Članki bloga

Ko tuširanje postane pravi užitek… ? L’OCCITANE

Ko tuširanje postane pravi užitek… ? L’OCCITANE

Naravna kozmetika, Nega telesa

V vse hitrejšem tempu življenju se nemalokrat počutimo preutrujeni, zato je dobro, da si po napornem delovniku utrgamo nekaj dragocenega časa zase in se prepustimo razvajanju. In prav kopalnica, naj se nam zdi še tako čudno, postaja vse več prostor za dnevne rituale.

SVILNAT GEL ZA PRHANJE VRTNICE IN KRALJICE
Elegantno odišavljen svilnat gel za prhanje Vrtnice in kraljice, obogaten z rožno vodico, se na koži čudovito speni in jo nežno očisti. Koža je prefinjeno odišavljena in mehka. Več ⏩ Kraljevska kolekcija z vrtnico.

EAU DE TOILETTE BAUX MEN – GEL ZA PRHANJE 250ml

Provansalski vitezi iz srednjeveške vasice Baux so za svoj simbol moči in poguma izbrali cipreso. Pod vodstvom svoje srečne zvezde so pogumno sprejemali herojske izzive. Dišava s čutnim in skrivnostnim zavezništvom lesnih vonjev cedre in kadila.

MNENJE/OCENA
Ko tuširanje postane pravi užitek… Geli za tuširanje nam hitro postanejo nepogrešljivi, ko jih enkrat spoznamo… stopiš pod tuš, odpreš vodo in se prepustiš užitkom, ki kar trajajo in trajajo…

Ko v zraku čutiš pravi dih Provanse … Dobro mi poznani izdelki L’OCCITANE so resnično nepogrešljivi v moji kopalnici, ker prisegam na kvaliteto izdelkov in tako negujem svoje telo. Da pa ne razvajam samo sebe, razvajam še svojega moškega, ki je navdušen nad gelom EAU DE TOILETTE BAUX MEN. Ne le, da kožo temeljito očisti, jo neguje, osveži, ne da bi je izsušil, istočasno kožo pomirja, mehča  ter na njej pusti prijeten vonj. Koži podarja vlažnost in jo oskrbi s pomembnimi negovalnimi snovmi cedre in kadila. Čez ves dan se počuti sveže in aktivno.

Razkošen Svilnat gel VRTNICE IN KRALJICE za prhanje je obogaten z rožno vodico, ki kožo neguje, se čudovito speni in jo nežno očisti. Koža je čista, navlažena, mehka in umirjena ter prefinjeno odišavljena. Izbrane naravne sestavine blagodejno vplivajo na telo in duha!

ocena: 5/5 ★

Se tudi tebi kdaj zgodi, da se ti mudi pod prho, ker si tako želiš preizkusit nov gel za tuširanje? ?

Vsakdo si zasluži nekaj razvajanja in crkljanja. Več izdelkov L‘OCCITANE najdeš v spletni trgovini ⏩ L’OCCITANE EN PROVENCE

O avtorju