Članki bloga

LIMITED EDITION Dazzle Bomb – Catrice

LIMITED EDITION Dazzle Bomb – Catrice

Lepota

Bleščice vsepovsod:  sijoči poudarki so konec leta obvezni. Catrice omejena kolekcija Dazzle Bomb prinaša trendi lepotne tehnike kot je stroping na višji nivo. Delce z bleščečimi efekti lahko najdete v vseh izdelkih za obraz in telo. Na voljo so vse teksture – tekoče, stisnjene ali v prahu. Večnamenski izdelki kot je paleta za oči in ustnice omogočajo ustvarjanje celotnega looka s samo nekaj izdelki. Trend ne zaobide niti trepalnic: zaradi bleščečih poudarkov, so v središču make-up-a.
Zasijte zdaj ali nikoli! ✨

DAZZLE BLEŠČEČI PRAH
Drobne bleščice v prahu ustvarjajo sijoče poudarke na obrazu, telesu ali nohtih. Preprosto posipajte preko še vedno mokrega laka, nanesite na željen del telesa ali vmešajte v losjon za telo.
cena: 2,89€

TEKOČI FLUID Z BLEŠČICAMI
Tekoča tekstura vsebuje sijoče delce, ki pričarajo bleščeč sijaj na obraz in telo. Kapalka omogoča enostavno doziranje.
cena: 7,29€

RDEČILO ZA LICA V LISTIČIH
Zaradi mehke teksture rdečila, lističi ustvarijo svežo polt s holografskim efektom.
C01 Champagne Shower
cena: 3,29€

GLITTER PEEL-OFF POD LAK&NAD LAK
Si želite preprosto odstranjevanje težko odstranljivih bleščičastih lakov? Z Glitter Peel-Off podlakom to ni težava! Lahko ga uporabite tudi kot lak, da zaščitite in zgladite lak nanešen spodaj.
C01 Transparent
cena: 3,29€

PALETA ZA OČI&USTNICE
Pudrasto teksturo za različnimi efekti od rahlega do bolj intenzivnega sijaja – lahko uporabite kot senčilo ali kot prah za ustnice.
C01 Dazzle Now Or Never
cena: 6,29€

DAZZLINER EYELINER
Uporabite ga kot klasičen eyeliner ali kot vrhnji premaz za senčilo za oči: tekoči liner z aplikatorjem v obliki čopiča vsebuje zelo drobne sijoče delce.
C01 Iridescent Eyes
cena: 3,79€

DAZZLING ŠMINKA
Kremna tekstura šminke ponuja intenzivno barvo s sijočim zaključkom in čudovitim občutkom na ustnicah.
C01 Eclectic Lilac      C02 Precious Plum     C03 Prismatic Pink     C04 Radiant Red     C05 Bronzed Reflection
cena: 4,69€

DAZZLE LAK ZA NOHTE
Holografske bleščice dodatno polepšajo nohte – nanos je lahko samostojno ali kot nadlak.
C01 Rose Quartz     C02 Gem of Stones     C03 Amethyst
cena: 3,79€


obstojna paleta za oči za vse priložnosti + tekoči liner z sijočimi delci

Iz omejene kolekcije “DAZZLE BOMB” sem preizkusila dva izdelka:
DAZZLINER EYELINER tekoči liner z aplikatorjem v obliki čopiča vsebuje zelo drobne sijoče delce; izgled je lahko bolj prefinjen (z večkratnim nanosom in debelejšimi črtami) bolj ekstravaganten. Uporabiš ga lahko kot klasičen eyeliner ali kot vrhnji premaz za senčilo za oči.
PALETA ZA OČI & USTNICE različne nianse ustvarijo različne make up stile na očeh. Dvojni aplikator zagotavlja enostaven in natančen nanos.
Uporaba: Najsvetlejši odtenek naneseš v notranji kotiček oči in pod obrvi, da vidno odprete oči. Nato uporabiš roza odtenek na notranji strani premičnega dela veke in temno roza odtenek zabrišeš v zunanji kotiček premične veke. Temen vijola odtenek na koncu nanesi v pregib veke, da pogledu dodaš globino.

Omejena kolekcija bo na voljo od 13.12. naprej v drogerijah DM, E.Leclerc Maribor, Ličila.si, Click2Chic.si, Mercator Hipermarketih s CATRICE stojali, drogeriji Ilirija, parfumerijah Beauty World,… Catrice Slovenia. ?

O avtorju