Članki bloga

? cvetlična dišava  S.Oliver SO PURE

? cvetlična dišava S.Oliver SO PURE

Parfumi

Vse dišave imajo svoje skrivnosti, katere je prijetno raziskovati. Dišave so nekaj kar dajejo piko na i naši urejenosti in so naš najboljši modni dodatek. Ujemati se morajo z našim stilom in osebnostjo, da si nas ljudje po vonju tudi zapomnijo.

Si predstavljate odhod od doma brez da se odišavite? …Ne! Dišava je tista, ki nas naredi boljše, lepše in tista ki kreira tudi našo voljo in počutje.

Ko se polica šibi pod številnimi dišavami!…
Nekatere ženske smo zbirateljice dišav. Doma imamo kar nekaj dišav, druge spet manj, vse pa imamo najmanj eno, ki nam je najljubša in nam ustreza.

Izbira parfuma je naša lastna in edinstvena izbira. Najti vonj, ki nam ustreza, je lahko zelo zapleteno in nam tudi vzame veliko časa. Zelo je odvisno tudi od tega, kaj nam je všeč, od našega značaja, modnega sloga in življenjskega stila.

Ni skrivnost, da vse rade dišimo in ni skrivnost, da jih osebno nadvse obožujem – nikoli ne pozabim, nikamor brez parfuma!

Že imaš svojo pomladno dišavo? … Iščeš nežno, čisto, pristno in preprosto prijetno?… ⤵

… v objemu narave…

…tako diši s.Oliver SO PURE. Zahvaljujoč prijetnemu in laskavemu vonju je popolni spremljevalec za vsakdan. Stekleničko navdihuje ta zadržana estetika, narejena v minimalističnem slogu s poudarki v moderni rožnati.

Vonj s.Oliver SO PURE Women se nežno spoji s kožo. Živahne note citrusov v zgornji noti, ki jih dopolnjujeta zeleni žafran in sadna svežina jabolka, pripomorejo k dobremu počutju in čudovitemu vonju. Dodani so še cvetni poudarki, vtisnjeni v kašmirjev les. Mehka baza s toplim ambroksom in lesnimi notami zaokroža svilnati vonj.

Zgornja nota: Žafran / kalamondin / jabolko
Srčna nota: Frezija / jasmin / kašmirjev les
Spodnja nota: Ambroks / mošus / sandalovina

svež vonj s.Oliver SO PURE Women je prava izbira za igrive, spontane ženske, ki ljubijo naravo in prosti čas najraje preživljajo zunaj, na sprehodih.

Kako diši vaš dan?

Naj bo vaša pomlad čim lepša, čim bolj dišeča in to prav vsak dan. Dišava je na voljo v drogerijah DM in Müller.

Lep dan še naprej,?

O avtorju