Članki bloga

… razkošen pogled in glamurozne trepalnice ? Lash Sensational Luscious – Maybelline New York

… razkošen pogled in glamurozne trepalnice ? Lash Sensational Luscious – Maybelline New York

Lepota

Ženske po vsem svetu za ta čudežni in lepotni dodatek, zapravimo nešteto evrov, saj enostavno brez njih skoraj več nobena ne zapusti hiše. Maskara je danes nepogrešljiv del pri ličenju.
In če verjamemo trditvi Marilyn Monroe, da so diamanti dekletov najboljši prijatelj, bi jaz tukaj na svoj seznam prej dodala dobro in kvalitetno maskaro.

Sodobna maskara ima številne prednosti v primerjavi s tistim izpred nekaj let nazaj. Danes imamo na izbiro veliko vrst maskar; za volumen, za privihanje, negovalne maskare in maskare za podaljševanje trepalnic. Seveda pa na izbiro tudi veliko barvnih odtenkov.  Priporočljivo je izbrati kvalitetno maskaro, da ne zlepi trepalnic, ne naredi grudic, se ne razmaže, ne draži oči, je dolgo obstojna in hkrati enostavna za nanos. Kadar  nanašamo maskaro si vzemimo čas, če bomo hitele, ne bomo ustvarile želenega učinka ali še razmazala se nam bo. Nanašamo izdatno v večih nanosih. Učinek maskare pa je odvisen od aplikatorja (ščetke) in od sestavin.

LASH sensational LUSCIOUS with oil blend MAYBELLINE NEW YORK
LASH sensational LASH MULTIPLYING maskara MAYBELLINE NEW YORK
COLOR TATTOO MATTE SENČILO ZA OČI

Senzacionalne trepalnice so vedno v modi. Za svoj jesenski/zimski videz bomo poudarile oči s temnimi odtenki, z Lash Sensational Luscious maskaro pa dosegle razkošen pogled in trepalnice, razširjene kot pahljača. Testirala sem novi maskari, da ugotovim, če si zasluži prostor v moji kozmetični torbici. ‘Sestrici’, ki si delita enako embalažo, le da sta v različni barvni preobleki, sem preizkusila brez pričakovanj, (ker me ta znamka še nikoli ni razočarala), saj do zdaj sem bila vedno zadovoljna z vsako maskaro, ki sem si jo kupila. Najprej sem preizkusila intenzivno črno (INTENSE BLACK z malce ukrivljeno klasično krtačko) in v hipu so se mi trepalnice spremenile v zavidljivo lepe, podaljšane, zgoščene pahljače. Wow! Preizkusila sem še njeno MULTIPLYING EFFECT ‘sestrico’ z ravno krtačko, ki obljublja učinek gostih, mehkih in polnih trepalnic, in tudi ta ne razočara z učinkom. Če bi ju primerjala med sabo, težko opazim kakšno razliko, pri obeh je učinek ‘wow’ in obe opazno poudarita oči, trepalnice pa naredita dolge, polne, zgoščene in naravne.

1aamascaramaybellineny-1

Nova Lash Sensational Luscious maskaro MAYBELLINE NEW YORK, ki je obogatena z dragocenimi olji za mehkejše, razkošnejše in glamurozne trepalnice.  Ekskluzivna krtačka s 6 vrstami ščetin 100 % objame trepalnice za senzacionalen, pahljačast videz. Rezultat so poudarjene, zapeljive trepalnice.

Dolgotrajno mat senčilo, je to kar potrebujemo za do 24h obstojnost COLOR TATTOO MATTE. Kremni gel se zlahka nanaša, barva je intenzivna, mat in ne bledi. Uporaba: Nanesemo senčilo na celo veko, od notranjega do zunanjega kota očesa.

MNENJE/OCENA
Punce, a si lahko predstavljate kakšen dan brez maskare? Ja… svoj ‘pravi’ obraz pokažemo doma, se požvižgamo na ličila, ter še vedno izgledamo čudovito.  Osebno sicer ne pretiravam z ličenjem in sem naličena vsak dan in  vsaki priložnosti… tudi če sem sama doma. Zadostujejo mi osnovna ličila, maskara pa mi je naravnost nepogrešljiva. Zato je moja osebna spremljevalka. In kot sem že zgoraj navedla, kakšna mora biti maskara, glede na opisano funkcionalnost, seveda pričakujem veliko, pa vendar nič več kot to, kar pač obljubljajo vse današnje maskare. Želim si torej obarvanost, volumen, če pa se trepalnice še malce podaljšajo in privihajo, seveda ne more škodovati. Ravno nasprotno. Pri Lash Sensational Luscious je barva je bolj intenzivna, tako da lepo poudari moje oči, naredi  tako dolge, mehke in gostejše trepalnice, nobenih grudic ali pajkovih nogic.
Ja to je to, dobra in kvalitetna maskara, ki  naredi lepe, naravne, poudarjene trepalnice, ki so lepo ločene, naš pogled je lepši in obraz srečnejši. Super! Jaz ponavadi uporabljam več maskar, kajti, le tako dobim zaželen videz. Priporočam!

Intenzivna barva senčila, ki poudari moj pogled je res dolgo obstojna. Ne maram senčil, ki že po nekaj urah zbledijo ali se razmažejo in na koncu zgledam slabo in nekvalitetno naličena. Senčilo je mat in primerno za vsakdan in posebne priložnosti, ‘look’ pa je svež in naraven. 

1aamascaramaybellineny-2

NEKAJ NASVETOV ZA PRAVILNO UPORABO MASKARE…
Se vam večkrat dogaja, da se vam skozi dan maskara razmaže po veki? Zakaj? Ker naše veke so mastne in ker se trepalnice »drgnejo« ob njih, se maskara začne topiti. Zato je priporočljivo pred nanosom maskare, da si ne nanašamo kreme čez veke. Razmastimo jih s pudrom v kamnu ali prahu.
▸ Če želimo goste trepalnice je nanos maskare potrebno večkrat ponoviti. Po vsakem nanosu  počakamo, da se maskara malo posuši, tako se bo naslednji nanos maskare bolje prijel.
▸ Maskaro lahko nanašamo v »cik-cak« tehniki, da trepalnice  lepo ločimo med seboj.
▸ Če se pomažemo z maskaro, počakamo da se posuši in jo šele potem odstranimo z vatirano palčko.
▸ Maskare ne »pumpamo«, saj se zaradi tega hitreje posuši. Raje jo zavrtimo v embalaži. Če želimo imeti bolj ukrivljene trepalnice, uporabimo klešče za trepalnice.
▸ Ne pozabimo: vsak večer maskaro dobro očistimo s trepalnic s primernimi odstranjevalci očesnega make upa.

ocena: 5/5

Ko se maskara spremeni v čarobno palčko… ? in zablestimo s čudovitimi glamuroznimi trepalnicami… ?

O avtorju