Članki bloga

Pričarajte si “Svet v steklenički” · BORN TO FLY  #TakeMeTo

Pričarajte si “Svet v steklenički” · BORN TO FLY #TakeMeTo

Parfumi

Kadar ljubimo se naš videz spremeni, bolje se počutimo v svoji koži in odkrivamo nove svetove, polne čutnih izkušenj…
Bi radi poskrbeli za večjo intenzivnost občutkov? Oriflame vas odpelje tja! Končno ustvarite videz, o katerem sanjate, in uživajte v vonjih teh teksturah. V katalogu ⏩  K2 FEBRUAR, boste našli nove občutke in ponudbe, ki jih ne smete zamuditi.

Born to Fly toaletna voda zanjo 50ml
Sprejmite svoj avanturistični duh z dišavo, ki ujame vznemirjenje ob potovanjih. Edinstven akord so navdihnile sestavine z vsega sveta – mehiški agavin nektar, hruška nashi z Japonske in roza poper z Madagaskarja.
34488     32,90€
                  #TakeMeTo

Razburljv začetek te toaletne vode razkriva iskrivo mandarino v kombinaciji z živahnimi notami roza popra, ki napoveduje dišavo, polno karakterja. Ženstveno srce dišave sestavljajo hrustljave note, ki jih je navdihnila hruška nashi z Japonske, ki jim sledi teksturirana sled agavinega nektarja z jantarjem in čutne note sandalovine.

Potovalna zgodba…
Všeč so mi taki vonji, ko lahko podoživljam, kar sem doživela na svojih potovanjih, vonji ki s svojo enostavnostjo odkrijejo več, kot od njih pričakujem…

             Dišava za vsako žensko, ki ljubi potovanja…
Saj diši avanturistično!

Poleg tega da čudovito diši, pa doda svojo svežino, ki se zlije s čistim vonjem kože, na katerega prisegam! V to me prepričajo sestavine z vsega sveta v steklenički.


? tyasha

Born To Fly je nežna dišava, ki vabi na potovanja, diši po potovanjih…  Prav zato mi še posebej ugaja. Spominja me na lepe trenutke, odpelje me v pravi sanjski svet, poln lepih cvetlic in sadnega drevja, zvoku žvrgolenja ptic, sinjega morja, starih mest z svojo bogato zgodovino,… Od vsega pa me navdušuje predvsem narava, v kateri rada preživim veliko časa.

Življenja ne jemljem kot težkega, rada se smejim, rada potujem, rada živim tudi iz dneva v dan… Vedno bolj se zavedam malih, ukradenih trenutkov, ko se lahko sprostim, globoko vdihnem, zaprem oči in sanjam o krajih, ki jih še želim obiskati, o spominih, ki bi jih rada obdržala, ob odlični šalici kave – odlično razpoloženje… Čudovita dišava.

Si avanturistka in iščeš svojo spremljevalko – dišavo? ⤵

Počasi bomo morali zimske dišave zamenjali s tistimi, ki so primerne za pomladne ter poletne dni. Potrebuješ pomoč pri izbiri? V novem katalogu ⏩ K2 FEBRUAR najdeš čudovite dišave, med katerimi boš morda našla tudi svojo najljubšo…

Dišeč, avanturistični pozdrav, ?

 Spakiraj kovčke in poleti sanjam naproti!

O avtorju