Članki bloga

Dišeča naravna kopel BATH TEA  CALENA ? LiCare

Dišeča naravna kopel BATH TEA CALENA ? LiCare

Naravna kozmetika, Nega telesa

Napetost in stres nas spremljata vsak dan in kadar smo utrujeni in napeti, se ključ do dobrega počutja skriva v toplih kapljicah in drobnih milnih mehurčkih, ki pomirijo telo in duha. Občutek izčrpanosti in psihofizične utrujenosti, ki je posledica burnega življenjskega ritma in menjavanja letnih časov, se lahko spremeni v razdraženost in slabo počutje. Vzemimo si čas za to starodavno razvajanje, napolnimo si kopel z prijetnim kopelnim čajem Calena in  preženimo vse slabo in se raje navdajmo s pozitivnimi mislimi in harmonijo.

ZAKAJ SO TAKO POSEBNI IZDELKI CALENA…
CALENA skozi generacije razvija edinstven proces pridobivanja rastlinskih izvlečkov v tradicionalnih bakrenih destilatorjih. Prav to daje rastlinskim izvlečkom čas, ki ga potrebujejo za razvoj harmoničnega učinka in posebne aure, izdelki pa ohranjajo vitalnost rastlin in sporočilo narave. Vsi izdelki pri Caleni so certificirani, sveži in izdelanih po naročilu v majhnih serijah. CALENA je skrbna predelava naravnih surovin rastlinskega izvora v organske, učinkovite in sveže kozmetične izdelke z dolgoletno družinsko tradicijo.

NA TESTU: Bath Tea/ČAJ ZA KOPELI – GRANATNO JABOLKO
Dišeča, prijetno obarvana kremna kopel je enkratna izkušnja, ki vas bo zapeljala. Koža bo po kopeli mehka, nežna in prijetnega vonja, telo in um pa sproščena in mirna.
Hranilni čaj za kopeli z naravnimi cvetovi zdravilnih rastlin in hranilnimi olji je edinstvena mešanica, ki se v vroči kopeli raztopijo in omamno zadišijo.

Čaj za kopeli z vonjem granatnega jabolka vsebuje naravna olja in masla:

▪ Kakavovo maslo (Theobroma Cacao)

▪  Arganovo olje (Argania Spinosa)

Dodani še cvetovi zdravilnih rastlin in sol:

▪ Ognjič (Calendula Officinalis)

▪ Hibiskus (Hibiscus Sabdarifa)

▪ Granatno jabolko (Punica granatum)

▪ Morska sol

1a-a-bath-tea-licare-1
MNENJE/OCENA
Prihajajo že hladnejši dnevi, tuš bomo zamenjali z domačo kopel, ki nam bo nedvomno prijala. Če jo boste oplemenitili s pravimi dodatki, bo vašemu organizmu dala natanko to, kar potrebuje: ga prebudila, poživila, navdala z energijo, odpravila bolečine in na koncu zazibala v miren spanec. Nič lažjega, kot iz svoje kopalnice napravite svoj mali sprostitveni center in z njegovo pomočjo preženite vsakodnevne ali zgolj občasne težave. Dobro se sliši, a ne?!

Zapomnite si, da koža, ki ji primanjkuje vlage, zgubi sposobnost regeneracije in se hitreje postara, saj je izsušena koža idealna podlaga za nastajanje gub in popuščanja mišic. Če se vaša koža hitro izsuši, je hladno in vetrovno vreme obdobje, ko morate biti še posebej pozorni na nego in zaščito kože. Po kopanju in prhanju se vedno namažite z mlekom ali losjonom za ohranjanje vlažnosti in obnavljanje površinskega sloja kože. CALENA naravni izdelki so idealni za osvežitev po dobri kopeli, katere sem tudi osebno testirala in z njimi bila zelo zadovoljna. Opis najdete ⏩ do zdrave in sijoče kože. ?

╔════ ೋ══════════ღღೋ ══════════╗ ღ
SPROSTITEV JE ELIKSIR ZDRAVJA IN SREČE.
ღ ╚══════════ ೋ══════════ღღೋ ════╝

Moje sproščanje se je pričelo, ko sem se potopila v kopel in začutila igrivost svoje duše;  za boljše počutje, sem si v kopalnici prižgala svečke, ki pričarajo toplo, vabljivo in  čutno vzdušje, nežno odišavila prostor z dišečimi olji. Nato pripravila vročo kopel in stresla čaj v kad. Počakala nekaj minut in kopel je bila pripravljena. In pričelo se je eksotično sproščanje.
Verjemite mi, sami boste videli, kako lahko pomaga dišeča sprostitvena kopel z vonjem granatnega jabolka, kajti vsak se lahko po različnih dnevnih obveznostim, zlahka odreče dvajsetim minutam zdravilnega počitka in namakanje v kadi, ki je ena najhitrejših poti do sprostitve, ki skupaj z umirjenim dihanjem lajša telesne in duševne težave. Modrosti iz kopeli: po blagodejnem sproščanju v vodi se bo koža še posebno razveselila negovalnega dotika.

Naj vaša koža občuti vse čudovite lastnosti čaja, med tem ko vi uživate. Svojega si lahko naročite v spletni trgovini ⏩ Calena/LiCare in spremljate vse novosti na Facebook strani LiCare.

O avtorju