Članki bloga

April: Izjemen Beauty BOX Slovenija

April: Izjemen Beauty BOX Slovenija

Lepota

V aprilskem Beauty Boxu najdeš lepe in kvalitetne izdelke za nego kože in izboljšanje počutja. Prepričana sem, da večino od njih še ne poznaš, zato naj bo tvoje navdušenje še večje ob odkrivanju nekaj novega in psss… še slovenskega. Če si ga tudi ti prejela, verjamem, da jih boš z veseljem uporabljala pri svoji vsakodnevni negi.

Naj za začetek povem, da je zame aprilski Beauty BOX Slovenija odlično poskrbel za presenečenje. Razveselila sem se vseh izdelkov, a najbolj tistih, ki so narejeni v Sloveniji. Zakaj? …Ker jih še nisem preizkusila, ker z veseljem podpiram slovenska podjetja, ker cenim njihov trud, saj s svojo kreativnostjo vnašajo svežino in drugačnost in ker je vse, kar pride izpod njihovih rok tudi narejeno s srcem, ki ga podjetje vlaga v svoje produkte. Zato spoštujem in podpiram slovensko, ker je nekaj dobrega in pozitivnega.

Izdelki v aprilskem Beauty Boxu:
Z klikom na ime izdelka (opis+cena).

Planet zdravja

Relax tonic za izboljšano prekrvavljenost kože
Relax tonik s svojimi naravnimi sestavinami močno krepi delovanje imunskega sistema v celem telesu. Zato ga piješ in ga mažeš na kožo celega telesa. V nekaj trenutkih po nanosu na kožo čutiš kako se telo začne sproščati celo, poveča se energija v telesu in takoj se počutiš boljše. Relax tonic je namenjen povečanju moči telesa, da lahko pravilno opravlja svoje funkcije. Med drugim se ga priporoča vsem, ki so v stresu, imajo alergije, imajo težave s spanjem, okrevajo po boleznih ter vsem športnikom in rekreativcem po tekmah ali po težjih treningih. Več informacij ▹ planet zdravja.

FORREST OF LIFE

Naravna kozmetika s pridihom gozda
V Sloveniji ročno narejena luksuzna naravna kozmetika, narejena iz samo najboljših naravnih sestavin. Vsebuje najhranljivejša rastlinska olja in masla, hidrolate ter skrbno izbrana eterična olja. Z esencami iglavcev te popelje na prelepo samotno jaso sredi gozda in sprosti tvoje čute. Počutila se boš, kot da si se umila z jutranjo roso iz gozdne jase. Izdelki so primerni za nego zdrave, kot tudi občutljive, zrele ali problematične kože. Več informacij ▹ FORREST OF LIFE.Vsebuje 100-odstotno naravne sestavine, ki bodo tvojo kožo v trenutku poživile. Narejena je iz riževega papirja, ki je 2-krat tanjši in lažji kot navaden, kar omogoča še lahkotnejši občutek ob uporabi maske.
Uporaba: Masko nanesi na umit obraz in jo pusti delovati 15-20 minut. Ko jo odstraniš, ostanke nežno vmasiraj v kožo, da se popolnoma vpije. Uporabiš jo lahko 2-3krat na teden. Več informacij ▹ Missha.

SlimJoy

WaterOut prehransko dopolnilo
Priljubljen dranažni napitek podjetja Sensilab odplakne odvečno vodo iz telesa, zmanjša zabuhlost in olajša izgubljanje odvečne teže ter tako pomaga pri oblikovanju postave. Priporočena je uporaba 1 vrečka na dan, katere vsebino raztopiš v 1 litru vode in jo spiješ v dopoldanskem času. Več informacij ▹ Sensilab.

Equilibra

Argan robčki za odstranjevanje ličil
Naravni robčki so prepojeni z micelarnim oljem, ki zelo učinkovito odstranjuje ličila z obraza in na koži ne pušča nobenih sledi, arganovo olje pa dodatno poskrbi za antioksidativni učinek in lep sijaj kože. Robčki so primerni za vsak tip kože. Več informacij ▹ Equilibra Slovenija.
? tyasha marcelly

Tokrat sem izpostavila meni najljubše izdelke z slikcami. Kmalu pa sledi podroben opis in mnenje o vseh testiranih izdelkih. Zato če še nisi, hitro skok na fb Pinky Fashion Blog  in IG strani pinky_fashion_blog kjer boš med prvimi izvedel/a vse novosti.

Za konec sporočam, da se veselim prihajajočega Beauty BOXA, ko bomo spet skupaj odkrivali in preizkušali izdelke ter izmenjavali svoja mnenja. Luštno bo. ?

O avtorju