Članki bloga

… za glamurozni pogled ?  z GlideLiner

… za glamurozni pogled ? z GlideLiner

Lepota

Pri ženskah se vedno usmeri pozornost na urejenost, ki pa ne zajema samo oblačil in obutve, temveč obraz. Z uporabo dekorativne kozmetike poudarimo izraz obraza, ustvarimo videz urejene samozavestne osebe in prikrijemo drobne nepravilnosti.
Obraz izžareva notranjost …. spremeni pogled; začrtaj obliko in pridobi novo vizijo obraza z le eno črto, osenči ter poudari globino oči. Za bolj drzne; naklon oči z rahlim senčenjem navzgor in ‘mačjim’ učinkom.

ZLATO ČRTALO GlideLiner
Je prava izbira, ko želiš glamurozen videz, vendar nimaš veliko časa za ličenje. Zato poenostavi svojo jutranjo rutino s kvalitetno, profesionalno kozmetiko. Dolgo obstojno črtalo za oči je bilo oblikovano z željo poenostaviti lepotno rutino sodobne ženske. Prednosti  črtalo za oči so:
⚫ celodnevna obstojnost
⚫ intenzivna pigmentacija
⚫ brez packanja
⚫ nežen nanos

komplet vsebuje: 1x GlideLiner zlato črtalo za oči & 1x GlideLiner kozmetični šilček
1AA.XTREME 2

Glamurozna kontura

Gre za izredno tanko črto, ki na­tančno sledi liniji ob korenu zgornjih trepalnic in pogledu doda pridih nonšalance. Klasično, na videz naravno in izjemno učinkovito.
Potrebujemo: mehko črtalo v svinčniku z ze­lo ozko konico ali tekoče črtalo, ki ga nanašamo s čopičem.
Postopek: Ob korenu trepalnic začnite zarisovati pikice, ki jih nato od notranjega proti zunanjemu kotičku očesa povežite v enotno črto. Zaključite s tremi nanosi maskare na zgornjih in z enim nanosom na spodnjih trepalnicah.

Za uspešno ličenje je zelo pomembno, da poznamo osnove ličenja in značilnosti svojega obraza. Le tako bomo vedele, katero ličilo izbrati, kako in kje osenčiti in k obleki prilagoditi ličenje ob posebni priložnosti.

Moj lepotni kotiček krasi še ena prečudovita škatlica, v kateri se skriva inovativno in obstojno črtalo. In ker sem velika uporabnica črtal za oči, mi obstojnost in kvaliteta veliko pomenita. Zamenjala sem že kar nekaj črtal s katerimi nism bila zadovoljna; ali so bile neobstojne ali se je vse razpacalo. Adijo dober make up!Pri Xtremelashes Slovenija ni moj prvi nakup in zagotovo ne zadnji, lahko pa potrdim, da so izdelki vrh kvalitete.
Uporaba: inovativno črtalo je sestavljeno iz gela, ki ga je možno šiliti. Omogoča nežen in preprost nanos, obenem pa z njim lahko ustvarimo natančno definirano linijo. Črtalo je potrebno šiliti izključno s kozmetičnim šilčkom.
Nanaša se preprosto in nežno, brez natezanja kože. Ob nanosu je tekoče, vendar se posuši v prožno in kompaktno obrobo. Bogato z vitaminom E.

Če želiš res obstojno in kvalitetno črtalo, hitro klik na Xtremelashes Slovenija ali njihovo spletno stran Arlen d.o.o – Xtreme Lashes.

O avtorju