Članki bloga

Mala lepotna skrivnost do negovanih rok • Swedish

Mala lepotna skrivnost do negovanih rok • Swedish

Lepota, Nega telesa

Ko govorim o negi rok, vsekakor lahko brez pomislekov rečem, da jim dajem posebno pozornost in nego prav vsak dan, večkrat na dan. Ne zahteva posebne spretnosti, niti veliko časa. V bistvu ne znam živeti brez negovalnih krem. So nuja, kot balzami za ustnice.

                Kako lahko pomagam, zaščitim in negujem kožo rok▾
                   Swedish Spa Soft Tide maska za roke

Lepe in negovane roke so znak urejenega videza, zato je treba skrbeti za njihovo dnevno nego in jim posvetiti veliko pozornosti.


Bliža se zima, z njo pa hladni dnevi… Suho in mrzlo vreme svoje posledice pusti tudi na rokah, ki so poleg obraza takšnim vplivom tudi najbolj izpostavljene. Primerna zaščita lahko roke obvaruje pred škodljivimi zunanjimi vplivi, nega pa nahrani in navlaži kožo, da so znova gladke, mehke in prijetne na otip.

Dodatna nega in boljši učinek…

Swedish Spa Soft Tide je razkošna, izjemno hranilna in vlažilna maska za roke. Njena nežna tekstura z izvlečkom alge Corallina Officinalis, sladkim mandljevim oljem in repičnim oljem zagotavlja vso dodatno vlago ter Swedish Spa sproščajoč užitek in vonj.

CORALLINA OFFICINALIS: RUBIN MORJA – rdečo algo pogosto najdemo v hladnih vodah blizu švedske obale. Ima izjemno visoko vsebnost sladkorjev, mineralov in drugihhranilnih spojin, ki imajo antioksidantne, vlažilne in poživljajoče lastnosti.

Enkrat na teden rokam posvetim več časa in si privoščim dodatno nego; začne se z kopelmi, pilingom, s katerim odstranim odmrle celice.  Z masažo z  bogato vlažilno kremo (sedaj Swedish Spa Soft Tide) ali oljem, ki roke nahrani, spodbudi prekrvavitev in jih sprostil – nezanemarljiv učinek.

? tyasha marcelly

Nočni tretma…

Roke si temeljito umijem z mlačno vodo, nato nanesem izdatno količino maske na roke in jo nežno vmasiram v kožo. Najboljši način za pomirjajoč učinek je preden se odpravim na zaslužen nočni počitek, da je maska bolj učinkovita.  Efekt zjutraj? ▾

Maska ni tiste vrste, ki bi jo koža kar posrkala vase. Zjutraj je bil tisti občutek, kot da bi imela potne roke. Potrebuje nekaj časa, da se vpije. Je res zelo globinsko vlažilna in ko jo namažeš se naredi zaščitna plast. Koža po njej je zelo mehka, negovana, navlažena in prav nič mastna in še lepo diši. Več o liniji Swedish Spa‣ ❞Kjer telo in duša najdeta harmonijo❝ 
Moram pa povedati še to, da so moje roke že po enem intenzivnem nočnem tretmaju s Swedish Spa Soft Tide (nimam suhe kože na rokah) občutno boljše. Odlična za nohte in roke.

“Dobro opravil svoje delo. Z veseljem priporočam!”

Zimsko vreme za kožo ni zabavno. Če opazite v hladnejših mesecih težave s suho, razpokano in občutljivo kožo, to pomeni, da ta potrebuje več skrbne in pravilne nege –  bolj mastne, težke kreme z vlažilno sestavo. Kilk klik ‣ www.oriflame.si.

Swedish Spa pozdrav, ?

O avtorju