Članki bloga

Podaljša svežino barve in lasem vrne sijaj · INDIGOVO OLJE

Podaljša svežino barve in lasem vrne sijaj · INDIGOVO OLJE

Lasje, Naravna kozmetika

Barvani lasje so veliko bolj občutljiv, zato potrebujejo tudi več skrbne nege, da ostanejo sijoči in zdravi, barva pa živahna.
Da bi ohranili prezgodnje bledenje barve in prepogost obisk frizerskih salonov, sedaj lahko enostavno podaljšamo lesk in intenzivnost barve z negovalnim oljem.

Si barvate lase in imate občutljivo lasišče? Da?… Potem je novo Indigovo olje ravno pravšnje za vas. ↷

 

◦ ◦ ◦ INDIGOVO OLJE za nego las 50ml ◦ ◦ ◦
Modri indigo ➥ BARVITI NARAVNI PROCES ➥ malinasto rdeče! Iz lista pridobivajo temno moder prah, iz njega je nato spremenjeno v pamalinasto rdeče olje.
Certificirano ekološko indigovo olje je idealno za ohranjanje barvanih las in lasišča v odličnem stanju. Z uporabo pred šamponiranjem okrepi lasna stebla, ki jih je poškodovalo barvanje, in pomiri občutljivo lasišče. Odlično se obnese tudi na nebarvanih pustih laseh, saj jim podari dodaten čudovit sijaj.
cena: 23,40 €

Vse sestavine so 100 % naravne.
Pridobiva se brez uporabe kemičnih topil, aditivov ali konzervansov.
»Nežni zeleni« postopek ekstrakcije dosega Ecocertove standarde, poleg tega pa je patentiran.
Primeren za občutljivo lasišče in vse vrste las.


◦ ◦ ◦ zakaj je indigovo olje posebno? ◦ ◦ ◦
Ekološko indigovo olje je bogato z maščobnimi kislinami omega-3 in omega-6, ki so znane po svojem hranilnem in pomirjevalnem delovanju na kožo. Ponovno vzpostavlja ravnovesje tudi na najobčutljivejšem lasišču. Zato je tako posebno, ker:

Ohrani svežino barve.
Pomiri razdraženo oziroma občutljivo lasišče.
Okrepi in zaščiti vse vrste las ter jim vrne sijaj, prožnost in moč.
▹ Formula brez sulfatov, silikonov, parabenov in mineralnega olja
Enostavno za uporabo.


Nega las in lasišča v domačem udobju.

? tyasha

◦ ◦ ◦ zadovoljna, ker… ◦ ◦ ◦
Moja lasna nega se v letu 2019 nadaljuje v malinasto rdeči barvi, ki poživi utrujene lase in kopalniški kotiček.

Vemo, da barvanje lase izsuši in uniči, barve pa pogosto tudi bledijo in se spirajo. Kako lahko enostavno nudimo dodatno nego, podaljšamo lesk in intenzivnost barve?… Popolna rešitev je zdaj tukaj! ↲

V decembru sem začela uporabljati indigovo olje, to je nega las pred šamponiranjem. Ker so moji lasje barvani, so tako potrebni dodatne nege. To čudežno negovalno olje je res idealno za krepitev las, poškodovanih zaradi barvanja, in pomirjanje tudi najobčutljivejšega lasišča, ki potrebuje olajšanje.
Nežno olje me sprosti, lasem pa daje moč. Ohranja svežino barve do največ 12 umivanj. Lasje so po redni uporabi bolj zdravi, mehki, poudari pa jim tudi sijaj. Zelo zadovoljna!

Uporaba: S kapalko nekaj kapljic olja nanesem na lasišče in ga vmasiram s krožnimi gibi. Nato z dlanmi nanesem zadostno količino olja na lase. Pustim delovati 10 minut, nato nanesem šampon in sperem.

V ponudbo izdelkov z indigovim oljem ⏩ dodaja kar tri novosti – certificirano Indigovo olje, in balzam za barvane lase in lasišče. Te zanima še več novosti?… Pokukaj  ⏩ MelvitaSi.  ⏩ Pinky Fashion Blog in IG ⏩ pinky_fashion_blog.

Tyasha te pozdravlja, ?

O avtorju