Članki bloga

Prebudi strast do dišav in poišči sebi najljubšo

Prebudi strast do dišav in poišči sebi najljubšo

Parfumi, Podpiram slovensko

»Prijetni vonji vsekakor vplivajo na naše razpoloženje in življenje. Le kaj je lahko prijetnejše, kot se sveži in prijetno odišavljeni odpravimo od doma, ter se tako počutimo srečni in zadovoljni.
«Ste družabni, obožujete zabave in radi potujete ali bolj umirjeni in skrivnostni? Želite dišati nežno in za seboj puščati intenzivno sled? Ali se raje prepustite novim dišavam?»…

«Čas je, da prebudiš strast do dišav in poiščeš sebi najljubšo.»

W007 – Madam Orange…
Sveža, cvetna dišava, ki te ves dan napaja z energijo, ponoči pa poskrbi za prijetne sanje. Topla, a strastna podlaga sandalovine, jantarja in kremaste vanilije, prežeta z notami hrušk, sliv, belega cvetja in zvezdastega janeža, ter italijanske limone.
Tip: Hugo Boss – Boss Orange for Women;  15ml  16,90 €      10,99 €

Vliva energijo in osvaja…
Vsi, ki me poznajo, namreč vejo za mojo strast do parfumov. Parfume uporabljam glede na letni čas, vreme, razpoloženje, priložnost. Če me vprašate, kateri je trenutno moj najljubši… Glede na to, da imam parfumov precej, se nikoli ne bi mogla opredeliti le za enega, dva, tri,… v zbirki so tako lahki in sveži, drugi težji, cvetni, sadni tudi orientalski.
Že kot majhna punčka sem oboževala vse kar je lepo dišalo in vse kar je lepo dišalo za mano. Ta strast je ostala vse do danes, še poglobila se je. Brez nekaj kapljic parfuma se mi zdi kot da sem gola, zato nikamor brez njega. Trenutno sem zdaj pri sveži, cvetni dišavi…Sveža, aromatično vodna dišava je vedno v moji torbici in me spremlja vsepovsod. Ker obožujem lepoto in razigranost v objemu narave, je ta vonj primeren za vse dni v letu. Je svež parfum, ki v stiku s kožo razvije pravi čar. Je parfum, ki ga zadržite zase, drugi pa ga zavohajo na bližini objema. Z njim boste osvajale tudi na zmenkih.

M008 – Gio Man
Dišava vliva občutek božanske moči, saj v sebi skriva grenkobo citrusov, aromo zelenja, travo morskih globin, nežnost vijolice, mogočnost cedre in belega mošusa.
Tip: Giorgio Armani ‐ Acqua di Gio; 15ml      16,90 €

Za moške, ki ljubijo poletje…
Parfumi so danes že obvezna oprema vsakega urejenega moškega. M008 – Gio Man je primeren za moške, ki radi potujejo in obožujejo slano vodo, morski pesek, sonce, zagorelost,…  Preizkusil ga je moj partner, ki je zelo zahteven, še posebej kar se tiče dišav. Ker je po duši nekoliko divji, malce skrivnosten in obožuje potovanja; predvsem morske kraje ga ta svež vonj zagotovo ni razočaral. Vonj je aromatičen s prefinjenimi odtenki vonja sadja, morja, cvetlic in lesa. Ker je podobnost  Giorgio Armani ‐ Acqua di Gio, katero dobro pozna, je ta dišava prava zanj. Primeren za vsak dan v letu.

Če se najdete v tem zapisu, mi zagotovo boste hvaležni, saj boste čas, ki bi ga sicer zapravljali v drogeriji, lahko porabili za zase, za svojo družino.

Pametna embalaža, ker je…

  • Primerne oblike in velikosti, lahka in nelomljiva, zato je praktična za vsako torbico.
  • Kot osebno prtljago jo lahko nesemo na letalo.
  • Okolju prijazna iz recikliranega aluminija.
  • Parfum je v njej ohranjen v idealnih pogojih; preprečen vpliv virov svetlobe
  • Je švicarske izdelave in kvalitete v skladu z najnovejšimi tehničnimi standardi, evropskimi predpisi in normami.


? tyasha

Parfumi so odlično darilo. Kvalitetne in dišeče parfume radi nosimo vsi, tako moški kot ženske. V spletno trgovino se odpravite z jasno vizijo, kakšen vonj želite; svež, cvetlični, sadni, orientalski … klik ⏩ MySpirit. Spremljate pa jih lahko tudi na facebook strani ⏩ MySpirit – Prva slovenska parfumarna.
? Tyasha Marcelly

Dišeč pozdrav, ?

O avtorju