Članki bloga

Zasij od znotraj navzven… VENOM INSTANT PERFECTION

Zasij od znotraj navzven… VENOM INSTANT PERFECTION

Naravna kozmetika, Nega obraza

Vam je poznan tisti občutek, ko vstopite v sijoče trgovine, se ustavite pred poličkami s polno natrpanimi kozmetičnimi izdelki in se v trenutku popolnoma izgubite? In potem tisti klik v glavi; kaj je najboljše kupiti?!…  Bomo našle pravo pravo stvar zase?

ZAKAJ IZBRATI IZDELKE ALCHEMY NATURALS?…
Če se ob uporabi Alchemy izdelkov ne boste počutile kot kraljice, potem ta blagovna znamka ne bo dosegla svojega namena, ker pri njih šteje naše počutje in naše zadovoljstvo. Razlogi:

? vedo, da je vsaka koža drugačna in da vsaka zahteva svoj pristop in svojo nego.
? vedo, da še tako lep opis na deklaraciji ne more rešiti vseh težav kože, ne glede na ceno in poreklo.
? zavedajo se, da izdelek, ki odlično paše vaši prijateljici ni nujno, da pri vas ne bo sprožil kožne reakcije.
? želijo, da s pomočjo strokovno usposobljene kozmetičarke dobite prave povratne informacije o svoji koži, jo spoznate in jo temu primerno negujete.

NA TESTU: VENOM INSTANT PERFECTION 50ml
Prvi izdelek proti staranju kože in gubam, narejen iz hialuronske kisline in ne v kombinaciji z njo. Zaradi koncentriranega gela zelo hitro prodre v plasti kože in dokazano deluje. Rezultat je globoka hidratacija, čvrsta, napeta in gladka koža, ter manj globoke in izrazite gube.
Prednost anti-age kolekcije Venom je v tem, da ena steklenička (50 ml) zadostuje do 6 mesecev uporabe, dokazano vsebuje visoko vrednost koncentracije HK (hialuronska kislina), je brez parabenov, mineralnih olj, sulfatov, alkohola, umetno dodanih vonjav in barvil.

MNENJE/OCENA
Za vse razvade pravimo, da so škodljive, samo ženske razvade so nekaj pozitivnega, nekaj posebnega… Se strinjate?…
Že od nekdaj mi veliko pomeni nega kože in lahko rečem da obožujem kozmetiko in vse kar je povezano z njo. Dobro se zavedam, da vse kreme in olja še zdaleč niso enako dobra za vsako žensko, oziroma vsaki ustreza za določen tip kože, ki ga je mogoče najti samo s stalnim preizkušanjem, kar vključuje nakup ali strokovno svetovanje. To je še najboljši način, da ne mečete denarja vstran za izdelke, kateri vam ne ustrezajo.

ZAKAJ MI JE VŠEČ?…
Moji dnevni rutini se je sedaj pridružila še znamka  Alchemy Naturals, za  katero lahko rečem da ima res izjemne produkte. Že kar lep čas uporabljam VENOM Instant Perfection, kateri je lahke teksture, zelo hitro prodre v plasti kože, ne pušča mastnega občutka na obrazu, preventivno jo ščiti pred staranjem in že pri nastalih gubah pa ima izjemno močan učinek korekture. Rezultat je globoka hidratacija, čvrsta, napeta in gladka koža, že nastale gubice so manj globoke in izrazite, manjše so tudi pore, obraz pa je vidno spočit in zdravega sijaja. Produkt vključujem v jutranjo in večerno rutino. Je najboljša hrana za mojo kožo, ki dela čudeže od zunaj navznoter.
Uporaba: Zjutraj in zvečer nanesem na očiščen in navlažen obraz po 1 kapljico gela na čelo, lice, nos in brado in pustim, da se posuši.  Idealna uporaba je v kombinaciji z oljem Truth Serum ali Argan Albi. Venom je tudi odlična podlaga za nanos pudra in pomaga pri negi ustnic, saj poveča njihov volumen in jih naredi bolj gladke.

PREDNOST anti-age kolekcije VENOM: ena steklenička (50 ml) zadostuje do 6 mesecev uporabe, dokazano vsebuje visoko vrednost koncentracije HK (hialuronska kislina), je brez parabenov, mineralnih olj, sulfatov, alkohola, umetno dodanih vonjav in barvil.

Kreiraj svoj ritual zdrave, močne, brezmejno lepe kože. Če še niste dobile prave nasvete glede izdelkov in ustrezne nege vaše kože, je Alchemy atelje pravi naslov, da se boste počutile nekaj posebnega, drugačnega, individualnega. Klik v spletno trgovino ⏩ Alchemy Naturals ali Facebook stran Alchemy Naturals.

Če pa želiš biti na tekočem z objavami me lahko spremljaš na Facebook strani ⏩ Pinky Fashion Blog ツ

O avtorju