Članki bloga

Giordani Gold Youthful Radiance Elixir podlaga za ličenje

Giordani Gold Youthful Radiance Elixir podlaga za ličenje

Lepota

Koža je vsak dan drugačna, njen videz in otip sta odvisna od tega kako jo negujemo, ali smo zdravi, kako smo spali, kakšno je vreme, … Za dolgo obstojnost make-upa je potrebno izbrati predvsem prave negovalne izdelke in vsa ličila od tekoče podlage dalje, ki morajo ustrezati lastnostnim kože.
Podlaga je pri ličenju ključnega pomena, če želimo, da bo naš obraz svež in sijoč cel dan, zato nanjo nikar ne pozabimo. Nanašanje podlage nam veliko ženskam predstavlja vsakdanjo rutino, ob kateri se sprostimo in vedno znova preizkušamo nove produkte. Moja novost ⤵

Giordani Gold Youthful Radiance Elixir je prepojen s hialuronsko kislino, Skin Perfector kompleksom, izvlečkom belega čaja in mikroperlicami. Opis:

∞ Skin Perfector kompleks – spodbuja nastanek beljakovin, ki poskrbijo za zdrav življenjski cikel kožnih celic. To pomaga upočasniti dejavnike, ki povzročajo staranje, zato je koža lepša in bolj sijoča.
∞ Izvleček belega čaja – vsebuje kofein, ki pomaga stimulirati in poživiti kožo. Ima antioksidantne značilnosti, ki pomagajo zaščitit kožo pred škodljivi okoljskimi vplivi, zaradi katerih je koža videti pusta in brez sijaja.
∞ Mikro perlice – plasti perlic v komplementarnih odtenkih zlate in rožnate odbijajo svetlobo, s tem pa nežno, mladostno osvetlijo kožo, kar še bolj poudari njeno lepoto.
∞ Hialuronska kislina – ima neverjetno sposobnost, da drži vode za 1000-kratno količino lastne teže. Kot goba vpija vlago in jo srka iz globljih plasti kože ter jo zadržuje v zgornjih plasteh.

NA TESTU: Giordani Gold Youthful Radiance Elixir podlaga za ličenje 30ml
Svilnat serum, ki kožo intenzivno vlaži, jo izpopolni in posvetli. Za popolno osvetljen in maldostnejši ten:

✔  koža je posvetljena in osvežena
✔ razkriva sijočo polt
✔ vlaženje skozi ves dan
✔ mladosten videz kože
✔ zavira znake staranja

MNENJE/OCENA
Giordani Gold Youthful Radiance Elixir je neverjetno lahkotna, nemastna formula prepojena z odličnimi sestavinami in osupljivo lepoto mikro perlic v rožnatih in zlatih odtenkih.

Svilnat serum se je na moji koži obnesel kot zelo dobra podlaga make-upu, saj se enakomerno porazdeli po koži, jo zgladi in naredi voljno, obenem pa jo dovolj navlaži. Nanos seruma je lahkoten, hitro se vpije, ne pušča mastnih in svetlečih sledi. Občutek po uporabi seruma je lahkoten in energičen. Koža je mehka in gladka, skoraj bi lahko rekla da ji da tak zelo zdrav in popoln videz (najbrž zaradi bleščic).
Kot vedno najprej začnem pri čiščenju. Obraz sprva umijem z blagimi sredstvi za čiščenje obraza in nato splaknem s hladno vodo.  Koža je po hladni prhi bolj sijoča in napeta ter tonik za matiranje, oziroma osvežitev. Ko je končan postopek čiščenja kože, nadaljujem z nanosom vlažilne kreme, vedno počakam nekaj minut, preden nanesem podlago. Tako se lahko krema vpije, nanos podlage pa bo lepši in le-ta bolj obstojna.
Ker serum vsebuje perlaste mikro-delce, sem sprva pomislila, da bodo ti svetlikajoči delci vidni na mojem obrazu, ampak ne, zlahka in popolnoma se vpije v kožo, jo navlaži, poleg tega pa kožo oskrbi s čudovitim sijajem. Za konec tekoči puder, ki pa ga ni potrebno nanesti v debeli plasti, da nimamo “fasade” na obrazu. 

Uporaba: Lahko ga naneseš samostojno ali kot podlago za ličenje. S prsti naneseš na kožo po obrazu in vratu ter nežno vmasiraš. Ko se vpije, po želji naneseš še ličila. Porabi se ga malo, ker je dobro mazljiv.
Embalaža: lična majhna steklena embalaža mi je prav simpatična. Všeč mi je, da je aplicira s pumpico, s katero lahko tudi nadzorujemo kakšno količino želimo. Primerna je tudi za v to torbico.

❗ Svilnat serum odlično opravi svojo nalogo; podlaga z neverjetno lahkotno teksturo, za naraven, mladostno sijoč ten in brezhiben videz! Primerno za vse tipe kože.

cena: 15,90 €
ocena: 5/5 ★

Za konec pa se še samo udobno namestite na svoj kavč in prelistajte katalog. Našli boste nešteto idejo za obdarovanje  K12 DECEMBER. Spremljajte pa jih tudi na Facebook strani  Oriflame.

Vam maham, ?

O avtorju