, se hitro vpije v telo.

KDO SO NASHE®?…
Ekskluzivni uvoznik in prodajalec naravnih kozmetičnih izdelkov blagovne znamke NASHE je TRGOVINA NA DEBELO, Anže Mohinski s.p. Ponuditi nam želijo napredne, učinkovite in varne naravne izdelke, zato da bomo lahko brezskrbno uživali v negi naše kože, ki naj bo odraz zdravja, vitalnosti in lepote.
Izdelki vsebujejo izključno najkakovostnejše naravne 100% sestavine, ne vsebujejo SLS, parabenov in PEG. Osnova se dodatno obogati s kakovostnimi vonji in barvami, ki so v celoti naravnega izvora. Inovativno izbrane blagovne znamke za nego kože, so prijazne do okolja in trajnostno naravnane. Posebno pozornost posvečajo tudi zunanji podobi, tako da so izdelki vedno ročno okrašeni, v unikatni embalaži pisanih barv in izvirnih nazivov, izstopajo pa po vrhunski kakovosti in izvirni zunanji podobi.

ZAKAJ UPORABLJATI TRDI PARFUM…
NASHE® so ročno izdelani naravni kozmetični izdelki. „Trdni“ parfumi so v celoti narejeni iz naravnih sestavin, nanašajo se kot balzam, primerni so za občutljivo kožo in mesto najdejo v vsaki torbici. Lahko jih nesete kamorkoli in si kadarkoli popravite počutje. Vsi izdelki v ponudbi so narejeni iz visoko kakovostnih naravnih sestavin in imajo certifikat za naravno kozmetiko. Raztopijo se na temperaturi telesa, poleg prijetnega vonja pa nudijo koži potrebno hidratacijo.

NA TESTU: TRDNI PARFUM V KOKOSOVEM OLJU ADORABLE
Sveža vonjava eksotične orhideje, divjih sliv in robidnic. Preprečuje prezgodnje staranje kože, nastanek gubic in kožnih madežev. Kožo pomlajuje z odstranjevanjem zunanje plasti mrtvih celic in jo tako zgladi. Kokosovo olje je bogato z vitamini A, B in E in nasičenimi maščobnimi kislinami.

NA TESTU: TRDNI PARFUM V KOKOSOVEM OLJU SATIN
Cvetni šopek čutnih vonjav s pridihom ingverja in cimeta za posebne priložnosti. Preprečuje prezgodnje staranje kože, nastanek gubic in kožnih madežev. Kožo pomlajuje z odstranjevanjem zunanje plasti mrtvih celic in jo tako zgladi.

MNENJE/OCENA
Ženske obožujemo parfume, kar dokazuje tudi to, da jih imamo vedno pri roki; v torbici, avtu, službi in seveda nenazadnje doma, po možnosti v več prostorih. Ste strinjate?! ? Ok. Starejše kot smo, manjša je kopalnica. Vsa ta krama, kot so dišeče kopeli, gobe za piling, losjoni,… Vse natrpano, pa še vedno nikoli dovolj kozmetike in parfumov. ? Moški pa se počutijo, kot bi prišli v kozmetično skladišče.
Osebno naravnost obožujem parfume, seveda mi ne zadostujeta en ali dva, saj jih menjavam po letnih časih, za vsak dan ali različne priložnosti. Zato spadam tudi med to vrsto žensk, katere ne moremo živeti brez parfumov in jih imamo vedno pri roki, v torbici. In če nosimo s sabo tekoči parfum, nam ta lahko ustvari v torbici pravo razdejanje, zato je v tem primeru idealna rešitev trdni parfum, ki je kot nalašč za hitro in novo osvežitev.

Lično pakiran trdni parfum je meni resnično nekaj posebnega. Kot prvo, me je čist prevzela embalaža. Tako čudovitega pakiranja že dolgo nisem prejela. Enostavno mi ga je škoda odpret. (ja ne se mi smejat… saj vem). ? Sledi radovednost kako diši… Saj ne vem, če vam lahko opišem?! Ne, ne morem. Pa vseeno, prevzela sta me! Izjemna vonja za različne priložnosti. Dišava, ki te zasvoji. Navdušena, pa še ?% naravni so! Morate jih same preizkusit.
Odlična izbira Adorable in Satin za moj okus, ki pa je kar zahteven. Oba vonja sta nežna, ne premočna, koži prijazna in na njej pustita sledi mehke ter dišeče kože. Dišava, ki ogreva čustva in krepi telo. Nosim ga s sabo vedno in povsod. 

Kaj pa njegovo delovanje?… Raztopi se na temperaturi telesa in poleg prijetnega vonja, koži nudi potrebno hidratacijo. Nanaša se kot tekoči parfum, na predel vratu, dekolteja, rok in zapestja. Koža pa je po nanosu prijetno dišeča in mehka. ?
Uporaba: majhno količina trdnega parfuma nežno vmasiram na predel vratu, dekolteja in zapestja.

ocena: 5/5 ★
cena: 12,69€

Parfum lahko tudi podarite. Saj veste, ženske jih nimamo nikoli preveč in se jih vedno znova razveselimo.Skok v spletno trgovino ⏩ NASHE SLOVENIJA ali Facebook stran ⏩ Nashe Slovenija.

O avtorju