Članki bloga

Očarljiva meglica ? ki te v hipu osveži in sprosti…

Očarljiva meglica ? ki te v hipu osveži in sprosti…

Naravna kozmetika, Nega obraza

Malenkosti naredijo veliko za našo kožo – za dodatno nego potrebujemo le malo časa, učinek pa je prav navdušujoč in sproščujoč.

Koža trpi, ko se ne počuti sveža. Takrat potrebuje več kot le hladen pršec vode; potrebuje tudi udobje in zaščito. Naša koža je nenehno izpostavljena dejavnikom, ki jo sušijo, kot so  visoke temperature poleti, veter, mraz,…

Meglice so zadnja leta postale izjemno priljubljene in ponujajo lahkotno osvežitev. Prednosti meglice za obraz ali telo so v dodatni vlažilni negi. Kateri, pa hitro beri naprej ⤵ 

Z mano je bila na eksotičnih Maldivih… Že po nekaj dneh uporabljanja ?meglice za obraz z vrtnico je moja koža bolj sveža, pomirjena, nič več zategovanja, čutim, da je navlažena, gladka, zaščitena in daje sijoč videz. Kože ne zmasti in je ne naredi lepljive, ustvari se čudovit zaščitni film, hkrati pa jo ovije s svojim nežnim vonjem po vrtnicah.   

Prednosti:

  • meglica za obraz za sijočo kožo
  • 100 % vegansko
  • obogateno z ekstraktom maline, esenco vrtnice in drobci, ki poskrbijo za lep videz kože
  • hitra vlažilna nega
  • uporabite lahko kadarkoli čez dan, tudi, če ste naličeni
  • izbirate lahko med 5 različnimi meglicami, odvisno od vašega razpoloženja in tipa kože

Kdaj nanesti meglico?
očarljiva dišava, ki me v hipu sprosti… Če imaš torej nekaj minut in si želiš lepo kožo, ta čas nameni prav vlaženju!
Meglica je odlična predvsem v vročih poletnih in toplih jesenskih dneh, da te osveži ter ti pomaga navlažiti kožo. Jaz jo uporabim po potrebi kjerkoli in kadarkoli čez dan (v mestu, na plaži ali po vadbi, doma,…),  za ponovno hidratacijo in osvežitev kože.
Uporaba:
je v praktični embalaži, primerna za na pot, saj gre v vsako torbico ali nahrbtnik in je tako vedno pri roki. Uporabim jo z razdalje, nekje 20 centimetrov stran od obraza, počakam nekaj trenutkov, da se vpije. Občasno: ko si z njo navlažim obraz, nanj nanesem še malo obraznega olja ali vlažilne kreme, da preprečim polti, da bi se dodatno izsušila.

Obožujem jih! ? Vrtnice ? čudovito dišijo… po vsem svetu so znane kot simbol lepote, ljubezni, plemenitosti,… Poleg čudovitega vonja ima ta lepa rastlinica tudi učinkovine, ki pomagajo proti suhi in občutljivi koži. ? tyasha marcelly

Si tudi ti ljubiteljica omamnega vonja vrtnic? ➡ Vse izdelke in še več različnih vonjev meglic, lahko najdete v spletni trgovini ⏩ www.thebodyshop.si. Za vse novosti pa klik na fb strani ⏩ The Body Shop.

Poljubčki, Tyasha ?

O avtorju