Članki bloga

Prefinjena dišava Eclat Mon Parfum

Prefinjena dišava Eclat Mon Parfum

Parfumi

Pri razvoju dišave najvišje možne kakovosti je Oriflame sodeloval z eksluzivno pariško hišo dišav DeLaire, zibelko sodobnih dišav in ustvaril s pomočjo najbolj prestižnih sestavin eksluzivni parfum Eclat Mon Parfum – do popolnosti ujame bistvo neprisiljene pariške elegance in kot vse, kar je povezano s Parizom, je tudi tu skrivnost v podrobnostih.

Eclat Mon Parfum…
Prsketajoč, sodoben in neverjetno prefinjen… dišava z prefinjenim izrisom naravne francoske elegance. Cvetlična, sijoča in izjemno ženstvena dišava poskrbi, da na lastni koži občutiš bistvo brezčasnega pariškega stila.
33957     26,99 € 39,90 €

 

Skrivne sestavine parfumskega sveta…
Dve sestavini sta, zaradi katerih je Eclat Mon Parfum resnično nenadomestljiv: DeLairov Boudoir akord in note bele perunike. Že delo z eno od teh sestavin je za ustvarjalca dišav pravi privilegij. Delo z obema pa je uresničitev sanj.


Prestižni cvet bele perunike…
S pomočjo posodobitve ekskluzivnega DeLairovega akorda je ustvarjalka dišave iz redke bele perunike uspela izvleči najlepše note te cvetlice. Tako kot De Lairov akord, je tudi bela perunika med najdražjimi sestavinami v parfumskem svetu; velja pa tudi za najbolj ikonično in prestižno cvetlico v parfumerstvu nasploh.

Parfum premium kvalitete…
Že iz samega imena je razvidno, da je Eclat Mon Parfum premium tip dišave – parfum. Obstaja več oblik dišav, vsaka od njih pa ima svojo raven koncentracije esence sestavin. Višja kot je koncentracija, boljša je kvaliteta dišave in vonj dlje obstojen.

Pika na moji opravi …
Prišla je jesen in z njo šali, rute in podobni dodatki, brez katerih skorajda ne gre. Modni dodatki za okrog vratu, nekaj s čimer najlažje vnesemo v dneve tudi živahnejše barve in popestrimo enostavne zgornje dele, oblek in suknjičev.

Omejena izdaja Eclat šal za okoli vratu z motivom perunike in 100% svilenega mat poliestra, popestri in poživi moj vsakodnevni izgled.
Z nakupom šala osvežiš svojo garderobo in se pokloniš kateremu izmed trendov sezone, zato le hitro prelistaj katalog K10 OKTOBER.
36191 19,99€


Legendarna francoska hiša dišav DeLaire…
DeLaire Boudoir akord, je glavna sestavina Eclat Mon Parfum, ki izhaja iz ene najbolj slavnih parfumerskih hiš na svetu. Poseduje eno najbolj varovanih skrivnosti ustvarjanja dišav.

Emilie Coppermann je pariška mnogokrat nagrajena ustvarjalka dišav, z večkratnim nazivom Master Perfumer, je ustvarila že več kot 40 parfumov za nekatere od najbolj priznanih parfumerskih hiš na svetu, kot sta Givenchy in Pako Rabanne, polega tega pa tudi Tenderly Promise, Signature Zoom in Miss Yes To Love za Oriflame.

140 let nazaj je parfumerska hiša DeLaire odkrila način, kako izvleči najbogatejše, edinstvene note iz sestavin in s tem oblikovala nove akorde oziroma baze za ustvarjanje parfomuv. Vse do danes so bili ti akordi uporabljeni le v najbolj ekskluzivnih parfumih na svetu; z njihovo pomočjo so bile ustvarjene najbolj ikonične dišave.

Ponosna in strastna parižanka Emilie je bila popolna izbira, saj je v dišavo ujela prefinjenost pariške elegance: “Zame je Eclat Mon Parfum kot pariz v steklenički”.


? tyasha marcelly

Prazniki se hitro približujejo, in Oriflame pripravlja čudovite darilne sete, ki ne bodo nikogar pustili ravnodušnega. Zato hitro izkoristi vroče jesenske ponudbe in prelistaj novi katalog ?K11 NOVEMBER. 

Dišeč pozdrav, Tyasha

O avtorju