Članki bloga

3. rojstni dan? ? Pinky Fashion Bloga ?

3. rojstni dan? ? Pinky Fashion Bloga ?

Tyashin svet

Zame je ustvarjanje Bloga nevidna povezava do delčka mene, ki je pozitiven, prijazen, ustvarjalen, iskren… in ravno to je tisto, kar želim dodati vsemu, kar se vedno znova pojavi na moji poti – nekaj posebnega, drugačnega, unikatnega.

V trenutkih, ko nastajajo lepotni članki začinjeni z lastnim stilom ter natančnostjo, se ne sprašujem, zakaj hodim tam, kjer še ni stopinj…
…Takrat enostavno VEM…
… Želim si »spremembe zaradi sprememb«… počasi sem ugotovila, da si želim početi še nekaj drugega, posebnega in izraziti svojo ustvarjalnost.

V življenju imam postavljenih več ciljev in grem stopnico po stopnico naprej, vsak ta korak mi je zmaga. S svojo skromnostjo odlično funkcioniram, saj mi vsak manjši uspeh pomeni ogromno.

…Sem to kar sem,… sanjam in si dovolim, da sanje postanejo resničnost.
Vsakemu dnevu dam priložnost, da bo najlepši dan v mojem življenju.

❁◕ ‿ ◕❁
Uspeh?… Jaaa… ? V novembru 2018, sem postala MySpirit ambasadorka. ?

Moja blogerska pot…
              …se je začela pred dvema letoma…
…in prav vsak dan uživam v tem, kar počnem. Prišla je prva objava, prvo sodelovanje in prva povpraševanja po sodelovanju. V meni pa ni bilo več samo iskrice, ampak velik ogenj, ki sem ga stežka gasila. In tako je še vse do danes. Vsaka objava mi predstavlja nov izziv in vsaka objava je zame nekaj posebnega, ker v njo vložim velik del sebe in svoje strasti. 

Pot je velikokrat zahtevna, naporna in od ustvarjalca zahteva tudi kakšno “žrtev”. Tudi “žrtve”, ki jih z veseljem sprejmem, bogatijo moje življenje, ker mi moje delo zelo veliko pomeni, namreč delam z velikim veseljem in sem srečna ob svojem delu.

“Z veseljem in z največjo ljubeznijo ustvarjam prav vsako objavo, saj v njih pustim poseben pečat. V vsaki objavi je del mene, moje duše in to je tisto, kar me dela drugačno, Ne sedim na doseženih lovorikah, ampak stremim k temu, da sem vedno boljša, da rastem in se izobražujem na različnih področjih.”

Življenje niso zgolj sončni dnevi in mavrice, vanj se zaleti tudi dež s temnimi oblaki. In ravno tukaj se pokaže tista pomembna moč, ki jo s seboj nosi upanje, takrat potrebujem odklop. Preprosto si vzamem čas za svojo ljubko čivavico, za sprehod, za kavo s kakšno prijateljico in dan je takoj lepši. 

          … kmalu piha 3 svečko na svoji tortici ?… 

Ker mi ni mar in ker imam rada svoje sledilce, bom podarila čudovit paket samih sladkorčkov (Makeup Revolution, essence). Če te zanima, sodeluj in povabi še svoje prijatelje.
Kako do nagrade?… 

▼ Tako:
 Sledi mojemu IG profilu pinky_fashion_blog in fb Pinky Fashion Blog
 Označi prijateljice in jih povabi k sodelovanju
✔ Hvala ker deliš objavo
✔ Oceni od ★ do ★★★★★. Bi želel/a kaj spremeniti na Pinky Fashion Blogu?
Se ti zahvaljujem. ☺ ?

Nagrajenec/ka bo znan/a na povezavi ⏩ 3. rojstni dan  ?
Čestitke Urska Hocevar ? (javite se v zs)

? Ne pozabi pokukat na IG ⏩ https://www.instagram.com/pinky_fashion_blog/?ref=badge

“Delaj to, v kar verjameš, in verjemi v to, kar počneš!”

O avtorju

2 Komentarja

 1. Nataša
  17 januarja, 2019 at 7:50 pop

  Vsec mi je vse…brez izjeme..top si.Zanimivi članki,ki mi pridejo prav..hvala,ker si?

  • PinkyFashion
   20 februarja, 2019 at 5:27 pop

   Hvala. ?

Komentiranje je zaprto.