Članki bloga

Čistilna energijska moč GLINE

Čistilna energijska moč GLINE

Naravna kozmetika, Nega telesa

Zgodba podjetja T.A. NARAVA z naravno glino se je pričela razvijati že dolgo nazaj 60 let tradicije! Postopek priprave vsakega izdelka podjetja T.A. NARAVA je ROČEN, dolgotrajen, natančen in strogo nadzorovan, saj so ga imeli možnost dopolnjevati dolgih 60 let. Osnova vseh izdelkov podjetja T.A. NARAVA je glina iz Komende.
Glina ima številne zdravilne učinke; zdravi in razstruplja naše telo, dobrodejno vpliva na kožo. Vsebuje velike količine mineralov, ki so nujni za delovanje človeškega organizma in spodbuja ter obnavlja zdrave celice v telesu.

Za čisto telo in mirno dušo!

ZAKAJ RELAX GLINA?
Relax glina je pravo “carsko razvajanje” za sprostitev in umirjenost. Glina zdravi in deluje razstrupljevalno na naše telo, in ima številne zdravilne lastnosti, dodatna vrednost njene uporabe v zdravilne namene pa je, da nima stranskih učinkov. V paketku Relax se skriva združena moč slovenske gline iz Komende, piranskih solin in aromaterapije, lesena žlička za odmerjanje in karta refleksnih točk stopal. Poživljajoč vonj dišeče sivke, ti nudi razvajanje 3 v 1 in sicer: obraz, stopala in telo!

UPORABA GLINE 3 v 1
RELAX PILING:  1 žličko RELAX-a  stresem na vlažno roko in oblikujem kroglico, s katero si nekaj minut masiram vlažno kožo po celem telesu, nato dobro sperem. Koža mi je potem hvaležna! Ali na obraz; s krožnimi gibi si rahlo vmasiram piling masko na obraz, pustim 10 minut in na koncu sperem z vodo.

KOPEL RELAX: Za namakanje stopal si v 2 litra tople vode stresem 1 žličko RELAX-a in stopala namakam 15 minut. Za namakanje celega telesa uporabim 5 -10 žličk RELAX-a! Masko si za 15 minut nanesem na področje celotnih stopal ali pa le na posamezne dele stopal, kjer želim da močneje učinkuje. Uporabljam priloženo refleksološko karto.

RELAX MASKA:  1 žlički glinenega RELAX-a dodam 1 žlico vode in vse skupaj zmešam.

1AA.RELAX GLINA 1

ZAKAJ GLINENO ČISTILNO MILO?
Glineno čistilno milo se uporablja za obraz in telo! Po uporabi je koža opazno bolj čista, sveža in mehka. Bogate sestavine čudežnega mila so: kokosove olje, olivno olje, sončnično olje, voda, rastlinski glicerin.
Glineno milo GLINA je primerno tudi za nego poškodovane, alergične in občutljive kože saj je sestavljeno iz naravnih rastlinskih olj (poskrbijo za nahranjeno kožo po uporabi) in slovenske gline ( očisti kožo vseh nečistoč in alergenov) in ne vsebuje pa nobenih eteričnih olj in ostalih dodatkov, kar bi lahko povzročilo kožno reakcijo. Jaz svojo že veselo uporabljam in res blagodejno vpliva na mojo kožo. ?
1AA.GLINA

MOJE MNENJE O UPORABI GLINE
Glina, glina in še glinaaa… Moje srečanje testiranja gline, so izpolnila vsa pričakovanja te “zakladnice narave”. Glina sama išče bakterije, razstruplja in čisti. Ima izredno vpojno moč, da nase veže toksine in jih izloči iz našega telesa. Če je njena uporaba pravilna, deluje protivnetno, antiseptično, protiinfekcijsko in preprečuje gnojenja. Posebnost pripisujem uporabo gline v obliki maske (obloge) na stopalih.  Res tisti en poseben občutek, ki te prav “prizemlji”.  YES! 🙂

Preizkusila sem jo na vse tri načine. ⏩ Relax glino v prahu sem uporabila v obliki obrazne maske in pilinga ter kopel stopal. Maska: ko se maska na koži suši, nase veže nečiste delce in ostale škodljive snovi. Maska je super, jaz ji dodam par kapljic olivnega olja, za sijaj. Čarobno! 🙂 Primerna je za vsak tip kože, pri čimer moramo biti le pozorni, da je ne pustimo delovati predolgo, saj lahko koža nazaj vpije škodljive snovi, ki jih je maska sicer že odstranila. Priporočam, da masko vsakokrat naredite svežo. Piling: je malce rahlo grob, a drugače prijazen koži. Po nanosu sem čutila rahlo hladitev. Po izpiranju z vodo pa pravi balzam kože… koža je tako mehka in sijoča. Uporaba je enostavna in hitra. Ne imejte pa zmotnega mišljenja, da je “pacanje” z glino umazano in blatno početje! Zlahka se odstrani iz krp ali brisač. Kopel stopal: Že tisočletja so stopala poznana kot zdravilni del telesa. Na njih lahko najdemo točke, ki so prek energijskih kanalov povezane z posameznimi organi ter posledično celotnim človeškim organom. Tudi stopala vam bodo hvaležna! Znebili se boste trde in razpokane kože.
Glina ne sme priti v stik s kovino, zato pri pripravi uporabljamo le stekleno, leseno ali (če nimamo drugega) plastično posodo. Po uporabi glino obvezno zavržemo.

Glina iz Komende je znana po celotni Sloveniji in po svetu, zato lahko veliko njihovih glinenih izdelkov najdete v naravni trgovini ⏩ ZdravaNarava.si.

PONOSNA NA NAŠE SLOVENSKE IZDELKE!

ocena: 5/5 ★

O avtorju